Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Provlima me ta logos

More
02 Jun 2007 17:28 #32711 by spiros
Replied by spiros on topic Provlima me ta logos
Λοιπόν Μάνο... Θα σ μιλάω στον ενίκο εκτός αν σε πειράζει... Τέλος πάντων... Λοιπόν... Τα κατέβασα τα logos από το www.sortitoutsi.net και ειδα ένα αρχείο cinfig και λέει να βάλω τα logos σε ένα περίεργο τόπο... Πάω ως τον φάκελο premiership που δημιούργησα και μέτα μου λέει να τα τοπο8ετήσω σε ενα φάκελο 602(για την Arsenal π.χ.)... Help needed...[/list]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2007 04:49 #32730 by Μάνος Γρυπάρης
Εννοειται οτι μιλαμε στον ενικο.
Βαλτο στον φακελο data\graphics\pictures\players\normal\eng\premier division\arsenal. Εκτος κι αν είναι "small" οποτε το βάζεις στον φάκελο data\graphics\pictures\players\small\eng\premier division\arsenal

Κανεις extract ολα τα αρχεια του καθε πακετου. Δηλαδη φωτογραφιες μαζι με .xml αρχείο . Αντι για "Arsenal" μπορείς να δημιουργήσεις και φακελο με το ID της (δηλαδη να ονομασεις τον folder 602 οπως σου λεει)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Jun 2007 05:38 #32732 by a Guest
Replied by a Guest on topic Provlima me ta logos
Βασικά δεν είναι απαραίτητο να φτιάξεις και φάκελο arsenal, καθώς μιλάμε για 1 μόνο logo και οχι για facepack όπου θα έχεις πολλές φωτό να προσθέσεις. Βάλε όλα τα logos (της Αγγλίας) στον φάκελο premiership και είσαι οk

More
03 Jun 2007 13:56 #32738 by spiros
Εχω βαλει τα logo εδω C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\graphics\pictures\logos\normal\clubs\eng\premiership μαζι μ το config.xml αλλα αρχισα καινουριο παιχνιδι και δεν εχει τα logos πουθενα... σε καμια ομαδα... κ ειναι πολλεσ... Ελλαδα, Γερμανια, Ιταλια Β... Τελος πάντων... Μπορει ν κανω κατι λαθος που να μην καταλαβαίνω... τόσο καιρο χωρις ogo επαιζα.... τωρα τι θα παθω??? και εξαλου εχς τα kits και τα facepacks...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Jun 2007 16:20 #32747 by a Guest
Χμμμ....περίεργο μου ακούγεται να έχεις όλα τα άλλα γραφικά κανονικά και να μην έχεις logos. Για δοκίμασε την παρακάτω διαδικασία μήπως και.....

More
03 Jun 2007 16:32 #32749 by Μάνος Γρυπάρης
Για κάθε ομάδα τα βάζεις στον φάκελο της σωστής χώρας?
π.χ. για Ελλάδα θέλει στον φάκελο \clubs\eng\GNA κτλ.
Το θέμα είναι να έχουνε μέσα τους το αρχείο config.xml . Εσυ πρεπει να κανεις copy ολα τα αρχεια της καθε ομαδας μεσα στον φακελο της ομαδας αυτης.

Εκτος βεβαια κι αν ειναι μικρα facepacks. Τοτε τα βαζεις , αν π.χ. η ομαδα ειναι η Everton, στον "data\graphics\pictures\logos\small\clubs\eng\premier league\everton"

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jun 2007 17:50 #32753 by spiros
thanks boyzzz.... κάτι έκανα.... όχι όλες οι ομάδες αλλά οι περισσότερες... Ευχαριστώ...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Jun 2007 18:15 #32756 by a Guest
Για πες να μας φύγει η απορία