Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball (Xbox)

More
27 Jun 2014 08:20 #146092 by Γιώργος Λόλας

Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball
Όλα τα μωρά... στη πίστα!

Τι γίνεται όταν οι πρωταγωνίστριες των Dead or Alive αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους και ξεχύνονται στις παραλίες; Το αποτέλεσμα είναι το Xtreme Beach Volleyball, ένα spin-off της σειράς με θέμα το beach volley. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Zack κερδίζει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στο καζίνο και αγοράζει ένα νησί, στο οποίο και προσκαλεί τις όμορφες κοπέλες από τα γνωστά Fighting games της Team Ninja με τις χειμώδεις και σέξυ παρουσίες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω και του καλοκαιριού, ασχολήθηκα ξανά με τον παραπάνω τίτλο που είχε κυκλοφορήσει το 2003 για το Xbox και θα σας τον παρουσιάσω μέσα από το review που θα ανέβει μέσα στις επόμενες ώρες. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστικα κάπως με το γεγονός ότι παρά τα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του, το DOAX μπορεί να παιχτεί άνετα ακόμα και σήμερα και να προσφέρει διασκέδαση μέσω των arcade μηχανισμών του gameplay του.

Must παιχνιδάκι για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Edit:
Διαβάστε το review του Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jun 2014 11:18 #146093 by Μάρκος Ασκανιάν
Και μη ξεχνιόμαστε: boobies, titties, boobies!!! :P :P :P :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: \:D/ \:D/ \:D/

Adododo!!!

More
27 Jun 2014 12:27 #146109 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Διάβασα την δημοσίευση και φανταζόμουν τον Γιώργο να ζορίζεται, να τρέχει ιδρώτας στο πρόσωπό του για να μην γράψει boobies 2 φορές σε κάθε πρόταση!

Πλάκα πλάκα, το είχα πει και στο παλιό topic για το συγκεκριμένο τίτλο. Πέρα από το sex appeal, είναι ένα πολύ καλό volleyball game. Απλά τυχαίνει να βοηθάνε και τα πολλά swimsuits που είναι διαθέσιμα στο shop ;) και επειδή πρόσφατα αγόρασα και δικό μου original Xbox, περιμένω πως και πως να το αγοράσω και να το κάψω! Περιμένουμε και το review!

More
27 Jun 2014 13:36 #146112 by jimbl
Χαχαχαχα απιστευτο παιχνιδακι! Ολα μου τα παιχνιδια τα εχω σε ενα ραφι, εκτος απο αυτο που το εχω στο τελευταιο συρταρι του γραφειου μου!!! Ε μην βγαλει ο κοσμος λαθος συμπερασματα τωρα αν το δει!!!!

Υ.Γ.1 Boobs
Υ.Γ.2 Υπαρχουν και mods για αυτο το παιχνιδι για τα οποια δεν θα ηθελα να συζητησω λογου του....NSFW χαρακτηρα τους!!!!

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
28 Jun 2014 16:43 #146129 by Γιώργος Λόλας
Δε ξέρω τι έγινε, αλλά εγώ στο review το μόνο που είχα γράψει ήταν "boobies boobies boobies" περίπου 3.000 φορές. Ως δια μαγείας όμως, οι λέξεις αντικαταστάθηκαν και προστέθηκαν και άλλες :P

Από τα πιο απολαυστικά games που χρειάστηκε να παρουσιάσω. Έγινε αυτό που περίμενα τελικά, το DOAX παίζεται άνετα ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια και είναι το ίδιο διασκεδαστικό και... χαλαρουίτα. Όσοι έχετε το πρώτο Xbox, αξίζει να αγοράσετε τον συγκεκριμένο τίτλο. Όσοι πάλι δεν έχετε, περιμένετε το review του Xtreme 2 για το Xbox 360 :cool:

Διαβάστε το review του Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball

More
28 Jun 2014 22:28 #146133 by Μάνος Γρυπάρης
Έκαστος στο είδος του και ο Γιώργος Λόλας στα boobies!
Εξαιρετικό review από αυτόν που κατέχει 100% το αντικείμενο!
Ανυπομονώ να δω το Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 γιατί δυστυχώς το ένα δεν το πρόλαβα. Πάντως με λύπη διαπιστώνω ότι δεν είχαν ιδιαίτερες διαφορές και η Team Ninja πήγε να αρμέξει την αγελάδα (κι εμείς τα boobies)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)