Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελληνικά στο Football Manager 2008

More
17 Apr 2007 01:54 #30183 by Νίκος Θεοδωρής
Γιατι,πληρωνονται οι διαιτητες??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2007 11:39 #30189 by Δημήτρης Σκιάννης

Panatha\ wrote: ayta einai , anagnorisi epitelous stous kaliterous manager gamers.

Ναι και τους μεγαλύτερους πειρατές...

More
17 Apr 2007 17:07 #30199 by Νίκος Θεοδωρής
Το θεμα "πειρατεια" σηκωνει μεγαλη κουβεντα..Βεβαια γνωμη μου ειναι οτι αν αγαπας τοοοσο πολυ οσο ολοι εμεις (θελω να πιστευω τουλαχιστον) το football manager,τοτε αξιζει να δωσεις λιγα ευρωπουλα ωστε να το αποκτησεις...Ακομα και για ιστορικους λογους,ειναι ωραιο να εχεις τις αυθεντικες συνεχειες ενος παιχνιδιου ,που,ας μην το ξεχναμε, ειναι βγαλμενο μεσα απο την -ποδοσφαιρικη-πραγματικοτητα... :D

More
28 May 2007 14:41 #32309 by PANOS
ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΟ MANAGER ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΜΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ CHAMPIONSHIP MANAGER.ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ THN INTERACTIVE ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ budget.

FM

More
28 May 2007 15:51 #32315 by Μάνος Αλιμπέρτης

FOOTBALLMANAGER\ wrote: ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΟ MANAGER ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΜΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ CHAMPIONSHIP MANAGER.ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ THN INTERACTIVE ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ budget.

Προσωπικά θα προσπαθήσω να συνεχίσω στα Αγγλικά το παιχνίδι αφου είναι απο τις λίγες μου "διεξόδους" ωστε να εξασκώ την γλώσσα...

Η πληρωμή των διαιτητών δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να γίνει αφου πέρα απο τις μηνύσεις που θα πέσουν βροχή προς την εταιρεία τόσο απο τις ομοσπονδίες όσο και απο τους ίδιους διαιτητές, θα θιχθεί το ίδιο παιχνίδι και η αξιοπιστία του πράγμα που η S.I. δεν το θέλει.

Στο FM είσαι Manager δηλαδή έχεις τον πρώτο λόγο μέσα στην ομάδα (μεταγραφές,διαχείρηση υλικού,επιλογή προσωπικού ανανεώσεις συμβολαίων κτλ) ΑΛΛΑ δεν κάνεις κουμάντο στην ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ της εταιρίας...Με αυτη την λογική πιστεύω οτι ειναι χτισμένο το FM.

Everything that has a beginning has an end...

More
28 May 2007 20:26 #32346 by Kiriakos
eleos re seis!!! ti na plhrwneis ton diaithth? an einai etsi as ftiaxoun allo paixnidi h podosfairo 8a paizoume h... :mrgreen:

More
29 May 2007 00:54 #32375 by Νίκος Θεοδωρής
Γιατί στο ποδόσφαιρο δεν πληρώνονται οι διαιτητές? Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα..

More
25 Jun 2007 12:27 #33787 by Thanasis Kaleas
swstos o profitis.pantws egw den thelw 3d apeikonisi.ektos tou oti tha exei terasties apaitiseis,einai k klasikes oi koukides.dn borw na fantastw to fm xwris autes.

More
25 Jun 2007 20:38 #33822 by Νίκος Θεοδωρής
Όντως.. Οι κουκκίδες είναι κλασσικό (και αναπόσπαστο έως τώρα) κομμάτι του παιχνιδιού. Θα το σκεφτώ πολύ να παίξω με 3d απεικόνιση, παρ'όλο που -λογικά- ο υπολογιστής μου θα το επιτρέπει..

More
25 Jun 2007 23:32 #33831 by Πάτροκλος Κόντος
αμα σηκωνει το βαρυ database δε θα κολησει σε γραφικα.

μιας και λεγατε για πειρατεια , το FM ειναι απο τα παιχνίδια που αγοράζονται σε μεγαλο ποσοστο αυθεντικα!!!!
ξερω ατομα που αγοραζουν μονο το FM αυθεντικο!

πιθανός λόγος για την εισαγωγή ελληνικής γλώσσας.