(Σημ: Moύφα το
www.uploadimages.net
. Είπαμε, τα uploads καλύτερα στο
www.imageshack.us
.)
Τους επόμενους μήνες θα παρακολουθήσετε πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια. Πρέπει να πω ότι κατά το παρελθόν και μέχρι το CM4, είχα την κακιά συνήθεια να παίζω χρησιμοποιώντας σε μερικές περιπτώσεις το restart. Έτσι λοιπόν διαπίστωσα ότι δεν μαθαίνεις ποτέ. Ένας σωστός manager μαθαίνει από τα λάθη του. ΟΚ, αν π.χ. ο βασικός σου DMC τραυματιστεί για 6μήνες (ενώ δεν έχει ιστορικό τραυματισμού) λες "Ρε ουστ από εδώ, restart κι άγιος ο Θεός, δεν θα μείνω εγώ αποδεκατισμένος". Ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις αν σε ντέρμπι Champions League πάρεις π.χ. 2 κόκκινες τότε λες "Με έσφαξε η παράγκα, δεν το ανέχομαι". Τότε ΟΚ. Πάμε όμως να δούμε πως είναι να παίζεις χωρίς restart, τις Θεωρίες Συνομοσίας (!) του παιχνιδιού από την αρχή του μέχρι το CM '03/'04 κι άλλα (όσο προχωρούσε το παιχνίδι τόσο λιγότερες θεωρίες συνομοσίας εναντίον μας είχαμε) κτλ. Όλα αυτά με Screenshots
Championship Manager 1 ('93/'94)
Καταρχάς να πω ότι στο Championship Manager 1 η μόνη περίπτωση να πάρετε Champions League χωρίς restart ήταν αν είχατε την Manchester United! Αγοράζατε Shearer στην επίθεση, δίδυμο με Cantona (αν δεν έφευγε Ευρώπη), όλα τα βελάκια πάνω κ.ο.κ. Και πάλι όμως ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να κερδίσετε θηρία όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Barcelona, Juventus κτλ. αφού υπήρχε εμφανής αδικία εις βάρος των Αγγλικών Ομάδων. Παλιά ήμουν United κι είχα πάρει Champions League. Με την Manchester City όμως που το πάλεψα πριν κάνα 4μηνο κατέληξα να παίρνω μόνο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να τρώω 3άρες. Στο ταμείο μαζεύτηκαν 6,5 εκατομμύρια λίρες! Από τους παίκτες-αστέρια, ακόμα και δευτεροκλασάτων ομάδων, κανείς δεν έρχεται γιατί πολύ απλά είμαι η City!
Screenshot Ομάδας:
Championship Manager 2 ('97/'98)
Μία από τα ίδια και εδώ. Μεγάλη παράγκα. Το Screenshot το τράβηξα από το κινητό μου και ήταν ένας λόγος για τον οποίο δεν ξανάπαιξα ποτέ CM2:
Ναι κύριοι! 2 γκολ στο 1ο λεπτό!!! Εδώ καταρρίπονται τα πάντα περί ρεαλισμού του CM2! (και το Screenshot είναι από το CM 97/98!!) 2 γκολ δεν έχουν μπει ούτε καν στα 3 πρώτα λεπτά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον στο 1ο! Ίσως κάτι ήξερα εκείνη την εποχή και (ενστικτωδώς) έπαιζα Ultimate Soccer Manager 2 (αν το USM3 βάδιζε στα χνάρια του το παιχνίδι θα είχε καλύτερη συνέχεια). Για να μην μιλήσω καλύτερα για τα αρνητικά potential abilities που έβαζε η Sports Interactive στο CM2 στους μη ’γγλους παίκτες! (αν κατεβάσετε την Shortlist από τα Downloads θα καταλάβετε τι εννοώ
)
Anyway, για την ιστορία πάρτε γεύση λίγο από μεταγραφές. Ιδού το Squad μου:
Wallwork & Brown στην άμυνα εκρηκτικό δίδυμο! Ο Dalian Atkinson μπροστά πετάει φωτιές με τον Rosler. Και οι 3 πρώτοι ήταν free!
Championship Manager 3 ('99/'00)
Στο CM3 (98/99) ήταν το αποκορύφωμα των πέτρινων χρόνων της Manchester City αφού βρέθηκε στην Division 2 (τότε 3η Εθνική Αγγλίας) για να ανέβει τις επόμενες χρονιές σερί και πάλι στην Premier. Ο Kinkladze είχε μόλις φύγει, η ομάδα σε χάος κτλ. Παρ'όλα αυτά στα XP το παιχνίδι δεν τρέχει (όποιος βρει τρόπο ας μου το πει γιατί είναι μεγάλη πρόκληση η City από Γ' Εθνική -και πλέον μου είναι δύσκολο να φορτώσω Win98
). Κατάφερα να τρέξω το CM '99/'00 στα XP μέσω του Application Compatibility Toolkit (τα CM 00/01 και 01/02 τρέχουν κανονικά σε XP). Δείτε μερικά...χαριτωμένα Screenshots!...
Ο Φρατζέσκος δίνει την άνοδο στον τελικό των playoff!:
Το συγκεκριμένο ματς είναι ίσως και το μοναδικό το οποίο έπαιξα 2η φορά. Στον 1ο αγώνα οι παίκτες μου είχαν 7άρια και 8άρια κι ο αντίπαλος 5άρια και 6άρια οπότε θεώρησα λίγο αδικία το γκολ που δέχτηκα λίγα λεπτά πριν το τέλος. Επιπλέον δεν ήθελα να περιμένω κι άλλο άλλη μία σεζόν για ν'ανέβω. Έτσι ανέβηκα ως 3ος και πλέον διεκδικώ μία θέση ανάμεσα στα θηρία της Premier League.
To Squad μου:
Να σημειώσω ότι μόλις έφτασα στην καλοκαιρινή περίοδο κι έχω 6.000.000 Ευρώ budget. :euro: :euro: :euro: :euro: :euro: :euro: Αυτό φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΣ!!! :icon yea: :icon yea: :icon yea:
Θα επανέλθω με νέα Screenshots, αυτή τη φορά μόνο αν σηκώσω ευρωπαϊκή κούπα (ο Kallstrom κι η παρέα του θα βοηθήσουν βεβαίως βεβαίως
).