Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ManagerLight Zone: Καθε Παρασκευή 22:00-00:00

More
29 Sep 2006 16:20 #20276 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν σήμερα η εκπομπή θα είναι σπέσιαλ!!! Τα online manager θα κάτσουν μετά από ένα σημείο στην άκρη και θα μιλήσουμε για το Champions League και το UEFA και τις ελληνικές ομάδες... Οπότε περιμένουμε και τη δική σας συμμετοχή!!! Βουρ!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2006 21:04 #20301 by Γιώργος Γκούμας
Γινεται να γραφτει η σημερινη εκπομπη??? Μιaς και θα ειναι περισσοτερο επικοινωνιακη!!!!! PLS

More
08 Nov 2006 11:31 #22083 by Αντώνης Κατρής
Μετά τη θριαμβευτική αποχώρηση του γιατρού είπαμε να κάμουμε καμιά αλλαγή έτσι για το καλό. Το 22:00-00:00 παύει να ισχύει και γίνεται 20:00-22:00 για να μπορείτε να μας ακούτε και να πηγαίνετε μετά βόλτα με τη γυναίκα που γκρινιάζει ("πάμε βόλτα!!!ΤΤΤΤΙΙΙΙ πάλι αυτούς τους καραγκιόζηδες θ'ακούσεις? Μ'έχεις συνέχεια κλεισμένη μέσα" και όλα τα σχετικά). Για αρχή βέβαια θα είμαι μόνος μου αλλά θα μπει και νέο αίμα να είστε σίγουροι

More
21 Nov 2006 19:07 #22530 by Αντώνης Κατρής
Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να μην πήρατε τη δόση σας αλλά αυτή τη φορά θα σας αποζημιώσουμε... Θα είναι κοντά μας ο judassab πρώην ομοσπονδιακός στο Hattrick για να το ξεψαχνίσουμε το θέμα!!!

More
25 Nov 2006 03:55 #22745 by John Smith
Λοιπόν χαιρετώ σας και απο δω, απο τα έδρανα του forum. Είμαι ο Αλέξης Καραμπάς και ευελπιστώ να εδραιωθώ στο διωράκι αυτό για να μοιράζομαι και γω τις εμπειρίες μου (δεν ειναι και λίγες) απο οτι online manager κυκλοφορεί και το χω τεστάρει. Η ειδικότης μου ειναι το Hattrick...

Eternity lies ahead of us
and behind...

Have you drunk your fill?