Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ FOOTBALL MANAGER

More
14 Jun 2008 14:25 #43623 by Frank

Manos\ wrote: ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ένας χρήστης τσεκάρει από τα Preferences την επιλογή "Run As Server" και κάνει Start New Game. Αφού ολοκληρωθεί το Loading και φορτώσει το παιχνίδι, τότε λέει στον άλλο χρήστη την IP του (την IP σας την βλέπετε αν πληκτρολογήσετε την διεύθυνση www.whatismyip.com ) ο οποίος επιλέγει το μενού "Join Network Game", την γράφει εκεί και συνδέεται. Ο χρήστης που είναι ο Server μπορεί να αποθηκεύσει το παιχνίδι, να θέσει χρονικό όριο ανάμεσα στα Continue αλλά και να επιλέξει το υποχρεωτικό Continue αν κάποιοι χρήστες καθυστερούν.

με τα πορτς τι γινετε ? δεν πρεπει να τα ανοιξω ? πως ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2008 14:44 #43627 by Μάνος Γρυπάρης

proud_walker\ wrote: στο fm 07 δεν εχω βρει τον editor :(
heeeelp

Αφού κάνεις το παιχνίδι εγκατάσταση πας στον folder όπου το εγκατέστησες. Συνήθως είναι ο C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager , αν θυμάμαι καλά (πάντοτε επιλέγω έναν δικό μου φάκελο). Εκεί θα κάνεις κλικ στο αρχείο fm data editor.exe . Επίσης υπάρχει και ο FM Genie Scout. Πήγαινε στην κατηγορία Downloads/Sports του site μας για να τον κατεβάσεις.

Panatha\ wrote: thelw voithia, pws mporw na ftixw skin;;;

Κάνε κλικ εδώ για να κατεβάσεις πλήρη οδηγό ώστε να φτιάξεις δικό σου skin
rapidshare.com/files/83343733/FMSkinTut.rar.html

με τα πορτς τι γινετε ? δεν πρεπει να τα ανοιξω ? πως ?

Ανοίγεις τα παρακάτω ports από την σελίδα του modem σου:
TCP: 10094
UDP: 10093

Για απορίες του τουρνουά μην ρωτάς εδώ. Υπάρχει subforum "Sports/Τουρνουά". Ρώτα εκεί!

ΟΥΦ!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Feb 2009 19:10 #50284 by CHARALAMPOS
ξερει κανεις πως γινετε να κανω capture ενα γκοαλ που εχω βαλει στο manager?

More
09 Feb 2009 21:45 #50420 by antonisveras
paidia pws borw na paiksw fm 2009 sto internet xwris to cd na einai afthentiko????

More
10 Feb 2009 19:08 #50442 by Μάνος Γρυπάρης
Αφού τελειώσει ο αγώνας πατάς "Save". Η επιλογή αυτή υπάρχει κάτω αριστερά. Έτσι, σώζεται ολόκληρος ο αγώνας σε ένα .pkm αρχείο το οποίο μπορείς να δεις μέσα από το FM 2009.

Πληροφορίες για πειρατικά ΔΕΝ δίνουμε σε αυτο το forum. Πάρτο αυθεντικό ή μίλα με τον πειρατή της γειτονιάς σου.

Το topic αφορά τους οδηγούς του football manager. για καθε ξεχωριστή απορία ανοίγετε νέο topic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Sep 2009 22:49 #60909 by Frank
Στο Ιταλικό τουρνουά βρεθήκαμε αντιμέτωποι ενος προβλήματος που δεν μας ειχε ξανα-εμφανιστεί: ένας απ τους παίχτες εξαφανίστηκε απ το τουρνουά ... ετσι ενας άλλος θέλησε να παρει την ομάδα του ... ομως ο πρώτος ειχε βάλει password ... προσπάθησα να του τον ζητήσω απο msn κλπ αλλά τίποτα δεν μας τον έδινε ... επομένως ο άλλος παίχτης δεν μπορούσε να πάρει την ομάδα του πρώτου ....

ζητήσαμε την λύση απ την SI και δειτε τι ανακαλύψαμε ... η SI εχει προνοήσει και γι αυτο ... και εχει κωδικό ''καβατζα'' ο οποίος αναιρεί τα passwords σε online τουρνουά :wink:

επομένως ένας ακόμη οδηγός...

Πως θα ξεκλειδώσετε μια ομάδα σε τουρνουά στην οποία ο χρήστης έχει βάλει κωδικό
Κάντε κλικ στο όνομά του και όταν σας ζητηθεί ο κωδικός γράψτε την λέξη sportsinteractive :boxer: