Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα PES2012 σε λαπτοπ

More
05 Mar 2012 00:56 #105512 by alplatis
καλησπερα. έκανα δωρο στον ανηψιό μου το pro2012 για pc. το βάζει στο λαπ τοπ και μετά από ένα 10λεπτο 15λεπτο μου είπε ότι του σβήνει το λαπ τοπ. τι μπορεί να παίζει?
υ.γ. είμαι ψιλοάσχετος με αυτά οπότε σόρρυ αν η ερώτηση είναι...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2012 03:05 #105515 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Μόνο με το pro του το κάνει ή γενικά όταν παίζει παιχνίδια? Γιατί μάλλον, έτσι όπως ακούγεται, πρόκειται για θέμα υπερθέρμανσης ή της κάρτας γραφικών ή του επεξεργαστή.

More
05 Mar 2012 03:24 #105516 by alplatis

halismi wrote: Μόνο με το pro του το κάνει ή γενικά όταν παίζει παιχνίδια? Γιατί μάλλον, έτσι όπως ακούγεται, πρόκειται για θέμα υπερθέρμανσης ή της κάρτας γραφικών ή του επεξεργαστή.

να σου πω την αλήθεια δεν το ρώτησα αλλά εμένα ο νους μου πηγε στην κάρτα γραφικών. θα το παρω να το βαλω να παιξει και στο δικο μου το φορητο να δω...

More
05 Mar 2012 10:22 #105519 by Kostas Milonas
Αν ζεσταινεται πολυ οταν το λειτουργει, μαλλον εχει μαζεψει σκονες στο fan του laptop. Με πεπιεσμενο αερα ή εστω ενα πιστολακι αν φυσηξετε εκει θα φυγουν οι σκονες και θα δουλευει σωστα μετα...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
05 Mar 2012 10:52 #105522 by Γιάννης Μπόκας

asmilon wrote: Αν ζεσταινεται πολυ οταν το λειτουργει, μαλλον εχει μαζεψει σκονες στο fan του laptop. Με πεπιεσμενο αερα ή εστω ενα πιστολακι αν φυσηξετε εκει θα φυγουν οι σκονες και θα δουλευει σωστα μετα...

Και αν δεν γίνει δουλειά έτσι, τότε θα χρειαστεί άνοιγμα και εσωτερικό καθάρισμα. Στην ουσία το laptop κλείνει γιατί ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία και αυτό οφείλεται στην σκόνη που έχει μαζευτεί στο ανεμιστηράκι.