Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bugs και γενικες παρατηρησεις για το FM2008

More
28 Apr 2008 19:21 #41873 by spiros
Εμένα το 8.0.0 δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Όταν έβαλα το 8.0.1 όταν πήγαινα στο coach report οπιουδήποτε παίχτη με έκανε crash dump. Νομίζω αν περάσω το 8.0.2 χωρίς να περάσω πρώτα το 8.0.1 δεν θα έχω πρόβλημα!!!...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2008 02:13 #41883 by Μάνος Γρυπάρης
Μπορεί κι αυτό να έχει να κάνει με το save σου. Τι database είχες φορτώσει και ποιο πρωτάθλημα είχες ενεργό?
Αν κάνεις upgrade μπορεί να διορθωθεί, αλλά ενδεχομένως στη χειρότερη να χρειαστεί Start New Game :roll:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Apr 2008 11:16 #41885 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ακούστε με. Περάστε το patch 8.0.2 και διορθώνονται όλα. Έψαχνα σε άλλα fora και είδα ότι τα crash dumps λύνονται με το 8.0.2.

More
30 Apr 2008 12:00 #41891 by spiros
Με 8.0.2 παίζω new game και μου το κάνει το crash dump!!!

More
30 Apr 2008 15:25 #41897 by Μάνος Γρυπάρης
Τι database φορτώνεις, ποιο πρωτάθλημα και ποια ομάδα επιλέγεις?
Επίσης τι PC έχεις?

Κάνε κλικ εδώ και κατέβασε το Prime95. Είναι ένα πρόγραμμα που ελέγχει τυχόν υπερθέρμανση του επεξεργαστή σου ή πρόβλημα με την μνήμη του PC σου. Τρέξτο για αρκετές ώρες ώστε να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το αν υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα.

Τέλος, κάτι πιο άμεσο, δοκίμασε το ίδιο CD του παιχνιδιού σε άλλο σύστημα, με το patch 8.0.2 και πάρε την ίδια ομάδα φορτώνοντας την ίδια database (δεν μας τα είπες αυτά, με την απορία θα μας αφήσεις!) Πιστεύω ότι κατά 80% εκεί θα τρέξει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Apr 2008 15:47 #41901 by spiros
Έχω large bd με πρωταθλήματα από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία πρώτες εθνικές, Ελλάδα Α' και Β' και Αγγλία όλες τις Εθνικές! Επιλέγω Chelsea. Το pc μου είναι pentium4, 2.99GHz, 448Mb ram, με 64Mb κάρτα γραφικών! Ξέχασα κάτι???

More
09 Jul 2008 15:04 #44691 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Νέα Bugs για το Football Manager 2008. Η έκδοση που τρέχω είναι η official 8.0.2. Λοιπόν, ξεκινάω:
1)Έφυγα από την Εθνική Ελλάδος και πήγα στην Εθνική Αγγλίας και ο Σαργγάνης με τον Τοπαλίδη, μαζί με τους Άγγλους μου κάνουν reports για τις αντίπαλες ομάδες και παρακολουθούν παίχτες-ο κάθε βοηθός παρακολουθεί παίχτη της δικής του εθνικότητας.
2)Μόλις τελείωσα 1 παιχνίδι, στο Full Time Team Talk, αντί να πει "Pleased", "Disappointed", "Angry" κλπ, ο βοηθός μου έδωσε συμβουλή "For the fans!".
Το πρώτο μου συμβαίνει συνέχεια από τη στιγμή που ανέλβα την εθνική αγγλίας. Το δεύτερο μου συνέβη μία φορά που είχα την Derby σαν ομάδα.

More
10 Jul 2008 16:38 #44739 by Μάνος Γρυπάρης
1)Δηλαδή έχεις τα scout reports και της Ελλάδας και της Αγγλίας?
2)Προφανώς το "For the fans" είχε ξεμείνει από το ημίχρονο!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Jul 2008 20:43 #44751 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
1)Ναι
2)Δεν νομίζω γιατί το άλλαζα, έβαζα εγώ το δικό μου, άλλαζα οθόνες και αυτός συνέχεια το ίδιο μου έλεγε...

More
15 Jul 2008 16:12 #44882 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης