Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FM2005: Διάφορα Screenshots για τα συμπεράσματά σας

More
02 Aug 2005 18:38 #197 by Μάνος Γρυπάρης
Μεταγραφές ΠΑΟ
Οι καλύτερες δυνατές μεταγραφές με Παναθηναϊκό. Ισχύουν και για τον Ολυμπιακό μιας και οι 2 ομάδες έχουν περίπου το ίδιο budget...

[img

Θα πρέπει όμως να πουλήσετε και αρκετούς δευτεροκλασάτους παίκτες. Κι άντε να βρείτε ομάδα. Προτιμήστε να τους βάλετε στην Transfer List με 0 Ευρώ και μόλις δείτε ενδιαφέρον τότε βάζετε στην τιμή Unspecified και τους προτείνετε στους ενδιαφερόμενους συλλόγους για το 40%-70% της αξίας τους. Συγκεκριμένα πούλησα: Alain Raguel (85K), Παντελής Κωνσταντινίδης(100Κ, αν και τον έχω πουλήσει μέχρι 300Κ), Μίλτος Σαπάνης (400Κ), Ilias Kotsios (190Κ), Nasief Morris για να αδειάσει θέση ξένου (825K) -όπως και Dudu Biton σε Free Transfer-, Srdjan Andric (325K), Silvio Maric (200K), Michalis Konstantinou (1.4M), Mario Galinovic (210K), Federico Magallanes (κατευθείαν αγορά και πώληση στα 950Κ), Justin Moose (κατευθείαν αγορά και πώληση στα 450Κ) και αρκετούς παίκτες από το φυτώριο που δεν έκαναν ούτε για Γ' Εθνική.

Μελλοντικές μεταγραφές...
[img

Παίκτες μπορεί να πουλήσετε από εκεί που δεν το περιμένετε. π.χ. η Πόρτο σε προσφορά που της έκανα για τον Vieirinha ήθελε (εκτός από χρήματα) για ανταλλαγή τον Στέφανο Σιόντη!
[img

Πάντως το Offer to clubs είναι απαραίτητο αν θέλετε να πουλήσετε παίκτες. Μπορεί να φάτε τις ώρες σας αλλά ομάδα θα τους βρείτε σίγουρα (σε αυτή ή την επόμενη ζωή! 8) )

Freddy Guarin
Κατά την γνώμη μου ο Guarin είναι MUST για κάθε ελληνική ομάδα...

Ιδού ένα απόσμασμα από τα επιτεύγματά του...

[img

[img

Alessio Cerci
Παρά το γεγονός ότι σε πολλούς ίσως να μην έχει βγει ο Alessio Cerci και να θεωρούν το ability του χαμηλό...εμένα μου βγήκε καλό παικτάκι και μάλιστα έπαιξε και στην Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας. Γενικά είχα κι εγώ μια προκατάληψη λόγω του ability αλλά τελικά...άξιζε την δοκιμή.

Ένα από τα χατ-τρικ του. Εδώ μάλιστα μπήκε κι αλλαγή
[img

Με την Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας
[img

Και τώρα κάτι ευχάριστο. Είναι η ευχαρίστηση του να ξεφορτώνεσαι ένα παλτό και να το ευχαριστιούνται και οι φίλαθλοι μαζί σου! (λέγε με Andric!)
[img

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Sep 2005 10:58 #2864 by Andreas
Ena den mporo na katalavo pou to kanoune malista poloi! Tosous paixtes re paidia...Toses poles metagrafes! Giati???

Ego to poli na exo 25 paixtes 11adas kai kana pitsirika gia tous youth....Oxi tipota allo na ksero kai ta onomata tous.Na ksero tis theseis tous kai ta sxetika xoris na kano klik pano tous se kathe agona!

tes pa...Esies kserete...

More
08 Apr 2006 02:51 #10836 by Μάνος Γρυπάρης
O Guarin για άλλη μια φορά ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής (του αρέσει να σκοράρει στις καθυστερήσεις):
[img

Ο Γκονζάλες ρίχνει κουτουλιά σε αντίπαλο και αποβάλλεται με κόκκινη! Κατόπιν αυτού τιμωρήθηκε και για περισσότερες αγωνιστικές! (ρεαλισμός full!)
[img

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)