Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Managerzone.com - Online Manager Game

More
09 Jan 2008 00:58 #39785 by Μάνος Αλιμπέρτης
Aς ξαναζωντανέψουμε το topic...

Για δεύτερη φορά ανέβηκα στην div 2.Η ομάδα ψιλοπήγαινε στον αυτοματο πιλότο αφου δεν ασχολούμαι παραπάνω απο 20 λεπτά την βδομάδα λόγω

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2008 08:13 #39825 by Αντώνης Κατρής
Ρε συ όσο το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι δεν ήθελε σύστημα. Γρήγορους επιθετικούς και καλό τερματζή να είχες και περνούσες κυριολεκτικά αέρα από όλες τις έδρες. Και μετά που και καλά αλλάξαν τη μηχανή δεν είδα και τρομερές βελτιώσεις

More
11 Jan 2008 18:17 #39833 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτό που με απογοήτευσε ήταν ότι έπρεπε κάθε μέρα να βρίσκουμε ομάδες για διπλά φιλικά (κι άντε να κλείσεις μέσα-έξω) ώστε να διατηρηθεί η φόρμα της ομάδας. Αν δεν διατηρούνταν τότε αντίο ζωή, έχανες κι από τους κατσικοπόδαρους. Ήταν ένας σοβαρός λόγος να το παρατήσω γιατί άλλη όρεξη δεν είχα να μπαίνω κάθε μέρα να ψάχνω αντίπαλο. Ας το καταλάβουνε νωρίς ότι ο εκβιασμός δεν περνάει. Ελπίζουμε η SI να μην κάνει τις ίδιες ηλιθιότητες όπως οι Σουηδοί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jan 2008 15:10 #39863 by Μάνος Αλιμπέρτης
Mάνο εγω ευτηχώς έχω ένα δυο γνωστούς μέσα στο παιχνίδι και έχω καταβολευτεί (γι' αυτο ίσως έχω κρατήσει ακόμη,μετά απο 4 χρόνια και παίζω ακόμη).

Ο τερματοφύλακας μου έχει 8 μπάλες,λέτε να θέλω κάτι καλύτερο για div 2?

Everything that has a beginning has an end...

More
14 Jan 2008 19:04 #39895 by Μάνος Γρυπάρης
Μια χαρά είσαι

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Jul 2009 13:24 #55373 by Ρωμανός Βογιατζής
Ωραία ιδέα για ένα online manager....ψήνομε να αρχίσω !!!!!!!

More
02 Jul 2009 16:38 #55518 by Ρωμανός Βογιατζής
Ξεκίνησα χτες και με έβαλε το game να αγοράσω προπονητή.....τι football manager είναι αυτό????πρόεδρος είμαι μονο?????

More
02 Jul 2009 20:41 #55572 by Μάνος Γρυπάρης

Van Basten7 wrote: Ξεκίνησα χτες και με έβαλε το game να αγοράσω προπονητή.....τι football manager είναι αυτό????πρόεδρος είμαι μονο?????

Διάβασε το Manual του παιχνιδιού!

Αμα θες να αγοράσεις coach τότε θα πρέπει να δηλώσεις ενδιαφέρον από το μενού coaches. Αρχικά δήλωσε από επίπεδο D έως Ε γιατί είσαι μικρή ομάδα.

Επίσης αν θες να αγοράσεις παίκτη τότε πήγαινε στην Transfer List. Μονο από εκεί βρίσκεις. Μπορείς να έχεις μέχρι 3 ξένους, δεν ξερω αν ισχύει ακόμα ο κανονισμός βέβαια. Ψάξε να βρεις 3 καλούς για ξένους. Έλληνες θα βρεις και με 1 ευρώ. Παίκτες μόνο από την transfer list αγοράζεις.

Tactics & Training θα τα ξερεις ηδη εφοσον παιζεις FM. Οποτε δες κι απο τα Standings σε ποιον ομιλο εισαι και τι αγωνες εχεις. Οι ομιλοι ειναι Ethniki, div1.1, div, 1.2, div 1.3 και από το div2 και μετά συνεχίζει x3 (οι 3 τελευταίες ομαδες πεφτουν, η 1η ανεβαινει).

Δες και τα πρωτα μηνυματα αυτου του topic

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Jul 2009 21:31 #55585 by Ρωμανός Βογιατζής
Δεν παίζω fm αλλα pro09 master leage και λίγο fifa manager οποτε έχω τα δικά μου συστήματα.....μου λέει ia 7μέρες δεν μπορώ να κάνω μεταγραφές ρε Μάνο πες έναν καλο φτηνό ξένο τώρα που ξεκίνησα....!!!!Το Manual που είναι????

More
05 Jul 2009 14:30 #55772 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε να προτεινω παικτες για το Managerzone? Ελεος! Οτι βρεις εκεινη την ωρα ειναι.
Καπου εχει help. Διαβασε ολες αυτες τις σελιδες του topic και θα βγαλεις σιγουρα ακρη.
Ρωτα και στο forum που υπαρχει μεσα στο παιχνιδι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)