Για όσους τυχόν είχαν διαβάσει, ασχοληθεί, ακούσει, ενδιαφερθεί για το PCF 13 (
www.gameworld.gr/forum/83/13614
) θα γνωρίζουν και για τι θα πρόκειται το PCF 14! To PCF 14 απευθύνεται σε ένα είδος πεθαμένο την τελευταία πενταετία+ από την βιομηχανία των Games και κάτι που μου φαίνεται λογικό καθώς όπως λένε και στα μέρη μου το μπάσκετ είναι κάτι σαν εκκλησία, πολλοί το βλέπουν και λίγοι το καταλαβαίνουν! Βάλε και το εξαίρετο Assocation του 2K και να οι κάποιες αιτίες που φτάσαμε σε αυτό το σημείο! Ωστόσο το PCF 14 όπως εύστοχα θα παρατηρήσετε προερχόμενο από την Ιταλία δίνει μια πολύ μεγάλη ελπίδα για να γίνει κάτι καλό σε αυτόν τον χώρο! Περιλαμβάνοντας μια άκρως ικανοποιητική ποικιλία ομάδων με τις Ελληνικές ομάδες να είναι υπέραρκετές και με πολύ μεγάλη ελευθερία στα mods είναι η μοναδική μεν αλλά και ποιο αξιόπιστη λύση για όσους θέλουν να γίνουν οι νέοι Ζέλικο, Ίβκοβτς των μπασκετικών παρκέ! Βεβαίως μειονεκτήματα υπάρχουν όπως για παράδειγμα κάποια bugs η κάποιες ελλείψεις στα Rosters όμως αν σκεφτείτε το γεγονός πως μιλάμε για ένα παιχνίδι δωρεάν, με υπέρλογικα specs, που πιάνει μόνο 400 mb τότε τότε το πρόσημο βγαίνει άκρως θετικό! Αν κάποιος Reviewer μπορεί και θέλει να του ρίξει μια ματιά θα ήμουν ευγνώμων! Ιδού το site για να το κατεβάσετε(πατήστε πάνω στην εικόνα και κατεβάστε και τις 2 εκδόσεις):
www.fantacanestro.net/
Τα roster είναι ενημερωμένα μέχρι της 24 Ιανουαρίου του 2014 οπότε μιλάμε για φρέσκα πράγματα! Καλή διασκέδαση σε όσους το προτιμήσουν και ευχαριστώ για τον χρόνο όσων δοκιμάσουν-σαν το παιχνίδι!