Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα μεταγραφών

More
04 Dec 2006 16:46 #23193 by Χρήστος Αρχοντάκης
Παιδια εχω ενα προβλημα με το fm.Εχω κανει προταση στον Μarchelo της Fluminense στον Sherman Cardenas και στον Castroman.Κανεις δεν ερχεται στον Ολυμπιακο με οποιαδηποτε προσφορα και αν κανω.Τι να κανω ρε guys;Μεχρι και declare interest για τον Marchelo εκανα αλλα τιποτα.
Επισης Μανο μου ειπες να σου στειλω mail για το προβλημα μου,αυτο μπορει να γινει μεσω της σελιδας του gamesradio η πρεπει να το κανω μεσω outlook;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2006 16:50 #23194 by Αντώνης Κατρής
Είναι το κλασσικό πρόβλημα στην Ελλάδα!!! Δεν έχουν αρκετό reputation οι ομάδες οπότε οι παίκτες δε θέλουν να έρθουν. Κάνε όσο το δυνατόν καλύτερες προσφορές στους παίκτες και κάνε το σταυρό σου... Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο

More
04 Dec 2006 16:55 #23195 by Χρήστος Αρχοντάκης
Τhanx Αντωνη παντως δεν ειναι αυτη λυση.

More
05 Dec 2006 14:04 #23239 by giorgos
Κ εγω ειχα προβλημα με τον Sherman Cardenas αλλα την 3η χρονια ηρθε στον Ολυμπιακο κ βγαζει ματια...

More
05 Dec 2006 14:05 #23240 by giorgos
Μερικες φορες πρεπει να περιμενεις για καποιους παικτες να περασει λιγος καιρος,μετα συνηθως θα ερθουν στην ομαδα σου.

More
06 Dec 2006 02:16 #23275 by Αντώνης Κατρής
Αυτό ισχύει με τους μη κοινοτικούς. Αν δεν είναι άνω των 18 δε μπορούν να έρθουν. Βέβαια παίζει το ρόλο του το ότι όσο μια ομάδα παίζει και κερδίζει τίτλους και κάνει πορείες στην Ευρώπη, το reputation ανεβαίνει κι έτσι οι παίκτες έρχονται ευκολότερα. Γενικά στο FM να ξέρετε ότι ο ισχυρός γίνεται συνήθως ισχυρότερος και ο αδύναμος όλο και πιο αδύναμος (όπως στη ζωή ένα πράγμα)

More
28 May 2007 15:28 #32312 by PANOS
ΠΡΩΤΟΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ Ο JANSEN ΑΠΟ GLADBACH ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. :lol:

FM

More
21 Jul 2007 20:14 #35639 by Thanasis Kaleas
O jansen den erxetai me tipota.O marcelo se mena irthe kai malista me liga lefta.Oso gia ton cardenas,einai logiko enas 17xronos kolombianos na mi thelei na erthei ston olympiako.Ypomoni....