Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Planetarium Manager

More
29 Apr 2006 15:02 #11559 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα από τη στιγμή που έχεις κωδικό και μπαίνεις κανονικά τότε έχεις και ομάδα. Το όνομα το είχες δώσει από την αρχή και τώρα πλέον θα πρέπει να σου έχει δώσει και παίκτες... Γενικά είναι σχετικά εύκολο να βρεις ότι χρειάζεσαι αφού με την αλλαγή που έγινε όλα πλέον είναι μαζεμμένα. Για να κλείσεις φιλικό πρέπει ο άλλος να μην παίζει στο κύπελλο ή να μην έχει κανονίσει φιλικό. Αν δεν παίζει τότε πας στην ομάδα που θες και εκεί που λέει games πάνω πάνω έχει μια επιλογή challenge for friendly. Πατάς εκεί και στη συνέχια επιλέγεις αν θα είναι εντός ή εκτός έδρας και πατάς challenge. Τα φιλικά παίζονται κάθε Δευτέρα (μόνο τότε) στις 17:45 ώρα Ελλάδας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2006 01:35 #11570 by Αντώνης Κατρής
Όπως είπες σε άλλο topic δεν έχεις ακόμα ομάδα... Δεν τρέχει τπτ!!! Σε άλλα παιχνίδια περιμένεις μέχρι 1 εβδομάδα!!! Λογικά πολύ σύντομα θα έχεις κανονικά την ομάδα σου. Βασικά το πιθανότερο σενάριο είναι να ενεργοποιηθεί την Τρίτη

More
26 Aug 2006 03:44 #18599 by Μάνος Νικολόπουλος
Επειδη προσφατα απεκτησα και εγω ομαδα στο Pmanager εχω καποιες βασικες ερωτησεις..(Ψιλογελοιες βεβαια αλλα ειμαι ακομα rookie οποτε..)
1) Μπορω να αλλαξω το ονομα του γηπεδου μου?
2)Πως μπορω να βαλω kit στην ομαδα?Στο PmFan λεει να στειλουμε μνμ για να παρουμε ποντακια οποτε λογικα γινεται απο εκει αλλα δεν εχει νουμερο για την Ελλαδα(μονο για αυτους που εχουν Vodafone)
3)Τι ειναι και πως ακριβως λειτουργουν τα Bosman transfers?
4)Γιατι δεν μπορω να δω τα statistics παικτων απο αλλες ομαδες?(Εννοω speed,tec,pos,...), ή μηπως μπορω?
Ολα αυτα θα λυθουν αν κατσω και διαβασω τα instructions αλλα ελα που ειμαι συνηθισμενος και φορτσατος απο Football manager και τετοια και θελω να τα μαθω ολα γρηγορα... :D
HELP!! 8O

More
26 Aug 2006 13:05 #18605 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν έρχονται οι απαντήσεις!!!

1)Μπορείς να αλλάξεις το όνομα. Πατάς εκεί που έχει το όνομα της ομάδας σου κάτω αριστερά, πας στο advanced options και έχει επιλογή να αλλάξεις το όνομα του γηπέδου

2)Για την Ελλαδίτσα αν θες να πλερώσεις μόνο με τον κλασσικό τρόπο της πιστωτικής... Ξέχνα τα κινητά και τις αηδίες

3)Μετά τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπορείς να πάρεις τους παίκτες που έχουν μείνει με 1 χρόνο στο συμβόλαιό τους. Συγκεκριμένα σου βγάζει τότε μια επιλογή sign through bosman. Οπότε δίνεις το μεγαλύτερο μισθό από τους υπολοίπους και κλείνεις τον παίκτη. Αν τον κελίσεις σου έρχεται στην αρχή της επόμενης χρονιάς. Δε μπορείς να πάρεις πάνω από 5 κάθε φορά.

4)Ποιος νομίζεις πως είσαι κύριε που θες να βλέπεις τα στατιστικά των άλλων? :P

More
26 Aug 2006 16:31 #18612 by Μάνος Νικολόπουλος
1)Στο Team Advanced options εχει να αλλαξεις Personal URL και εχει επιλογη για

More
26 Aug 2006 17:41 #18616 by Αντώνης Κατρής
Ε τότε θα πρέπει να έχεις PM Fan (εγώ έχω καιρό οπότε δε θυμάμαι τι γινόταν πριν). Πλερώστε κύριε για να το αλλάξετε :P

More
27 Nov 2006 14:50 #22844 by George
Replied by George on topic Planetarium Manager
? Paidia ego grftika tin paraskeui sto www.pmanager.org , to savvato peira omada k asholithika kana 2oro koitazontas ta pano kato ola. Simera diavasa tous kanones k meta piga na do tin omada mou alla kato apo tin epilogi horas(ellada) eno eiha kanei log in den mou eihe tpt. Terma kato mono mou eihe proponitis omada katigoria xora xrimata k epomenos agonas. Oute entoles boro na doso oute tpt. Ti trehei? Avrio paizo kipello, please apantiste grigora

More
27 Nov 2006 17:17 #22858 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα πρέπει να πας εκεί που λέει μέρα αγώνα για να μπορέσεις να βάλεις την 11άδα αλλα αν μπορείς στείλε μας σήμερα στις 8 ένα screenshot για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει

More
27 Nov 2006 18:25 #22869 by George
Replied by George on topic Planetarium Manager
Stelno tin selida akrivos opos einai:

352 Επισκέπτες Online

More
28 Nov 2006 00:45 #22888 by Αντώνης Κατρής
Βασικά είναι προφανώς κάποιο πρόβλημα του explorer οπότε σβήσε τα Temporary Internet files και ξαναδοκίμασε να μπεις στο παιχνίδι