Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2015

More
14 Sep 2015 14:06 #168736 by Marios Ntallaris

DJHaris wrote: Νέος υπολογιστής (budget one) , λίγος χρόνος αλλά είπα να επανέλθω στο FM. Τελευταίο FM αυτο του 2010.Οπότε,όπως καταλαβαίνετε, ήρθα αντιμέτωπος με τεράστιες αλλαγές(προς το καλύτερο).
Επίσης θυμάμαι 9 χρόνια πριν όταν πρωτομπήκα στο gameworld και ρωταγα για FM06 .Πότε πέρασαν ρε Μάνο. Και χαίρομαι για τα άλματα προς τα εμπρός του gameworld. EΠίσης δε ξεχνώ και το δωράκι το Fifa Manager 06 το καλοκαίρι του 06.

Ας επανέλθουμε.Τρομερές αλλαγές προς το καλύτερο το παιχνιδάκ.Βέβαια δεν υπάρχει χρόνος για να παίξω(ελπίζω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να βγάλω δυο χρονίες :lol: .Το ερώτημα που έχω να κάνω είναι ότι επειδή γενικά παίρνω ομάδες ''από περίεργα πρωταθλήματα'',θέλω να έχω τη δυνατότητα να ψάχνω παίκτες σε πολλές χώρες. Δηλαδή μπορεί να πάρω ΠΑΟΚ(καλά οι ελληνικές δεν είναι περιέργο πρωταθλημα :woohoo:) , Χάιντουκ, Σπάρτακ Πράγας, σερβικές,ρουμανικες και πάει λέγοντας .Άρα το ερώτημα είναι πόσα πρωταθλήματα να βάλω και από ποιες χώρες,ώστε να υπάρχει και η δυνατότηα να έρθουν.
Δηλαδή, αν πάρω ΠΑΟΚ, θα ήθελα να ψάξω παίκτες σε Κροατία,Ρουμανια,Βραζιλία εκτός των μεγάλων πρωταθλημάτων (Αγγλία κτλ.).Αν όμως φορτώσω τα βασικα μεγάλα πρωταθλήματα με medium database έστω,κυρίως παίκτες από τα μεγάλα είναι στις λίστες. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Σκέφτομαι να φορτώσω μέχρι και 16 πρωταθλήματα με Large ή Medium database(Αγγλία,Γαλλία,Ισπανια,Ιταλία,Γερμανια,Πορτογαλια,Γερμανια,Ελλαδα,Κροατια,Ρουμανια,Σερβια,Τσεχια,Σουηδία,Νορβηγία,Βραζιλια,Αργεντινη). Αλλά θα γίνει και το σύστημα πλέον πιο αργό. Τι προτείνετε?
Με τα βασικα πρωταθλήματα και large database θα έχω πληθώρα επιλογών και από άλλα εκτός των βασικών?

Ευχαριστώ.

Από όσο ξέρω όταν είναι μεγαλύτερη η database φορτώνει και περισσότερους από τα πρωταθλήματα που δεν έχεις επιλέξει (βέβαια δυστυχώς όχι όλους). Επίσης η database δεν επηρεάζει μικρά πρωταθλήματα π.χ. το ρουμάνικο θα είναι σχεδόν ίδιο και με small και με large, ενώ το αγγλικό θα έχει μεγάλες διαφορές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Dec 2015 16:33 #174414 by Haris
Replied by Haris on topic Football Manager 2015
Ασχολούμαι μετά από καιρό με FM 2015. Ξεκίνησα ως άνεργος και μου έκανε πρόταση η Νίκη Βόλου.Αποδέχτηκα την πρόκληση. Βέβαια η Νίκη Βόλου εχει ροστερ 17 παικτών 15-16 χρονών λόγω των οικονομικών προβλημάτων της. Budget στα 0 ευρώ αλλά συνολικά Payroll budget στα 3.000.000. Στα salaries των παικτών υπάρχει ένδειξη n/A (και όταν πατάς πάνω στα πιτσιρίκια-παίκτες γραφει 0 ευρώ ανα χρόνο :woohoo: ).

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα μισά από τα 3.000.000 για να πάρω 5-6 ελεύθερους παίκτες μήπως και καταφέρω και μείνω κατηγορία.Το θέμα είναι ότι π.χ. στον τερματοφύλακα Issa N'Doye που έρχεται με 125.000 το χρόνο γράφει πως πρέπει να αφαιρεθούν 20.000 ευρώ από το budget των 0 ευρώ. Αυτό πώς γίνεται; Επίσης νομίζω αφαιρούνται και από επόμενη χρονια. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Γιατί σαν πρόκληση μου αρέσει.

More
30 Dec 2015 21:28 #174433 by Μάνος Γρυπάρης
Πας στα Finances και κανεις Adjust budget και βάζεις τον slider προς την μεριά του Wage Budget. Αν και απ' οσο ξερω αν ειχες χρηματα θα σου εβγαζε επιλογη να μειωθει το Transfer Budget και να πανε τα χρηματα στο Wage Budget.

Ακομα κι οταν βαζεις αγορες με δοσεις, το συστημα υπολογιζει με βαση τα λεφτα που εχεις τωρα. Αν εισαι στο 0 δυσκολα θα κανεις αγορα.

Απλα πούλα! Πούλα σαν να μην υπάρχει αύριο όλους τους 30+ και όσους δεν κάνουν για την ομάδα.Δοκιμασε και Offer to Clubs διαρκως κι αν δεις οτι δεν πιανει τιποτα στην χειροτερη ας φυγουν καποιοι με 0 ευρω να μην τους πληρωνεις μισθό. Ετσι ισως εξοικονομήσεις λεφτα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Apr 2017 00:39 #196659 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας τύπος πήγε το save game του 1.000 χρόνια μετά για να δει τι γίνεται!

Το 3015 λοιπόν στο Football Manager 2015, η Hull παίρνει πρωτάθλημα με 21 βαθμούς διαφορά από την Ipswitch και 22 από την Nottingham Forest!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)