Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2016

More
20 Sep 2015 15:27 #168952 by Christos
Replied by Christos on topic Pro Evolution Soccer 2016
Ξερει κανεις σε τι resolution τρεχει κ τι fps στο xbox one? (Αν γνωριζει κ για το fifa16 αντίστοιχα)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2015 16:59 #168953 by Marios-Mariglen Topciu
Το pro και το Fifa μπορουν να τρεξουν εως 1080p με 60 Fps στο PS4 και Xbox one

More
21 Sep 2015 14:48 - 21 Sep 2015 14:50 #168975 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Πως σας φαίνεται το νέο PES ? :P

Attachments:
Last edit: 21 Sep 2015 14:50 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
21 Sep 2015 18:29 #168984 by Στέφανος Λέγος
Προς PC USERS:
Δοκιμάστε αυτό το gameplay patch του γνωστού modder yair.
-Βελτιώνει τα αντανακλαστικά των τερματοφυλάκων
-Αυξάνει την επιθετικότητα του ΑΙ
-Περισσότερο λάθος στα κοντρόλ.

More
22 Sep 2015 14:27 #168996 by Tasos Georgos
Θέλω να φτιάξω τις εμφανίσεις στην Premier League. Έχω κατεβάσει τις εικόνες από καποιο site, τις έχω περάσει σε φλασάκι αλλά όταν πηγαίνω από την επεξεργασία να κάνω εισαγωγή δεδομένων δεν μου αναγνωρίζει το φλασάκι.

Μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι πρέπει να υπάρχει κάπου γραμμένο το WEPES το οποίο και έχω στους 3 φακέλους (Ένας για Εμφανίσει, ένας για προπονητές και ένας για λογότυπα) που υπάρχουν στο φλασάκι, αλλά και πάλι τίποτα.

Ξέρει να μου πει κάποιος που κάνω το λάθος;;;

More
22 Sep 2015 15:21 #169001 by Marios Ntallaris

TMND wrote: Θέλω να φτιάξω τις εμφανίσεις στην Premier League. Έχω κατεβάσει τις εικόνες από καποιο site, τις έχω περάσει σε φλασάκι αλλά όταν πηγαίνω από την επεξεργασία να κάνω εισαγωγή δεδομένων δεν μου αναγνωρίζει το φλασάκι.

Μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι πρέπει να υπάρχει κάπου γραμμένο το WEPES το οποίο και έχω στους 3 φακέλους (Ένας για Εμφανίσει, ένας για προπονητές και ένας για λογότυπα) που υπάρχουν στο φλασάκι, αλλά και πάλι τίποτα.

Ξέρει να μου πει κάποιος που κάνω το λάθος;;;

Κατ' αρχάς το stick πρέπει να είναι σε format FAT32. Επίσης WEPES πρέπει να λέγεται ο φάκελος που θα έχει όλα τα αρχεία στο stick. Θα σου πρότεινα να τα περάσεις λίγα λίγα γιατί με τις πολλές εμφανίσεις μπορεί εύκολα να μπερδευτείς, αλλά και να αλλάξεις τα ονόματα των ομάδων με τα κανονικά για να μην ψάχνεις πολύ ώρα.

More
23 Sep 2015 02:16 - 23 Sep 2015 02:16 #169016 by Μάνος Γρυπάρης
Pro Evolution Soccer 2016 review

Η κριτική τα λέει όλα αναλυτικά. Ένα από τα καλύτερα Pro Evolution Soccer των τελευταίων ετών.

Έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου σε σχέση με πέρυσι. Ο χειρισμός είναι ακριβέστερος και η ανταπόκριση πιο άμεση. Το gameplay παραμένει Arcade, όπως και οι αυτοματοποιημένες προωθημένες πάσες με scripted κίνηση παικτών. Βασικό πρόβλημα πέραν αυτού είναι το ότι η database μένει ίδια με τις προσθήκες των πρωταθλημάτων Αργεντινής και Χιλής που για εμάς τους ευρωπαίους δεν λένε κάτι. Τα πρωταθλήματα της Ευρώπης θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα, μέσα σε αυτά και το ελληνικό, σε χώρες όπου η Konami δεν έχει αποκλειστικότητες.

Πάντως τα physics έχουν βελτιωθεί ειδικά στις συγκρούσεις παικτών. Οι διεκδικήσεις με την μπάλα κάτω ή στον αέρα έχουν καλύτερο collision detection. Και το online τρέχει ομαλά. Δεν αντιμετώπισα lag και έμεινα ικανοποιημένος.

Σε θέμα αντοχής, οφείλω να ομολογήσω ότι το Master League και το Become a Legend άλλαξαν απλά το user interface τους και δείχνουν να απευθύνονται σε κλασικό casual κοινό, σε αντίθεση με τα modes του Fifa. Το MyClub για 2η συνεχόμενη χρονιά σου δίνει παίκτες στη θέση που θα σου τύχουν. Οι 5 τελευταίοι μέσοι Gold επιπέδου που μου έτυχαν ήταν όλοι τους AMF και ένας AMR! Κανένας DMF! Έκαστος κόστιζε 10.000 GP, οπότε τρέχα γύρευε. Τουλάχιστον ευχαριστιέμαι να παίζω online παρά τις συγκεκριμένες δυσκολίες, και στο τελευταίο live ανέβηκα Division 8 όπου υπάρχει καλό επίπεδο αντιπάλων.

Ακολουθούν τα Live μας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 Sep 2015 02:16 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Sep 2015 19:05 #169158 by AlexPal
Replied by AlexPal on topic Pro Evolution Soccer 2016
Καλησπερα ,

Ξερει κανεις ποτε βγαινει το Patch της Konami για το PES2016?

Ευχαριστω.

More
27 Sep 2015 13:37 #169186 by Στέφανος Λέγος

kosale7 wrote: Καλησπερα ,

Ξερει κανεις ποτε βγαινει το Patch της Konami για το PES2016?

Ευχαριστω.

Το επίσημο update θα βγει στις 29 Οκτωβρίου, ανανεώνοντας όλα τα roster των ομάδων και προσθέτοντας επιπλέον ομάδες.
Διάβασε αυτή την είδηση του Μάνου για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης έχουν κυκλοφορήσει unofficial option files για το PS3 με τις μεταγραφές τα οποία μπορείς να κατεβάσεις από εδώ και εδώ .

More
01 Oct 2015 16:33 - 01 Oct 2015 16:35 #169327 by Στέφανος Λέγος

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτό από την PC έκδοση του PES 2016.
Έχει χρησιμοποιηθεί SweetFX.
Attachments:
Last edit: 01 Oct 2015 16:35 by Στέφανος Λέγος.