- Thank you received: 286
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
DJHaris wrote: Νέος υπολογιστής (budget one) , λίγος χρόνος αλλά είπα να επανέλθω στο FM. Τελευταίο FM αυτο του 2010.Οπότε,όπως καταλαβαίνετε, ήρθα αντιμέτωπος με τεράστιες αλλαγές(προς το καλύτερο).
Επίσης θυμάμαι 9 χρόνια πριν όταν πρωτομπήκα στο gameworld και ρωταγα για FM06 .Πότε πέρασαν ρε Μάνο. Και χαίρομαι για τα άλματα προς τα εμπρός του gameworld. EΠίσης δε ξεχνώ και το δωράκι το Fifa Manager 06 το καλοκαίρι του 06.
Ας επανέλθουμε.Τρομερές αλλαγές προς το καλύτερο το παιχνιδάκ.Βέβαια δεν υπάρχει χρόνος για να παίξω(ελπίζω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να βγάλω δυο χρονίες .Το ερώτημα που έχω να κάνω είναι ότι επειδή γενικά παίρνω ομάδες ''από περίεργα πρωταθλήματα'',θέλω να έχω τη δυνατότητα να ψάχνω παίκτες σε πολλές χώρες. Δηλαδή μπορεί να πάρω ΠΑΟΚ(καλά οι ελληνικές δεν είναι περιέργο πρωταθλημα ) , Χάιντουκ, Σπάρτακ Πράγας, σερβικές,ρουμανικες και πάει λέγοντας .Άρα το ερώτημα είναι πόσα πρωταθλήματα να βάλω και από ποιες χώρες,ώστε να υπάρχει και η δυνατότηα να έρθουν.
Δηλαδή, αν πάρω ΠΑΟΚ, θα ήθελα να ψάξω παίκτες σε Κροατία,Ρουμανια,Βραζιλία εκτός των μεγάλων πρωταθλημάτων (Αγγλία κτλ.).Αν όμως φορτώσω τα βασικα μεγάλα πρωταθλήματα με medium database έστω,κυρίως παίκτες από τα μεγάλα είναι στις λίστες. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Σκέφτομαι να φορτώσω μέχρι και 16 πρωταθλήματα με Large ή Medium database(Αγγλία,Γαλλία,Ισπανια,Ιταλία,Γερμανια,Πορτογαλια,Γερμανια,Ελλαδα,Κροατια,Ρουμανια,Σερβια,Τσεχια,Σουηδία,Νορβηγία,Βραζιλια,Αργεντινη). Αλλά θα γίνει και το σύστημα πλέον πιο αργό. Τι προτείνετε?
Με τα βασικα πρωταθλήματα και large database θα έχω πληθώρα επιλογών και από άλλα εκτός των βασικών?
Ευχαριστώ.
Please Log in or Create an account to join the conversation.