Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mario Tennis

More
05 Mar 2021 17:36 - 05 Mar 2021 17:40 #247343 by Γιώργος Τσάκωνας
Το Mario Tennis φέρνει το τέννις στον κόσμο των χαρακτήρων του Super Mario. Κυκλοφόρησε το 2000 για Nintendo 64 και Game Boy Color. Αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της σειράς Mario Games, και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. 

Ξεκίνησα να παίζω Mario Tennis για το review που πρόκειται να γράψω μέσα στην επόμενη εβδομάδα, και η πρώτη μου εντύπωση είναι αρκετά θετική. Είναι σχετικά εύκολο να ξεπεράσει κανείς τα παρωχημένα γραφικά, μιας και το gameplay αποζημειώνει με το παραπάνω με πολύ ευχάριστα physics και πληθώρα χαρακτήρων και τουρνουά για να αναμετρηθεί ο παίκτης. Επιπλέον η μουσική επένδυση φαίνεται να είναι πολύ καλή, στο γνώριμο στυλ των games Super Mario. Περισσότερα στο review.

Attachments:
Last edit: 05 Mar 2021 17:40 by Γιώργος Τσάκωνας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Mar 2021 21:16 - 13 Mar 2021 21:19 #247803 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Mario Tennis
Mario Tennis review Στο Mushroom Kingdom την είδανε Φέντερερ!
Ο Mario και οι υπόλοιποι χαρακτήρες τους σύμπαντός του καλούνται να αναμετρηθούν στο τένις στον πλέον Retro τίτλο της Nintendo, ο οποίος πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2000 στην Ιαπωνία για το Nintendo 64 και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους στην Ευρωπαϊκή αγορά. Λίγο καιρό μετά έκανε την εμφάνισή του και για το Game Boy Color, ενώ εκδόσεις για το Virtual Console του Wii και του Wii U κυκλοφόρησαν το 2010 και το 2015 αντίστοιχα. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έγινε από την Camelot Software Planning και ήταν το δεύτερο της εν λόγω εταιρίας για κονσόλες της Nintendo.Αποτελεί το δεύτερο παιχνίδι τένις με τον Mario, μετά το Mario's Tennis του 1995 για το Virtual Boy το οποίο είχε λάβει μικτές κριτικές, κυρίως λόγω της έλλειψης multiplayer mode. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του νεότερου παιχνιδιού είναι πως περιέχει την πρώτη εμφάνιση του Waluigi, της “σκοτεινής” εκδοχής του Luigi που έμελλε να συμμετέχει σε πληθώρα από μετέπειτα Mario games. Επιπλέον, η Daisy και η Birdo επανεμφανίζονται ύστερα ένα από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον τίτλο για το αναλυτικό review που έγραψε ο Γιώργος Τσάκωνας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 13 Mar 2021 21:19 by Giorgos Tsolaridis.

More
13 Mar 2021 21:21 #247805 by Γιώργος Τσάκωνας
Διαβάστε το review του Mario Tennis

Το Mario Tennis ήταν μια εξαιρετική retro εμπειρία σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες του Mario universe. Ο εξαιρετικά απλός χειρισμός, τα καλοφτιαγμένα physics, η μουσική υπόκρουση και η πληθώρα χαρακτήρων, πολύ διαφορετικών μεταξύ τους, θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον για πολύ καιρό.
Βασικό χαρακτηριστικό επίσης είναι το multiplayer με έως 4 παίκτες, ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας σε αγώνες 1v1 ή 2v2. Το Mario Tennis έχει επίσης και πληθώρα από special modes με σημαντικές διαφορές από το κανονικό τένις, που θα μπορούσαν να υπάρξουν μονάχα εντός του Mario universe.
Διαβάστε το review για περισσότερη ανάλυση!

More
19 Mar 2021 22:58 #248102 by Γιώργος Τσάκωνας
Ο χρήστης του ResetEra Traxus αποφάσισε να ανταλλάξει το ολοκαίνουριό του PS5 για ένα Nintendo 64 συνοδευόμενο από μια συλλογή πολλών νοσταλγικών για εκείνον games.

Ο Traxus δημοσιοποίησε την ανταλλαγή αυτή κάνοντας μία ανάρτηση στο ResetEra με τίτλο “Sold my PS5 for an N64 …send help”. Στην ανάρτηση αυτή ο Traxus εξηγεί πως παρατήρησε μία σπασμένη παλιά τηλεόραση CRT στην άκρη του δρόμου, η οποία του δημιούργησε ένα έντονο αίσθημα νοσταλγίας. Ο Traxus αναφέρει: “έβαλα την τηλεόραση στο πορτ μπαγκάζ μου, ξεκινώντας μία καταραμένη αλυσίδα γεγονότων που θα με οδηγούσε στο να ξαναφτιάξω και να αυξήσω την συλλογή games της παιδικής μου ηλικίας για το Nintendo 64, ενώ έσπασα σχεδόν την μέση μου ψάχνοντας για μία πολύ πιο ωραία (και επίσης δωρεάν) Sony Trinitron 27 ιντσών και πούλησα το PS5 Digital Edition μου (για ένα μικρό κέρδος) ώστε να υποστηρίξω την εξάρτησή μου, παρά τις γκρίνιες της γυναίκας μου”.

Το Retro gaming αποτελεί μεγάλο κομμάτι της αντίστοιχης βιομηχανίας και πλέον υπάρχει πληθώρα από gaming libraries με κλασσικά games, κονσόλες plug-and-play και αυθεντικά αντίγραφα κλασσικών κονσολών. Αν και τα συστήματα Xbox είναι συμβατά με games παλαιότερων γενιών της κονσόλας, δεν ισχύει το ίδιο με το PS5 για το PS4. Επιπλέον, αν κάποιος έχει PS5 Digital Edition όπως τον Traxus τότε πρέπει να αρκείται στα digital downloads, τα οποία είναι μία πραγματικότητα αρκετά απομακρυσμένη από την retro εμπειρία.

Ο Traxus αναφέρει πάντως πως πιθανότατα θα αγοράσει ένα PS5 ξανά στο μέλλον. Για την ώρα όμως, είναι ικανοποιημένος με την εμπειρία του με το Nintendo 64 και αναφέρει ότι: “Έχω δύο παιδιά τώρα και νιώθω πως από όλες τις Retro κονσόλες το Nintendo 64 είναι η πιο διασκεδαστική, ειδικά για τα μικρά παιδία, λόγω όλων των καταπληκτικών 3D Platformer που υπάρχουν για την κονσόλα. Παίζω Super Mario 64 με τον γιό μου και είναι τόσο διασκεδαστικό όσο όταν το έπαιζα το 1996”.