Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Affiliate Clubs

More
31 May 2007 17:25 #32611 by Μιχάλης
Γεια σας. Μια ερώτηση για τα feeder clubs. Στην Αγγλία, αρκετές ομάδες έχουν feeder clubs

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2007 17:46 #32612 by Μάνος Γρυπάρης
Αν δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τον παίκτη άμεσα, τότε καλύτερα στείλτον κατευθείαν στο affiliate club. Απλά κάνε κλικ στον παίκτη και από το μενού του παίκτη επέλεξε Send to->Affiliate, κι εκεί επιλέγεις που θέλεις να τον στείλεις. Αν τον κρατήσεις και δεν τον βάλεις στο 75% των παιχνιδιών για μία σεζόν, τότε δεν θα του ανανεωθεί το work permit και ο παίκτης θα σου είναι άχρηστος (θα πρέπει δηλαδή να τον πουλήσεις αλλιώς θα τον πληρώνεις άδικα).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jun 2007 01:00 #32727 by Igor
Replied by Igor on topic Affiliate Clubs
Ειναι και μερικες φορες δεν ξερω πως Μανο, που καποιοι παιχτες πηγαινουν σε μια ομαδα αλλα δεν εχουν αδεια εργασιας. Τοτε πρεπει να τον στειλεις σε affiliate club. αν ειναι και απο το Βελγιο ακομα καλυτερα..

More
03 Jun 2007 14:13 #32739 by spiros
Replied by spiros on topic Affiliate Clubs
Εγώ έχω να πώ κάτι άλλο... Άμα ψιλοκολλάει το pc σου, υπάρχει ένα κόλπο για να έχεις πολλά affiliated clubs... Την ώρα που κάνεις κλικ για ένα club άμα αργει μέχρι να βγει στην άλλη οθόνη, κάνεις και άλλα κλικ κ καταντάς με αρκετά clubs.. Εγώ maximum requests έχω κάνει 14 αλλά δέχτηκαν μόνο τις 6... Και τώρα μία ερώτηση... Ξέρει κανείς αν μπορώ από το fm editor να δημιουργήσω affiliated club??? Thanks...

More
03 Jun 2007 15:11 #32743 by Μάνος Γρυπάρης
Αν κατεβάσεις το 7.0.2 patch από τα downloads μας θα δεις οτι ο editor εχει γινει Update και μπορεις να κανεις add feeder clubs κανονικά (για να βαλεις το patch πρεπει να εχεις το παιχνιδι κι αυθεντικο).

Το κολπο που λες μου θυμιζει κατι που ειχε γραφτει στο forum της SI (ειναι bug βεβαια):
"Feeder Clubs

First, Go to board room and under board recommendations, Select "Request feeder club"

After selecting, your board will acknowledge and will consider your request.

After a few weeks, your board will return with feeder club verdict. At the bottom right hand corner, click "Make Recommendation"

While making your selection of feeder clubs, you can view possible links on the top right hand. (Do not make any recommendation yet)
*Notice: Find the news logo at the bottom left hand corner*

-> Click on news and you will be brought back to the news page, where you see the "Feeder Club Verdict news" again, there you could click "Make Recommendation" again

Note: If there are 4 possible links, you will need to repeat this for 4 times. After pressing on "Make Recommendation", you will need to click on news again, make recommendation, and news again, make recommendation and so on.

When you are done, press continue and wait for a day.

Hopefully by getting lots of asian clubs as your feeder, you will have lots of money through merchandising."

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Jun 2007 15:44 #32746 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Affiliate Clubs
Εκανα add καποια Feeder Clubs αλλα οταν παταω να κανω καινουργιο παιχνιδι δεν εχω επιλογη να διαλεξω με ποια database θα παιξω.Ετσι ολες οι ρυθμισεις για τα feeder Clubs εχουν χαθει.Τι να κανω?

More
05 Jun 2007 21:10 #32901 by Μιχάλης
Replied by Μιχάλης on topic Affiliate Clubs
Συμφώνησα μ'έναν παίκτη εκτός ΕΕ και περιμένοντας την απόφαση της βρετανικής ομοσπονδίας, όταν προσπάθησα να τον στείλω σε Affiliate Club δεν βρήκα την επιλογή που γράφεις Μάνο! Οταν όμως πήρε το ΟΚ έγινε ορατή η επιλογή.
Εξάλλου, τι γίνεται όταν έχω στο ρόστερ Αγγλικής ομάδας Βούλγαρο ή Ρουμάνο στον οποίον γράφει το περίφημο work permit?

More
05 Jun 2007 22:17 #32906 by Νίκος Θεοδωρής
Logiko einai na energopoiithike i epilogi molis pires ton paikti..

Otan exeis voulgaro i roumano,apla perimeneis tin omospondia na ekdosei to work permit(adeia ergasias)..an den ginei ayto, o paiktis fysika kai den sou anikei.

More
05 Jun 2007 22:37 #32909 by Μάνος Γρυπάρης

TheFray\ wrote: Εκανα add καποια Feeder Clubs αλλα οταν παταω να κανω καινουργιο παιχνιδι δεν εχω επιλογη να διαλεξω με ποια database θα παιξω.Ετσι ολες οι ρυθμισεις για τα feeder Clubs εχουν χαθει.Τι να κανω?

Τι εννοείς? Τα feeder clubs αφορούν μόνο το συγκεκριμένο save game σου.
Εκτός κι αν εννοείς ότι πήγες να κάνεις Start New Game και να ξεκινήσεις ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και τότε είδες ότι υπάρχει πρόβλημα. Γινε πιο σαφης!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Jun 2007 02:12 #32917 by Αντώνης Κατρής

Sebastien\ wrote: Logiko einai na energopoiithike i epilogi molis pires ton paikti..

Otan exeis voulgaro i roumano,apla perimeneis tin omospondia na ekdosei to work permit(adeia ergasias)..an den ginei ayto, o paiktis fysika kai den sou anikei.

Σε αυτό όμως υπάρχει ένα λάθος. Σε περιπτώσεις όπως του Mark Gonzalez για παράδειγμα η ομάδα είχε τα δικαιώματα του παίκτη επειδή όμως δε μπορούσε να πάρει την άδεια τον έστειλε στην Albacete για ένα χρόνο όπου έπαιξε στα απαιτούμενα παιχνίδια και έτσι πήρε άδεια... Αυτό όμως στο FM δεν υπάρχει. Όπως βέβαια δεν υπάρχουν και μανατζερς που να έχουν τα δικαιώματα παικτών και άλλα τέτοια. Οπότε το μόνο σχετικό που μπορείς να κάνεις με τα feeder clubs είναι άμα ήδη έχεις κάποιο παίκτη που για κάποιο λόγο (εκτός υγείας) δε θα παίζει για κάμποσο καιρό, τον στέλνεις στο παραμάγαζο για να μην τον χάσεις στην πορεία