Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Journey

More
22 Apr 2015 12:03 - 23 Apr 2015 20:06 #159680 by Παντελής Δασκαλέλος
Το screen print θα διατεθεί σε 350 κομμάτια και όχι οι δίσκοι. Τα 60$ δεν μου περισσεύουν πάντως γιατί θα το χρεώνουν και στα μεταφορικά, εσύ τσίμπα το αν θες. Ότι θα ανεβάσει τιμή πάντως είναι δεδομένο.
Last edit: 23 Apr 2015 20:06 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2015 20:07 #159723 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Journey

Άνοιξαν τα pre-orders.
Με USPS όντως. Απαράδεκτο. 60φεύγα + το τελωνείο το οποίο θα χρεώσει ποιος ξέρει πόσα.
Οπότε το αφήνω. Ας το πάρει κανένας συλλέκτης να το πουλήσει χρυσό στο Ebay.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
14 Sep 2015 20:09 #168760 by Παντελής Δασκαλέλος
Στο πνεύμα των επανακυκλοφορίων η Sony αποφάσισε να μεταφέρει το Journey στο PS4. Σε γενικές γραμμές ισχύει ότι είχαμε δει και στο παρελθόν στο PS3, καθώς δεν υπάρχει επιπλέον νέο περιεχόμενο. Παρόλα αυτά, ο βελτιωμένος τεχνικός τομέας (1080p/60fps, βελτιώσεις στα lighting effects) είναι αρκετός για να δικαιολογήσει ένα δεύτερο playthrough. Υπάρχει βέβαια και το πρόβλημα της ελάχιστης συνολικής διάρκειας, αν και κατά την ταπεινή μου άποψη εδώ ισχύει το ρητό quality over quantity και το Journey αποπνέει ποιότητα από όποια πλευρά κι αν το εξετάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review της PS4 έκδοσης του Journey κάνοντας κλικ εδώ .
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
19 Jan 2017 17:15 #192763 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο game από τους δημιουργούς του Journey

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Η thatgamecompany επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι αναπτύσσει ένα νέο game.

Η νέα δημιουργία της εταιρείας ανάπτυξης πίσω από τα Journey, Flower και flOw έχει την κωδική ονομασία thatnextgame και σκοπός της thatgamecompany είναι να εμβαθύνει περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις. Οι έως τώρα πληροφορίες, υπονοούν προς πρόκειται για ένα mobile game, μιας και αναφέρεται ότι σχεδιάστηκε για συσκευές με οθόνη αφής, ενώ θα περιέχει και multiplayer.

Το thatnextgame αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 σε άγνωστες έως αυτή την στιγμή πλατφόρμες.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
08 Dec 2018 15:05 #220808 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Journey
Journey: Κυκλοφορία στα PC
Θα πραγματοποιηθεί μέσω του Epic Games Store.

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Journey και στα PC.

Το indie Adventure της Thatgamecompany παύει να είναι αποκλειστικός τίτλος για τις πλατφόρμες της Sony, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα PC, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια των The Game Awards. Μέχρι πρότινος είχε κυκλοφορήσει μόνο για PS4 και PS3, ωστόσο αναμένεται να το δούμε διαθέσιμο και μέσω του νεοσύστατου Epic Games Store. Η περιπλάνηση στην έρημο, τα ταξίδια σε τεράστιες αποστάσεις και βουνά, η πρωτότυπη μουσική και όλα τα στοιχεία που οι fans της Sony είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από το 2012 και ύστερα, αναμένεται να απλωθεί και στην πλατφόρμα των PC.

Το publishing του PC port θα αναλάβει η Annapurna Interactive, ενώ όπως προαναφέρθηκε θα μπορείτε να το αποκτήσετε αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store. Δεν αναφέρθηκε κάποια ημερομηνία σχετικά με την κυκλοφορία του στα PC, παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό να το δούμε μέσα στο 2019. Όσοι επομένως πείστηκαν από τις υψηλόβαθμες κριτικές του παιχνιδιού και δεν είχαν ποτέ τους PlayStation, σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
16 Apr 2020 01:09 #233210 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Journey
Το Journey στα PC
Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία στο Steam.

Η Annapurna Interactive ανακοίνωσε ότι μετά το Epic Games Store, το Journey έρχεται και στο Steam.

Θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 11 Ιουνίου και μπορείτε να το προσθέσετε από τώρα στη Wishlist σας .

To Journey κυκλοφορεί για PC, PS4 και PS3.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
19 Apr 2020 01:25 #233276 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Journey
Προσφέρεται δωρεάν εώς 6/5 στο PS Store.

Φαίνεται χαλαρωτικό,αλλά έχει αρκετά μικρή διάρκεια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Feb 2021 23:14 #246583 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης

Ένα από τα adventure games που έχω ξεχωρίσει και μου έχει μείνει στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι και παίζω είναι και το Journey.Μου άρεσε πολύ το πανέμορφο art style η πρωτοτυπία του και η συνεργασία που έχεις τυχαία ή μη, με το άτομο που θα είσαι. Φυσικά το αρνητικό του είναι η διάρκειά του αλλά προσφέρει κάτι ξεχωριστό σαν ενα ιδιαίτερο και χαλαρωτικό game. Μακάρι να υπάρξει sequel ή κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

More
20 Feb 2021 16:25 #246605 by Blood Prince
Ωραίο παιχνίδι ήταν.Το τερμάτισα δύο φορές.Θα πήγαινα για το 100 % αλλά κάποια trophies απαιτούν multiplayer και δεν έχω PS Plus.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
30 Mar 2021 16:32 #248559 by Blood Prince

Ωραίο παιχνίδι ήταν.Το τερμάτισα δύο φορές.Θα πήγαινα για το 100 % αλλά κάποια trophies απαιτούν multiplayer και δεν έχω PS Plus.
Πιστεύω πως τα multiplayer trophies του Journey μπορώ να τα αποκτήσω χωρίς PS Plus γιατί είδα πως έχω αποκτήσει το Wonder.

Το εγκαθιστώ να το ξαναπαίξω (τελευταία φορά έπαιξα τον Ιούνιο 2020) και να κατακτήσω όσο πιο πολλά trophies μπορώ.Εγκατέστησα και το Abzu το οποίο επίσης βρήκα σε προσφορά.Μπάς και δούμε και κανένα Flowers στο μέλλον ;

Πάντως ακόμα και τώρα έχει 100 ! ενεργούς παίκτες.

[IMG

Peter Baylish