Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NBA Live 15

More
06 Jun 2014 16:31 #145443 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Το NBA Live 15 θα μας εμφανιστεί στις 7 Οκτωβρίου για το PlayStation 4 και το Xbox One. Διαβάστε για περισσότερα εδώ: NBA Live 15 . Ελπίζω να είναι καλύτερο από το περσινό το οποίο είχε αρκετά μειονεκτήματα για ένα EA Sports game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2014 18:36 #149023 by Γιώργος Σκαντζής
www.gameworld.gr/component/content/article/182-%CE%B5%CE%B9%...orts/19373-nba-live-15-treiler
Βίντεο στο οποίο μπορουμε να δουμε τα βελτιωμένα γραφικά του NBA Live 15 σε σχέση με το NBA Live 14.Τώρα μένει να δούμε αν το παιχνίδι θα καταφέρει να ανταγωνιστεί το NBA 2K15 κάτι που σίγουρα δεν κατάφερε την προηγούμενη χρονιά.
[
]

More
03 Sep 2014 22:50 #149036 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic NBA Live 15
Το πιο αδιαφορο παιχνιδι ηταν το περσινο Nba live 14!Μακαρι να αλλαξει φετος και ΝΑ παει κοντρα με το 2K15!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
19 Sep 2014 17:57 #149685 by johnlit7
Replied by johnlit7 on topic NBA Live 15
To nba live δυστυχως εχει μεινει παρα πολυ πισω σε σχεση με το αντιστοιχο της 2Κ...Φετος δειχνουν οτι θελουν να ξανακερδισουν το χαμενο εδαφος αλλα δεν νμζω να μπορουν να κοντραριστουν με το 2Κ ....Τουλαχιστον ας βαλουν τις βασεις για κατι καλο στις επομενες εκδοσεις

More
20 Sep 2014 10:05 #149704 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic NBA Live 15
Η EA είναι αποφασισμένη για φέτος που θέλει να ξεπεράσει το 2K.Απίθανο αλλά μακάρι να αλλάξει το πράγμα και να κοντραριστεί.Αλλά βλέπεις..Η ΕΑ είναι μην περιμένεις κάτι τρομερό στυλ FIFA. :dry: :dry:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)