Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 14 (PS4/Xbox One) με Ignite Engine

More
14 Dec 2013 19:59 #137131 by Μάνος Γρυπάρης
Ανοίγω ξεχωριστό topic για το FIFA 14 που θα δείτε σε PlayStation 4 και Xbox One καθώς πρόκειται για ένα FIFA με τελείως διαφορετική game engine και ορισμένες ακόμη αλλαγές.

Με την Ignite engine έχουμε τον απόλυτο ρεαλισμό στις συγκρούσεις μεταξύ παικτών, καθώς το collision detection φτάνει στο 100%. Ακόμα κι αν ο αντίπαλος σας...πατήσει το πόδι εκτός φάσης κατά λάθος σε διεκδίκηση τότε σας δίνεται φάουλ (ή πλεονέκτημα). Οι αμυντικοί κοιτούν μονίμως την μπάλα και τραβιούνται πίσω σε όλες τις κάθετες μπαλιές σας και οι τερματοφύλακες παγκόσμιας κλάσης πιάνουν τα άπιαστα.

Το A.I. φτάνει στο απώγειό του. Στο Legendary επίπεδο θα ιδρώσετε πραγματικά για να σκοράρετε κάτι που μέχρι τώρα το έχω καταφέρει μόνο σε κατώτερες ομάδες. Η CPU είναι αλάνθαστη! Ακόμα και στο μέτριο επίπεδο δυσκολίας θα σας βγει το λάδι να βάλετε γκολ. Σε αυτό βοηθούν οι τερματοφύλακες που αν είναι παγκόσμιας κλάσης τότε κατεβάζουν ρολά. Επίσης δεν βοηθάει καθόλου το άνοιγμα της μπάλας καθώς ο διασκελισμός των παικτών είναι τέτοιος που η μπάλα φεύγει κάτι μέτρα μπροστά και δεν την προλαβαίνετε.

Κατα τα άλλα δεν αισθάνθηκα ούτε μία φορά την αδικία καθώς με εξαίρεση ορισμένες στιγμές αργών αντιδράσεων όταν βρισκόμουν στην αντίπαλη περιοχή κι έπρεπε να στρίψω απότομα (αγχωμένα σεντερ-φορ άραγε;), σε κάθε διεκδίκηση ή φάουλ η έκβαση της φάσης είναι απόλυτα δίκαιη και το πως θα βάλετε το πόδι σας για να κλέψετε την μπάλα μετριέται πλέον με εκατοστά, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ποδοσφαιράκια!

Το user interface έχει αλλάξει. Το layout είναι παρόμοιο και τα μενού έχουν μικρές αισθητικές βελτιώσεις. Το μόνο που με χάλασε είναι η απουσία του Online Team Play, κοινώς δεν μπόρεσα να παίξω με φίλο δίπλα-δίπλα με άλλους αντιπάλους online. Μπορείτε μόνο να συνδεθείτε μαζί του online και να παίξετε με αντιπάλους, δηλαδή αναγκαστικά εσείς από το σπίτι σας κι αυτός από το δικό του. Διαφορετικά παίζετε αντίπαλοι μεταξύ σας αλλά ποτέ online.

[youtube:18eoig1g]
[/youtube:18eoig1g]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2013 08:49 #137161 by Βασίλης
Οι χορεογραφιες των οπαδων που γινονται στην αρχη των αγωνων, γινονται σε ολα τα σταδια Μανο?η γινεται μονο στις μεγαλες ομαδες?

More
20 Dec 2013 17:38 #137550 by ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Καλησπέρα, θέλω τη βοηθεια καποιου σε σχεση με ΜΕ PS4 ΚΑΙ FIFA 14! Πως αλλαζω εικονιδιο της ομαδας στο προφιλ του Φιφα, πως αλλαζω το username στο PSN και πως κανω φιλους στο PS4 για Multiplayer; Ευχαριστω, ο ασχετος!

More
21 Dec 2013 01:43 #137569 by Μάνος Γρυπάρης

aims wrote: Οι χορεογραφιες των οπαδων που γινονται στην αρχη των αγωνων, γινονται σε ολα τα σταδια Μανο?η γινεται μονο στις μεγαλες ομαδες?

Δεν θυμαμαι αλλα νομιζω σε ολα τα σταδια.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Dec 2013 15:34 #137701 by Μάνος Γρυπάρης

KLPER wrote: Καλησπέρα, θέλω τη βοηθεια καποιου σε σχεση με ΜΕ PS4 ΚΑΙ FIFA 14! Πως αλλαζω εικονιδιο της ομαδας στο προφιλ του Φιφα, πως αλλαζω το username στο PSN και πως κανω φιλους στο PS4 για Multiplayer; Ευχαριστω, ο ασχετος!

- Για το εικονίδιο ομάδας: Δεν έχω το game μπροστά μου αλλά θα πρέπει να πας από το προφίλ σου νομιζω για να το αλλαξεις. Εκτος αν εννοείς το Ultimate Team όπου εκεί πρέπει να πας στα δικά του settings. Αν μου κανεις Share το screenshot στο Facebook στο σημειο που εχεις κολλήσει θα σου πω.
- Για να φτιαξεις νεο λογαριασμο στο PSN μπες εδω:
gr.playstation.com/registration/
- Για να κανεις φιλους στο PSN θα πρεπει να ξερεις το PSN ID τους. Στο forum "Online" του GameWorld ανταλάσσουμε IDs για να παιξουμε online games οποτε μπορεις να μας κανεις add.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)