Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2006: Πρώτα σχόλια & εντυπώσεις

More
29 Oct 2005 07:53 #4700 by Sioutas Giannis
Α, και κάτι ακόμα που μου τη σπάει είναι οι πολλές σέντρες που γίνονται από τα DRLC στην επίθεση με αποτέλεσμα να χάνεις τις κεφαλιές από τους αντίπαλους DRLC και ή να χάνεις τη μπάλα και να την κυνηγάς ή να τρώς αντεπίθεση. Δοκιμάζω τώρα σε όλους τους αμυντικούς ακόμη και τους ακραίους να έχουν σέντρα rarely, αλλά και πάλι από ότι βλέπω... το χαβά τους αυτοί!
Και το χειρότερο... οι ατέλειωτοι τραυματισμοί, είτε με medium είτε με ΗARD, είτε με Μάνου προπόνηση, πέφτουν κάτω σα μύγες!!! Αλλά και μέσα στον αγώνα πολλοί είναι οι τραυματισμοί. Θυμάμαι σε ένα μάτς με την Τσέλσι και ενώ είχα κάνει τις αλλαγές μου νωρίς για να γυρίσω το αποτέλεσμα, κάπου στο 55', έχασα από τραυματισμό 3 παίκτες, κατόπιν γύρισα σε φούλ σκληρή άμυνα και αποβλήθηκε και με κόκκινη κάρτα ο Ντάβιντς και έμεινα με 7 όπου και έφαγα άλλα 2 γκόλ και έχασα με 3-0 και φυσικά έκανα QUIT GAME χωρίς να το σώσω!!! :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2005 16:27 #4718 by Sioutas Giannis
Κάτι ακόμα που μου τη σπάει είναι οι πολλές σέντρες που γίνονται από τα DRLC στην επίθεση με αποτέλεσμα να χάνεις τις κεφαλιές από τους αντίπαλους DRLC και ή να χάνεις τη μπάλα και να την κυνηγάς ή να τρώς αντεπίθεση. Δοκιμάζω τώρα σε όλους τους αμυντικούς ακόμη και τους ακραίους να έχουν σέντρα rarely, αλλά και πάλι από ότι βλέπω... το χαβά τους αυτοί!
Και το χειρότερο... οι ατέλειωτοι τραυματισμοί, είτε με medium είτε με ΗARD, είτε με Μάνου προπόνηση, πέφτουν κάτω σα μύγες!!! Αλλά και μέσα στον αγώνα πολλοί είναι οι τραυματισμοί. Θυμάμαι σε ένα μάτς με την Τσέλσι και ενώ είχα κάνει τις αλλαγές μου νωρίς για να γυρίσω το αποτέλεσμα, κάπου στο 55', έχασα από τραυματισμό 3 παίκτες, κατόπιν γύρισα σε φούλ σκληρή άμυνα και αποβλήθηκε και με κόκκινη κάρτα ο Ντάβιντς και έμεινα με 7 όπου και έφαγα άλλα 2 γκόλ και έχασα με 3-0 και φυσικά έκανα QUIT GAME χωρίς να το σώσω!!!

More
29 Oct 2005 18:14 #4721 by Μάνος Γρυπάρης
Χμμμμ. Για εγκαταστήστε το Patch και ξαναδοκιμάστε:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Oct 2005 21:52 #4729 by Sioutas Giannis
Kαλά Μάνο, το patch το έβαλα πριν ακόμη αρχίσω το παιχνίδι. Δε λέει τίποτα αυτό, μάλλον θα πρέπει να βγάλουν νέο patch.

More
01 Nov 2005 16:16 #4850 by dimitris
kai kati allo akoma.....egw to neo fm to briskw poli poio diskolo apo to palio....lathos mou einai i mipws k eseis to pisteyete ayto??? :roll:

More
01 Nov 2005 17:37 #4857 by Γιώργος Γκούμας
Emena giati mou fqinetai to idio eykolo opws to FM2005??? :roll:

More
01 Nov 2005 17:45 #4862 by Μιχάλης Πλατάρης
Οχι ρε..ευκολο ειναι απλα η δυσκολια μπορει να φαινεται αναλογα με ποια ομαδα εχεις....

More
01 Nov 2005 17:56 #4866 by Μάνος Γρυπάρης
Η βάση του παιχνιδιού παραμένει η ίδια άρα και η δυσκολία του σε σχέση με το FM2005.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Nov 2005 18:30 #4946 by Mixalis Sarikloglou
ta idia me to fm2005,
aporia giati i ellinikes omades den boroun na agorasoun brazilianous kato apo ta 18?

Pame gera Elladaraaaaaaaaa!!!!

More
03 Nov 2005 18:34 #4947 by Μάνος Γρυπάρης
Μπορούν κανονικά και με τον νόμο.
Εξαρτάται σε ποιον Βραζιλιάνο κάνεις προσφορά, γιατί υπάρχουν μερικοί 18χρονοι φωτιά που δεν έρχονται όσο κι αν χτυπιέσαι.

Επίσης εννοείται ότι δεν πρέπει να έχεις περάσει το όριο των 5 μη-κοινωτικών παικτών (Foreign players) στην ομάδα σου. Δηλαδή αυτών που η χώρα τους είναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)