Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

World Snooker Championship 2007

More
20 Sep 2007 23:33 #37084 by Γιώργος Πάσχος
Το world snooker championship 2007 είναι ένα παιχνίδι μπιλιάρδου για το xbox360, PS2 και το PS3.

Τα γραφικά και ο ήχος του μπορεί να μην αγγίζουν ούτε καν το μέτριο αλλά το gameplay του μπορεί να

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Sep 2007 11:46 #37093 by a Guest
Replied by a Guest on topic World Snooker Championship 2007
Παίζω τη συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών από το 2004!!!Συμφωνώ ότι έχει εξαιρετικό gameplay αλλά θα διαφωνήσω με το θέμα του ήχου....Οι άνθρωποι έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, εδώ σου βάζουν ένα Εγγλέζο από το κοινό να βήχει κάθε τρεις και λίγο!!!lol

Επίσης θέλω να προσθέσω -επειδή παίζω και στην πραγματικότητα μπιλιάρδο εδώ και πολλλά χρόνια- ότι μπορεί κάποιος να βελτιώσει κατά πολύ το σημάδι του αν απενεργοποιήσει το aiming.(Καλό θα ήταν βέβαια αυτό να το κάνετε στην προπόνηση γιατί το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδού ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ένα safety λάθος με αντίπαλο τον Higgins

More
21 Sep 2007 13:04 #37095 by Γιώργος Πάσχος
Επειδή το έπαιξα και εγώ, πάνω κάτω θα συμφωνήσω με τα τελευταία σχόλια σου αλλά επιμένω στον ήχο. Ο σχολιασμός (για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντα) είναι οκ αλλά μετά από λίγο γίνεται κουραστικός και επαναλαμβανόμενος. Θεωρώ ότι κάποια μουσική επένδυση στο παιχνίδι θα το έκανε μακράν καλύτερο από ότι είναι.
Ούτε ήχο στο μενού, ούτε πουθενά. (Μόνο στο intro του παιχνιδιού)! Ηχητικά εφέ στα χτυπήματα με την cue ball και πότε πότε στα χειροκροτήματα.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.