Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2007: Γενική συζήτηση

More
04 Oct 2006 13:54 #20492 by Kostas Giagias
Από ότι ξέρουμε ΟΧΙ...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2006 02:52 #20573 by lazaros
epaiksa kai oloklirwsa to strawberry demo....ontws einai san update tou 2006 alla spastika me ena pragma...dialeksa aggliko prwtathlima kai eida oti sto processing argei na treksei giati deixnei ola ta scores apo tis pio katw katigories kai tis U-18 apo olo to prwtathlima kai pragmatika spasane ta neyra mou. elpizw na to diorthwsane ayto to pragma...

just play football

More
10 Oct 2006 16:58 #20739 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Άντε ρε εγώ μια χαρά είμαι. Αντιθέτως σε εμένα τρέχει σαν τρελό. Τέλοσπάντων, για να προετοιμάζεστε και για το κανονικό Football Manager 2007, Ένα είναι το καλύτερο σχήμα, 5-3-2. Ένας SW που έχει το πιο μικρό βελάκι προς τα επάνω. 2 DC μπροστά του, ένας WB αριστερά και ένας δεξιά με βελάκια και οι δύο μέχρι την γραμμή του κέντρου, τρείς στο κέντρο και δύο επιθετικοί. Να και η φώτο για όσους δεν κατάλαβαν και αποτελεί και προτεινόμενο σχήμα για Chelsea. Χωρίς αυτό έτρωγα 3 από Liverpool, ενώ με αυτό της έχωσα 5!!!

Μου έκανε πρόταση η Μίλαν 13 εκατομμύρια ευρώπουλα για τον Ferreira. Τον δίνω στεγνά ή όχι???

More
12 Oct 2006 11:25 #20883 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ακούστε πρόταση που μου έρχεται από την Ισπανία. Έχω πάρει την Chelsea και μου δίνει η Ρεάλ 20.015.000 Ευρώ + τον Sergio Ramos για τον Εσιέν. Τι να κάνω??? ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩ!!!

More
12 Oct 2006 13:22 #20891 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν άκου. Δέξου την πρόταση και σπρώξε το χαρτί μετά για να πάρεις Cambiaso οπότε θα έχεις και κορυφαίο αμυντικό θα πάρεις και πολύ καλό DM

More
12 Oct 2006 13:54 #20894 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Φτου σου ρε γαμώτο. Τελείωσε το QuickStart και δεν ήρθανε οι παίχτες.Γαμώτο... :oops:

More
12 Oct 2006 20:49 #20910 by kostas
FOOTBALL MANAGER TOURNAMENT PEZI KATHOLOU H BA????? AN NAI PWS???

More
12 Oct 2006 22:55 #20913 by Μάνος Γρυπάρης
Το FM έρχεται στις 20/10. 2 εβδομάδες μετά θα ξεκινήσουμε τουρνουά για να το έχετε προμηθευτεί όλοι

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Oct 2006 17:06 #21145 by Μιχάλης
Το FM07 είδα σήμερα στο site γνωστής αλυσίδας κομπιούτερς. Μάλιστα, πωλείται εναντι 35Ε εναντι 40Ε του FM06!
Δε γνωρίζω αν υπάρχει και στα ράφια του - θα το ελέγξω αύριο!

More
17 Oct 2006 17:45 #21162 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα από τη στιγμή που η επίσημη κυκλοφορία είναι στις 20 του μήνα τότε είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρχει αυτή τη στιγμή. Προφανώς είναι κάποιας μορφής προπαραγγελία