Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

pliris apogoiteusi

More
10 Nov 2007 21:15 #38702 by panayiotis antonopoulos
paidia ime ilikrina apogoiteumenos apo auto to xazo kai anusio forum pou den voi8ise tin kariera mou os manager... sorry alla iste asxetoi ... signomi gia tn ekfrasi alla milao exo apo ta dontia.... adio sas...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2007 22:28 #38703 by Χρήστος Αρχοντάκης
Συγγνωμη φιλε αλλα τα παραλες λιγο.
Υπαρχουν καμποσα τοπικς για το football manager τα οποια νομιζω οτι αν τολμουσες να πεις την αποψη σου και να την υποστηριξεις, θα διναμε μια λυση.
Για αυτο ειναι οι κοινοτητες.
Υπαρχει το τοπικ των bugs του παιχνιδιου,υπαρχει πολλ για το παιχνιδι σε τοπικ που εχω δημιουργησει.
Μην κατηγορεις σε παρακαλω πολυ το φορουμ γιατι θεματα υπαρχουν τα οποια,μπορω να πω οτι καλυπτουν κατα πολυ αυτο το game που λεγεται FM.Για αυτο σε παρακαλω πες το προβλημα σου σε καποιο απο τα ειδικα τοπικς (τοπικς επι του θεματος).
Επισης παιζω χρονια μανατζερ και δεν θα δεχομουν την λεξη "ασχετος" αφου ειμαι μελος αυτης της κοινοτητας και νομιζω κανεις εδω μεσα μανατζερας δεν θα την δεχοταν.
Και στο κατω κατω της γραφης,αν δεν σε καλυπτουμε τοτε μπορεις να πας στο fmgreece οπου εσυ μπορει να νομιζεις οτι τα λενε καλυτερα.

More
10 Nov 2007 23:14 #38705 by panayiotis antonopoulos
Min sigrinis to fmgreece me ena poli katotero forum san kai auto. Toulaxiston ekei sou linoun tis apories kai to poso kairo pezeis auto to paixnidi den ipodiloni tipota gia to forum.

More
10 Nov 2007 23:36 #38715 by Βασιλης
Replied by Βασιλης on topic pliris apogoiteusi
mn to perneis prosopika, gt dn thelw kai na se diaksw, alla ti mas to les? :P sto katw katw, afou dn saresi gt graftikes? :P

More
10 Nov 2007 23:37 #38716 by Kostas
Replied by Kostas on topic pliris apogoiteusi
+φωνο...

More
11 Nov 2007 12:15 #38720 by Αντώνης Κατρής

panagosokammenos\ wrote: Min sigrinis to fmgreece me ena poli katotero forum san kai auto. Toulaxiston ekei sou linoun tis apories kai to poso kairo pezeis auto to paixnidi den ipodiloni tipota gia to forum.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τη λειτουργία του forum αλλά και του site γενικότερα. Είμαστε game site και όχι fan site για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Γενικότερα πάντως το αν πηγαίνεις καλά ή όχι δε μπορεί να οφείλεται αποκλειστικά σε άλλους που δε σου έδωσαν τη χρυσή συνταγή αλλά κατά κύριο λόγο σε σένα. Είναι εύκολο να μεταθέτεις τις ευθύνες σε άλλους αντί να κοιτάς την καμπούρα σου. Τέλος πάντων αφού δε σου κάνουμε δεν έχει σημασία να συνεχίζουμε την κουβέντα

More
16 Nov 2008 03:26 #48866 by Μάνος Γρυπάρης
Ομολογώ ότι αυτό το topic μου είχε ξεφύγει.
Φίλε μου, δυστυχώς δεν σου κάναμε, δεν πειράζει. Πήγαινε λοιπόν στους "ειδικούς". Αυτό που προσφέρουμε εδώ σαν forum, ειδικά στον τομέα του Football Manager, είναι μια ομάδα 3-4 ανθρώπων (εμένα, του Αντώνη και των άλλων συμπαρουσιαστών που έχουν περάσει από την εκπομπή) που ασχολούμαστε με το αντικείμενο από τις πρώτες του εκδόσεις και έχουμε φάει τα χρόνια μας με αυτό. Μπήκες εδώ έγραψες μια απορία κι επειδή δεν στην λύσαμε άμεσα ούτε καν μπήκες στον κόπο να στείλεις μια διευκρινιστική απάντηση. Και τι απορία ήταν? Πως θα συνδεθείς για να παίξεις με ένα φίλο σου να παίξετε δικτυακό. Της πλάκας ιστορία δηλαδή!

Με μόλις λίγες ώρες σε αυτό το forum κάνεις μπαμ ότι είσαι "βαλτός" (για να μην το τονίσω αλλού!) Επέστρεψε λοιπόν πίσω στο "forum σου" (το οποίο ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ γνώριζες από πριν αλλά δεν ρώτησες εκεί την απορία σου) και μην παραμυθιάζεις τον κόσμο. Δόξα το Θεό, από το 2003 ξεκίνησα να βοηθάω τον κόσμο στο Contra.gr κι από το 2004 στο ραδιόφωνο. Προσωπικά μαζί με τους συμπαρουσιαστές μου έχουμε συνομιλήσει με χιλιάδες χρήστες μέχρι σήμερα κι έχουμε απαντήσει σε ισάριθμες απορίες, οπότε μην παραμυθιάζεις τον κόσμο. Γύρνα πίσω λοιπόν στο "forum σου" και παρακάλα μήπως σας πάρει κάποιο περιοδικό ή μήπως κάνετε κι εσείς μια μέρα καμιά εκπομπή (το πολύ πολύ καμία Online ή στο Radio Άνω Τραχανοπλαγιά). Εσείς οι "σχετικοί" πάντως ξέρετε να λύνετε απορίες...αφού κλειδώσετε μερικά topics, τα σβήσετε, μπινελικώσετε χρήστες και πάει λέγοντας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Nov 2008 21:53 #48978 by Αντώνης Παπαθανασίου
@thread starter:

Μάνο ξέρεις τι λένε για τις αλεπούδες και όσα δεν φτάνουν ε; :cool:

More
19 Nov 2008 22:38 #48980 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Digger ο admin? Γουστάρω!!!