Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pre-Season Fitness...

More
29 Sep 2005 21:27 #3484 by Chris Bistinas
Λοιπον θελω να καταλαβετε καλα το τι εννοω και μετα να απαντησετε σας παρακαλω...Εχω παρατηρησει πως οταν οι παικτες εχουν ενα πορτοκαλι σηματακι διπλα τους που λεει unf,και τους βαλεις να κανουν καλη προετοιμασια,τοτε στη διαρκεια της σεζον,ΔΕΝ γραφουν οι Physio in need of a rest...Το ευλογο ερωτημα που προκυπτει ειναι ΠΩΣ να κανω τους παικτες μου να βγαλουν το πορτοκαλι αυτο σημα...Με συνεχομενα φιλικα,οι παικτες να μεν κουραζονται,αλλα γινονται match fit και δεν βγαινει το σημα...Ξερει κανεις?

Irriducibili Inter - Gate 13 1966 Amici per Siempre

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2005 00:31 #3500 by Μάνος Γρυπάρης
Χμμμμ, καταρχήν ποια ομάδα έχεις?

Η κατάλληλη προετοιμασία απαιτεί κανονική προπόνηση (και ποτέ Rest!) και φιλικό μετά την 1η εβδομάδα ενώ στη συνέχεια ένα φιλικό κάθε εβδομάδα κατά μέσο όρο και σιγά σιγά θα φτάσουν στο 100%. Εκεί όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα συνεχίζεις με ασκήσεις για την θέση του κάθε παίκτη (και αν δεν θες να σου κουράζονται μπορείς να αποφεύγεις σε πρώτη φάση ασκήσεις για Σαββατοκύριακα). Επίσης τσεκάρεις το "Rest players the day after a match".

A, ελπίζω να μην ξέχασες κατά λάθος να βάλεις τους Coach στην προπόνηση στα προγράμματα που εφάρμοσες στους παίκτες σου. Απαραίτητο αυτό, αλλιώς δεν υφίσταται προπόνηση, έτσι? :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.