Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Portal 2

More
27 Apr 2012 19:44 #107261 by eliminator
Replied by eliminator on topic Portal 2
Portal 2: Perpetual Testing Initiative

Δημιουργήστε τα δικά σας levels με το νέο DLC.

Διαβάστε περισσσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2012 00:57 #108854 by eliminator
Replied by eliminator on topic Portal 2
Portal 2: In Motion

Ανακοινώθηκε νέο DLC συμβατό με το PlayStation Move.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
29 Jul 2012 12:58 #110794 by Άγγελος Φασούλης
Portal speedrun 8 λεπτών

[youtube:br9weoou]
[/youtube:br9weoou]

Πως να ολοκληρώσετε το Portal σε λίγα λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα...

More
21 Nov 2012 13:43 #115391 by Θοδωρής Κώτσελας
Portal 2 στα PC με split-screen Co-Op

Διαθέσιμο από σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

More
More
06 Jul 2016 16:37 #183737 by Μάνος Γρυπάρης
Παίξαμε Portal 2 στο DIY Livestream #2 .
Δείτε το στο σημερινό μας βιντεάκι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jul 2017 13:23 - 05 Jul 2017 19:18 #200938 by Angel
Replied by Angel on topic Portal 2
Φιγούρες P-Body και Atlas

Το Anime Expo προσέφερε περισσότερες εκπλήξεις απ’ ότι θα περιμέναμε. Είναι ένα πολύ καλό event για όσους ενδιαφέρονται να μαθαίνουν νέα από το διαθέσιμο ή και το επερχόμενο merchandise ακόμα και όσον αφορά τα video games. Έτσι έγινε λοιπόν και στο τωρινό event.

Η GoodSmile Company σε συνεργασία με την Figma προχώρησαν στην κατασκευή φιγούρων που αφορούν γνωστούς χαρακτήρες από γνωστούς τίτλους. Ξεκινώντας από το Portal 2, παιχνίδι της Valve Corporation, οι δύο πρώτες φιγούρες χτίστηκαν με βάση τους χαρακτήρες P-Body και Atlas που συμμετέχουν σε αυτό. Ιδιαίτερα λεπτομερώς κατασκευασμένες και με όμορφα χαρακτηριστικά, οι φιγούρες των δύο αυτών ρομπότ θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά, με την ημερομηνία ωστόσο και την τιμή τους να παραμένουν άγνωστες.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 05 Jul 2017 19:18 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
21 Mar 2020 01:39 #232623 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Portal 2
Speedrunner τερμάτισε το Portal σε 12 λεπτά
Στη μία από τις τέσσερις βασικές κατηγορίες των runs.

Ο speedrunner με όνομα Shizzal, προσφάτως έσπασε ένα από τα τέσσερα βασικά παγκόσμια ρεκόρ του Portal.

Οι τέσσερις βασικότερες speedrunning κατηγορίες όπως αναφέρονται στο speedrun.com είναι οι Out Of Bounds, Inbounds, Glitchless και Inbounds NO SLA (Save Load Abuse).

Ο Shizzal κατείχε τα τρία πρώτα ρεκόρ με το γρηγορότερο ρεκόρ του να είναι στην κατηγορία Out Of Bounds με χρόνο 6 λεπτά 53 δεύτερα και 930 ms. Η δεύτερη θέση είχε απόσταση μόλις 120 ms κάτι που μας δίνει να καταλάβουμε το πόσο σφιχτά είναι τα όρια του τέλειου run. Εχθές ο Shizzal πήρε πίσω το ρεκόρ του για την κατηγορία Inbounds No SLA αφότου εκθρονίστηκε από έναν άλλον speedrunner. Το τρέχον παγκόσμιο ρεκόρ του πλέον είναι στα 12 λεπτά 1 δευτερόλεπτο και 750 ms όμως ο Shizzal αναφέρει ότι το run μπορεί να βελτιωθεί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο όπου σπάει το ρεκόρ παρακάτω:

Τον μήνα που μας πέρασε είδαμε αρκετά ενδιαφέροντα runs αλλά και ρεκόρ με τους speedrunners να θέτουν συνεχώς τον πήχη ψηλότερα και την κυβέρνηση της Αμερικής να δίνει εύσημα στην νέα γενιά για την αντίληψη της σε θέματα τα οποία δεν φαίνονται εξ αρχής πως είναι εφικτά, κάνοντας λόγω για τα video games.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
26 Apr 2021 21:37 #250031 by Ερμής Δερβίσης

Mod προσθέτει τρίτη, πράσινη πύλη στο Portal 2
Μέσω της οποίας γίνεται ταξίδι στο χρόνο.

Το mod Portal Reloaded, προσθέτει μία τρίτη πύλη στο Portal 2, με την οποία μπορείτε να ταξιδεύετε στο χρόνο.

Το mod δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο 10 χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του Portal 2. Με το mod θα διαθέτετε μια Triple Portal συσκευή, η οποία σας επιτρέπει να ανοίγετε μία τρίτη πύλη, χρώματος πράσινου, χρησιμοποιώντας το μεσαίο κουμπί στο ποντίκι. Η συγκεκριμένη πύλη ενώνει δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Στην περιγραφή του mod γράφεται το εξής: "Το να ταξιδεύετε μεταξύ του παρόντος και 20 χρόνια στο μέλλον, ανοίγονται πολλές περισσότερες δυνατότητες για λύσιμο puzzles."
Το mod περιέχει επίσης 100 νέες ατάκες, νέα μουσική, 25 καινούργια puzzles και έχει και την δική του ιστορία, η οποία είναι ξεχωριστή από την βασική του Portal 2. Σύμφωνα με το modFAQs, το συγκεκριμένο mod δημιουργήθηκε από τον modder Jannis, ο οποίος ξεκίνησε να δουλεύει σε αυτό χρόνια πριν, χωρίς να έχει σκοπό να το κυκλοφορήσει ως ολόκληρο mod.

More
09 Sep 2022 01:39 #266517 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ellen McClain, φωνή της GlaDOS, είπε ότι ότι είχε ονειρευτεί να σκοτώνει ανθρώπους.

Στο Portal, η GlaDOS είναι μια χαρακτηριστική φωνή που μας έχει μείνει. Επειδή λοιπόν ορισμένοι ηθοποιοί ταυτίζονται με τους ρόλους που υποδύονται, η McClain απ' ότι φαίνεται ίσως να...επηρεάστηκε. Σε συνέντευξή της με το Kiwi Talkz, η ηθοποιός φωνής του GlaDOS είπε: «Ένας ηθοποιός, πιστεύω, φέρνει όλη του τη διάνοια, τη συναισθηματική του ζωή, τα συναισθήματα, σε οποιοδήποτε project. Φέρνεις όλο σου τον εαυτό. Όλοι έχουμε τα πάντα μέσα μας. Ποτέ δεν έχω ωθηθεί στο σημείο του φόνου στη ζωή μου, αλλά δεν λέω ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί υπό ορισμένες συνθήκες. Π.χ. αν έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου ή κάποιον που αγαπούσα.»

Το αποκορύφωμα της συνέντευξης: "Έχω δει όνειρα—έχω δει δολοφονικά όνειρα. Στα όνειρά μου έχω δολοφονήσει ανθρώπους. Δεν βλέπω δολοφονικά όνειρα πολύ συχνά, αλλά τα έχω δει, όπου έχω δολοφονήσει κάποιον. "

Για να είμαστε δίκαιοι, η McLain διευκρίνισε ότι δολοφονεί ανθρώπους (στα όνειρά της) μόνο για αυτοάμυνα. Είπε επίσης ότι δεν μοιράστηκε καμία από τις δολοφονικές της φαντασιώσεις με την ομάδα των developers για χρήση στα παιχνίδια του Portal, αν και όχι επειδή προσπαθούσε να κρατήσει το όλο θέμα "I have killer dreams", αλλά απλώς επειδή το κουτί υποδείξεων δολοφονίας ήταν ήδη γεμάτο: "Ο Erik Wolpaw, ο συγγραφέας του Portal και του Portal 2 έχει πολλές δικές του ιδέες", είπε. «Δεν χρειάζεται να του δώσω καμία ιδέα».

Η συνέντευξη καλύπτει πολλά θέματα σχετικά με το Portal και άλλα έργα που έχει κάνει η McLain για τη Valve όλα αυτά τα χρόνια—είναι επίσης η φωνή του Overwatch, αλλά και των Half-Life games.

Και, φυσικά, είπε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στο Portal 3. "Στείλε email Valve. Έχεις την ευλογία μου", είπε η McLain στο Kiwi Talkz. "Πες τους "Η Έλεν θέλει να κάνει ένα Portal 3"".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)