Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2013

More
04 Mar 2013 22:34 #121259 by Κώστας Λάβαρης
Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα internet για να παίξει καλύτερα το online. Βέβαια και με 24Mbps πάλι θα πιάνεις από 8-18Mbps ανάλογα με το δίκτυό κτλ. Ωστόσο η μεγαλύτερη ταχύτητα θα σε βοηθήσει. Πρωταθλήματα όπως ήταν παλιά ως mode δεν υπάρχουν. Μπορείς όμως να παίξεις πρωταθλήματα από το master league με τους κανονικούς παίκτες.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2013 20:52 #121290 by kostas pouris
κατι αλλο που μαλλον μπορει να ειναι και το προβλημα.στις προδιαγραφες του παιχνιδιου ειναι ολλα οκ εκτος τοCPU που λεει ακαταλληλο.εγω εχω AMD V160 Processor x 1 ‎(2.39Ghz)‎.η δεν εχει να κανει αυτο???

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV 2.4GHz ή ισοδύναμος επεξεργαστής
1GB RAM συμβατής κάρτα γραφικών με
DirectX 9.0c. Σκίαση Pixel 128MB 3.0 (κάρτα γραφικών συμβατή με NVIDIA GeForce 6600 ή AMD ATI Radeon x1300)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core2 Duo 2.0GHz ή ισοδύναμος επεξεργαστής
2GB RAM συμβατής κάρτα γραφικών με
DirectX 9.0c. Σκίαση Pixel 512MB 3.0 (AMD ATI Radeon HD2600 ή NVidia GeForce 7900 ή καλύτερη)

More
05 Mar 2013 20:58 #121292 by Κώστας Λάβαρης
Στο online δεν νομίζω να φταίει ο επεξεργαστής. :?

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Mar 2013 22:59 #121301 by kostas pouris
πηγα και σε φιλο με το pc μου να παιξω που εχει 24mbps ,[πιανει περιπου απο 14-18 πανω κατω]και ηταν χειροτερα απο τι παιζω στοδικο μου 1.50.βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο εγω εχω κανει καποιες ρυθμισεις στο router για το pes.ειλικρινα δεν ξερω πια τι να κανω......

More
06 Mar 2013 14:58 #121313 by kostas pouris
στις προδιαγραφες του παιχνιδιου στο CPU μου λεει ακαταλληλο.τελικα γιαυτο δεν μπορω να παιξω η ειναι η ταχυτητα του internet??[παιζω κανονικα on line απλα τις περισσοτερες φορες οι εντολες ειναι αργες και με πεταει εξω δινωντας μου χωρις να το θελω χαμηλη καταταξη και βαθμο ευγενειας]

More
06 Mar 2013 18:25 #121334 by Κώστας Λάβαρης
Pro Evolution Soccer 2013: Patch μεταγραφών

Έρχονται οι νέες μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
06 Mar 2013 20:56 #121347 by Stefano Fren
Paidia kalispera,

1 fora eimai edw kai irtha gt exw mia aporia sxetika me to Pro13..Sto Online to Chat to stamatisane ..kserete kati?

thanx :icon applaud:

More
06 Mar 2013 20:57 #121348 by Stefano Fren
Και παλι...συγνωμη για τους λατινικους χαρακτηρες..

More
06 Mar 2013 21:00 #121350 by Stefano Fren
Και μια απλή βοήθεια για το online..να πείτε στους παρόχους σας απλά να σας μειώσουν τα ping..πολύ ευκολο να το κάνουν και η ταχύτητα στο Gaming είναι μεγάλη χωρίς να έχετε το παραμικρό πρόβλημα.. :)

More
07 Mar 2013 00:55 #121364 by Μάνος Γρυπάρης

deejaysf wrote: Paidia kalispera,

1 fora eimai edw kai irtha gt exw mia aporia sxetika me to Pro13..Sto Online to Chat to stamatisane ..kserete kati?

thanx :icon applaud:

Πραγματικά κι εγώ δεν γνωρίζω το σκεπτικό της Konami. Προφανώς κάποιοι χρήστες θα της έκαναν παράπονα για βρισιές. Σκέψου ότι ειδικά φέτος που το ρύθμισαν ώστε να παίζεις με χρήστες που είναι κοντά σε σένα θα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, καθότι οι γειτονικές χώρες έχουν ορισμένες φορές μια ψιλοκοντρίτσα. Τον πραγματικό λόγο δεν τον γνωρίζω όμως, απλά κάνω μια εκτίμηση. Δεν αποκλείεται "απλά να αφαιρέθηκε" (όπως το Konami Cup σε ορισμένες εκδόσεις που δεν είχε λόγο να αφαιρεθεί).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)