Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Charazay online Basketball Manager

More
24 Jan 2007 11:55 #25922 by Akis
Παρακολουθω το σχετικα συχνα το forum αλλα δεν εχω και πολυ χρονο για ποστ..
Πιστευω οτι καποιοι θα εχετε ακουσει για το charazay.Τον τελευταιο καιρο εχει γινει μια προσπαθεια και εχουν μπει και τα ελληνικα στο παιχνιδι.Ειναι θεμα χρονου να ολοκληρωθουν και οι περιγραφες των αγωνων.Οσοι ειχατε ασχοληθει με αυτο και εχετε καιρο να μπειτε,θα δειτε τρελες διαφορες..Το παιχνιδι πλεον εχει τα παντα...
Πριν λιγο καιρο μπηκε και η 4η κατηγορια(div.4)στην Ελλαδα...

To Charazay Basketball Manager είναι ένα online παιχνίδι καλαθοσφαίρισης με χρήστες από όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να εγγραφείτε σήμερα και να λάβετε την ομάδα καλαθοσφαίρισής σας για να διαχειριστείτε ΔΩΡΕΑΝ!

Προπονείστε τους παίκτες σας, εφαρμόστε την τακτική σας, και κατακτήστε το τρόπαιο και το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι ο browser σας.

www.charazay.com/

Αν δεν επρεπε να ανοιξω ενα τετοιο τοπικ βεβαια συμφωνω στο να το διαγραψετε.
thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2007 18:53 #26027 by John Smith
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εδώ συζητάμε για τα manager games γενικά. Το charazay το είχα δοκιμάσει πριν 2 χρόνια περίπου αλλά τότε με είχε χαλάσει πολύ, ήτανε οτι να ναι. Τώρα όμως μου έχουνε πει διάφορα φιλαράκια που παίζουνε οτι το έχουνε φτιάξει πολύ καλό. Άρα όντως πρέπει να είναι σωστά αυτά που λες. Εγώ πάντως προτείνω www.basketsim.com που είναι σα Hattrick αλλά σε μπάσκετ προφανώς. Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε. Σε άλλο τοπικ όμως αυτά!

Eternity lies ahead of us
and behind...

Have you drunk your fill?

More
27 Jan 2007 11:13 #26043 by Akis
Καπου τελος Νοεεμβρη το ειχα δει το basketsim.Φυσικα δεν ειχε ελληνικο πρωταθλημα τοτε.Λογω του οτι ειμαι gm στο charazay το συζητησαμε εκει και πιστευουμε οτι θα παει αρκετα λογω hattrick.Περυσι που καναμε μια συζητηση για τι αλλαγες θα κανουμε στο charazay αποφασισαμε να μην το κανουμε οπως το στιλ του hattrick αν και ξεραμε οτι θα χασουμε απο αυτη την κινηση.Eιπαμε να το κανουμε καπως διαφορετικο.Νομιζω οτι πετυχε.Σιγουρα χασαμε αρκετους χρηστες.Αν σκεφτεις οτι στο sim στο ελληνικο μπηκε 4η κατηγορια σε 5-10 μερες και στο charazay μετα απο δυο χρονια.Απλα πιστευουμε στο μελλον.Δλδ οτι δεν νομιζουμε οτι θα κυλισει αυτο το στυλ και θα το βαρεθουνε καποιοι γρηγορα.Το hattrick ειναι ενα :wink: Φυσικα ολοι τους εχουν γραφτει στο sim :mrgreen: Και εγω φυσικα αλλα περιμενα να γεμισουν οι πρωτες κατηγοριες γιατι αν προλαβενα 1η,2η θα ειχα τρελαθει με τοσα manager

Στο charazay υπαρχουν αυτα τα skills πχ

More
02 Feb 2007 17:18 #26289 by John Smith
Ναι είναι καλό τώρα το charazay απλά έχασε πολύ κόσμο από τις διάφορες παλινωδίες που έχει κάνει. Το basketsim επείδη είναι φρέσκο πράγμα σκέφτομαι να του δώσω μία ευκαιρία. Αν θέλεις πάρε καμιά φορά τηλεφωνάκι στην εκπομπη Managerlight Zone (Παρ 20-22:00), να μας κάνεις μια εισαγωγούλα στο charazay....

Eternity lies ahead of us
and behind...

Have you drunk your fill?

More
14 Feb 2014 22:52 #140565 by Βασίλης
επαιζα οταν ειχε πρωτοξεκινησει..ενδιαφερουσα προσπαθεια..