Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 14

More
18 Apr 2014 21:02 #143429 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 14
αγορασα και ψιλοελιωσα το world cup 2014..
παρα παρα πολυ καλο!πραγματικα σε μεταφερει στην Βραζιλια και στην καλοκαιρινη διοργανωση....
το παιχνιδι ειναι ενα βελτιωμενο φιφα 14 σε ολα..
οι απονομες καλυτερες απο ποτε
το μονο που με χαλασε ειναι πως εχει πολυ συχνα ΔΟΚΑΡΙΑ..
σε καθε αγωνα πανε τουλαχιστον 4-5 σουτ μου στα δοκαρια!εκτος και αν ειμαι τοοοοσο ατυχος,τι να πω πια!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2014 17:06 #145202 by Giorgos Sakkas
Replied by Giorgos Sakkas on topic FIFA 14
Καλησπέρα παιδιά , θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς το ίδιο θέμα με εμένα στο FIFA 2014. Σήμερα μου έκανε UPDATE και μου ενσωμάτωσε το FIFA WORLD CUP στο PS4. Όμως δεν μου ανοίγει το FUT στο WORLD CUP mode (ΜΟΝΟ στο νέο mode , στο παλιό FUT μπαίνει κανονικά). Μπορεί να το τεστάρει κανείς με PS4 αυτό;;; Μου βγάζει μήνυμα "We are sorry, but there has been an error connecting to FIFA2014 Ultimate Team...." 8O

My Gaming PC
Κουτί: Cooler Master HAF X
Μητρική: MSI Z87-G45 GAMING
Επεξεργαστής: Intel Core i5 4670K
RAM: Corsair DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance
Τροφοδοτικό: Corsair PSU Gaming Series 700W
Κάρτα Γραφικών: Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB GDDR5
SSD/HDD: SanDisk SSD 128GB , Seagate Barracuda 1TB HDD x2 ,
Πληκτρολόγιο: Logitech G-19s Gaming
Ποντίκι: Logitech G-600
Ηχεία: Logitech Ηχεία Χ530 (5.1)
Μόνιτορ: SAMSUNG SYNCMASTER T200

My Laptop: Toshiba Satellite L755
Κονσόλες: PSone , PS2 , PS3 , PS4 , PSP, PS VITA

My LeagueOfLegends Profiles: El SaK (EUNE) , leSupp (EUNE) , HELLAS ElSaK (EUW)
My PSN Profil: giorgos_sak

[img

More
21 Jun 2014 15:27 #145955 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 14

el_sak wrote: Καλησπέρα παιδιά , θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς το ίδιο θέμα με εμένα στο FIFA 2014. Σήμερα μου έκανε UPDATE και μου ενσωμάτωσε το FIFA WORLD CUP στο PS4. Όμως δεν μου ανοίγει το FUT στο WORLD CUP mode (ΜΟΝΟ στο νέο mode , στο παλιό FUT μπαίνει κανονικά). Μπορεί να το τεστάρει κανείς με PS4 αυτό;;; Μου βγάζει μήνυμα "We are sorry, but there has been an error connecting to FIFA2014 Ultimate Team...." 8O

Τώρα λογικά πρέπει να είσαι οκ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Oct 2014 06:58 #150540 by Alx
Replied by Alx on topic FIFA 14
Γεια σε όλους,μία χαζή ερώτηση; Αν αγοράσω τώρα το Fifa 14 για Pc θα βρίσκω κόσμο να παίζω στο Ultimate Team? Και με 4άρα σύνδεση στο ίντερνετ είμαι οκ απο άποψη lag?

More
17 Oct 2017 16:50 #206886 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αφαιρείται το Fifa 14 από το EA Access

Το Fifa 14 θα αφαιρεθεί από το EA Access Vault στις 18 Οκτωβρίου, κάνοντας το τον πρώτο τίτλο στα χρονικά που καταργείται από την συνδρομητική υπηρεσία.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως σκόπευε να το αφαιρέσει από τα μέσα Ιουλίου. Δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένος λόγος για αυτή την απόφαση αλλά σε δηλώσεις της η EA ανέφερε πως πρόκειται για μοναδικές περιστάσεις που αφορούν τον συγκεκριμένο τίτλο και μόνο, ενώ δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα για την ώρα. Μια πιθανή αιτία είναι το κλείσιμο των servers του Fifa 14 που θα γίνει την ίδια ημερομηνία, καθώς τα Fifa Ultimate Team και το online κομμάτι του τίτλου δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα. Οι συνδρομητές EA Access θα μπορούν να παίζουν το Fifa 14 αν είναι στο Xbox One τους αλλά δεν θα μπορείτε να το κατεβάσετε μετά τις 18 Οκτωβρίου. Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Peter Moore, πρώην chief operating officer της EA ο οποίος είχε πει πως όταν ένας τίτλος μπει στο Vault θα μείνει εκεί.

Το Fifa 14 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2013 και ήταν κομμάτι των πρώτων games του EA Access μαζί με τα Battlefield 4, Madden NFL 25 και Peggle 2. Αυτό το γεγονός προκαλεί ανησυχία για το αν η EA θα αφαιρέσει κι άλλους τίτλους όταν αποφασίσει να τερματίσει την υποστήριξη για τα online κομμάτια τους. Ο καιρός θα δείξει.

More
23 Nov 2017 12:16 #208654 by Κυριάκος Παπαδόπουλος
Παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, καποιος ο οποιος ειχε αγορασει το fifa digital το εχει χασει το παιχνιδι?

More
23 Nov 2017 16:48 #208661 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

koulisfe wrote: Παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, καποιος ο οποιος ειχε αγορασει το fifa digital το εχει χασει το παιχνιδι?

Όχι, μόνο το online περιεχόμενο δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο. Single player θα μπορείς να παίζεις κανονικά!