Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συνωμοσίες 2 (Conspiracies II): Lethal Networks

More
27 Mar 2011 19:35 #91443 by Animappd
Χαίρομαι που λοιπόν βλέπεις το δημιούργημα μας ως τέχνη, αν το παίξεις κι όλας θα περάσεις και πολύ καλά μ'αυτό.
Επίσης θα έπρεπε να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό αφού ένας developer σου απευθύνει τον λόγο, μιας και στη χώρα σου δεν υπάρχουν και πολλοί - αφού θεωρείς το gaming τέχνη :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2011 22:06 #91449 by Aνέστης Αδαμίδης
Χα! Το φαντάστηκα ότι κι εδώ θα γράφατε τα ίδια, απλά είπα να το ελέγξω για να σιγουρευτώ. Κακώς δηλαδή που καθόμουν κι έγραφα όλο το κατεβατό στο review του παιχνιδιού, γιατί δεν ήθελα να του βάλω και βαθμό. Όλα είναι εδώ σε κάθε περίπτωση:

www.gameworld.gr/reviews/2-GameW ... omment2426

More
28 Mar 2011 01:23 #91452 by Γιάννης Μπόκας
Κύριε Ανέστη Κοκκινίδη, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μας απευθύνατε τον λόγο και σαν ένας ταπεινός συντάκτης του GameWorld θα ήθελα να σας κάνω τις εξής ερωτήσεις:

1) Όπως είπατε σας πήρε 7 ολόκληρα χρόνια για να αναπτύξετε το παιχνίδι και να το φτάσετε στην σημερινή του μορφή. Πιστεύετε ότι το τελικό προϊόν αντιπροσωπεύει στο έπακρο τον χρόνο που αφιερώσατε γι’ αυτό;

2) Αναφέρατε αρκετές φορές πως μετά από δική σας προτροπή έγιναν αλλαγές σε πολλά σημεία στο Review του κ. Σωτηρόπουλου. Πιστεύετε πως πράξατε σωστά και δημοκρατικά με το να τηλεφωνείτε και να στέλνετε email για να αλλάξει το κείμενο; Μετά τις αλλαγές που εσείς απαιτήσατε πιστεύετε πως το άρθρο έγινε πλέον αντικειμενικό;

3) Στο δεύτερο σας σχόλιο, μας προτρέπετε να διαβάσουμε και να παραδειγματιστούμε από το Review ενός γερμανικού site το οποίο βαθμολόγησε το παιχνίδι σας με 71%. Πιστεύετε πως είναι σωστό να υποδεικνύετε στον συντάκτη πως να κάνει την δουλειά του και πως να βαθμολογεί; Θεωρείτε πως η αρχική βαθμολογία θα επηρέαζε αρνητικά τις πωλήσεις σας;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,
Γιάννης Μπόκας
Συντάκτης GameWorld

More
28 Mar 2011 10:46 #91454 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδιά, πάνω απ' όλα πρέπει να παίξετε το video game και μετά να το κρίνετε και να γράψετε την άποψή σας πάνω σε αυτό. Για να μιλάμε πάντα επί του θέματος και όχι off-topic.

Επίσης στο review αλλάξαμε κάποια σχόλια τα οποία η Anima θεώρησε ειρωνικά προς το game και κάναμε την κριτική λιγότερο "καυστική" αν θέλετε.

Μην ξεχνάτε το εξής. Ότι είναι ελληνικό game. Πέρα από όσα λέμε εμείς, ο τελικός κριτής είστε εσείς. Δείτε το και μετά κρίνετέ το. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Mar 2011 21:15 #91490 by Aνέστης Αδαμίδης

Manos wrote: Παιδιά, πάνω απ' όλα πρέπει να παίξετε το video game και μετά να το κρίνετε και να γράψετε την άποψή σας πάνω σε αυτό. Για να μιλάμε πάντα επί του θέματος και όχι off-topic.

Επίσης στο review αλλάξαμε κάποια σχόλια τα οποία η Anima θεώρησε ειρωνικά προς το game και κάναμε την κριτική λιγότερο "καυστική" αν θέλετε.

Μην ξεχνάτε το εξής. Ότι είναι ελληνικό game. Πέρα από όσα λέμε εμείς, ο τελικός κριτής είστε εσείς. Δείτε το και μετά κρίνετέ το. :wink:

Ίσως να το έκανα. Αλλά πλέον, με τα όσα ειπώθηκαν από την εταιρία(ή τον εκπρόσωπό της στην προκειμένη περίπτωση), είμαι σίγουρος ότι δε θέλω να το ακούσω καν. Μην ξεχνάμε ότι φτιάχτηκε από Έλληνες.

More
30 Mar 2011 00:10 #91498 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote:

Manos wrote: Παιδιά, πάνω απ' όλα πρέπει να παίξετε το video game και μετά να το κρίνετε και να γράψετε την άποψή σας πάνω σε αυτό. Για να μιλάμε πάντα επί του θέματος και όχι off-topic.

Ίσως να το έκανα. Αλλά πλέον, με τα όσα ειπώθηκαν από την εταιρία(ή τον εκπρόσωπό της στην προκειμένη περίπτωση), είμαι σίγουρος ότι δε θέλω να το ακούσω καν. Μην ξεχνάμε ότι φτιάχτηκε από Έλληνες.

Το "μην ξεχνάμε ότι φτιάχτηκε από Έλληνες" που κολλάει?
Το Darkfall Online έχει πουλήσει πάνω από 100.000 κόπιες. Το World Basketball Manager, το Chicken Invaders και το πρώτο Conspiracies έχουν πουλήσει δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα το καθένα ξεχωριστά. Δεν ζεις στην Αφρική, στην Ελλάδα, ζεις. Αλλά για να καταλάβεις ότι ζεις στην Ελλάδα παίξε κανένα παιχνίδι της πρώτα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Mar 2011 13:08 #91505 by mpast
Γεια χαρά σε όλους !
Παιδιά τί γίνεται εδώ; Γιατί τόσος φανατισμός;
Σήμερα, ψάχνοντας βοήθεια για ένα σημείο του παιχνιδιού στο οποίο κόλλησα,(αναφέρομαι στο Conspiracies2), βρήκα στο google και το δικό σας link. Είπα κι εγώ να δω μήπως υπάρχει κάποιος που το προχώρησε περισσότερο και ίσως με βοηθούσε, γι΄αυτό και μπήκα στην διαδικασία του registration μια και μέχρι τώρα έμπαινα στο Gameworld περισσότερο για να δω τις νέες κυκλοφορίες games. Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σχετικό με τη λύση, αλλά δεν πειράζει ,θα τη βρω την άκρη. Διάβασα όμως όλα αυτά που έχουν γραφεί και μου φαίνονται απίστευτα!!! Πολύς φανατισμός και πολλή ένταση για το τίποτα. Δεν μπήκα για να λάβω θέση αλλά για να εκφέρω την άποψή μου για το παιχνίδι,(κάτι που δεν βλέπω πουθενά εδώ μέσα αν και θα ΄πρεπε να είναι το βασικό θέμα), που αν μη τι άλλο είναι εθιστικό και άκρως χιουμοριστικό, όπως και το προηγούμενο που είχαν φτιάξει. Μέχρι τώρα το μόνο μείον που θα μπορούσα να επισημάνω είναι ένας γρίφος με χρονικό περιορισμό,(κάτι που πάντα με ξένιζε στα adventures), έχει όμως γερή βάση μια και αφορά δραπέτευση από φυλακή.

More
30 Mar 2011 17:19 #91519 by Nameless One
Τελικά όσο και αν τσαντίστηκαν κάποιοι, πέσανε στο "τρυπάκι"...
Ο κύριος της εν λόγω εταιρίας κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο, απ ότι φαίνεται, να κάνει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του site να ασχολείται με το προϊόν-παιχνίδι-δημιούργημά του, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως ακόμα και η δυσφήμιση ισοδυναμεί σε κάθε περίπτωση με διαφήμιση.
Όπως είπε και ο mpast ας μιλήσουμε καλύτερα για το περιεχόμενο, παρά για τα γύρω-γύρω.
Προσωπικά βρήκα την απόδοση των ηθοποιών άθλια έως αστεία και τα videos λίγο "ξεκάρφωτα" με τα backgrounds. Στον αντίποδα οι γρίφοι ήταν αρκετά προκλητικοί σε δυσκολία, τη στιγμή που άλλα adventures όσο πάνε και γίνονται ευκολότερα. Αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και περισσότερο στύψιμο του μυαλού για τους hardcore gamers.

More
30 Mar 2011 20:09 #91525 by mpast
Φίλε Μάνο,
Ευχαριστώ για την παραπομπή στο φόρουμ.
Κατάφερα τελικά να "ξεκολλήσω" μέσω του gameboomers όπου οι άνθρωποι εκεί έχουν πορωθεί περισσότερο κι από μένα και το έχουν προχωρήσει αρκετά το παιχνίδι.
Όπως και να΄χει ευχαριστώ και πάλι για την προθυμία σου να βοηθήσεις!

More
29 Dec 2011 12:26 #103299 by Μάνος Γρυπάρης
Ετσι για να ευθυμησουμε λιγακι:

[youtube:uxrpki6o]
[/youtube:uxrpki6o]

[img
[img
[img

(George M. Cohan)