Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Ball

More
07 Oct 2010 11:06 #80763 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Το The Ball αναπτύσσεται από την νεοσύστατη Teotl Studios και αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της σουηδικής τριμελούς εταιρίας. Ξεκίνησε ως mod για το Unreal Tournament 3 και κατέληξε να αποτελεί ανεξάρτητο τίτλο. Πρόκειται για ένα Puzzle Adventure πρώτου προσώπου με αρκετά Action στοιχεία, που εξελίσσεται στα απομεινάρια ενός χαμένου αρχαίου πολιτισμού.

Το gameplay εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις λειτουργίες των physics τόσο για την επίλυση γρίφων όσο και για την αντιμετώπιση των αντιπάλων, ενώ για την γραφική απόδοση χρησιμοποιήθηκε η Unreal Engine 3.

[youtube:3w2v5w0d]
[/youtube:3w2v5w0d]

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 26 Οκτωβρίου 2010 μέσω Steam, ενώ στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει και σε retail μορφή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Oct 2010 21:21 #81617 by rafor
Replied by rafor on topic The Ball
Δεν φαινεται και πολυ ωραιο για να λεμε του στραβου το δικιο...

More
15 Oct 2010 00:20 #81633 by Aνέστης Αδαμίδης
Εντάξει, τζάμπα πράμα δίνουν οι άνθρωποι. Τι περίμενες; Καμιά παιχνιδάρα; Πάντως, φαίνεται ένας αρκετά ενδιαφέρον τρόπος να περάσει λίγη ώρα. FPS το βλέπω και μ' αρέσει αυτό το είδος.

More
15 Oct 2010 07:47 #81642 by rafor
Replied by rafor on topic The Ball
Τα γραφικα να πουμε την αληθεια, ειναι μετριοτατα.Τωρα εμενα το ολο project δεν μου αρεσει καθολου.Απλα τρεχεις να σωθεις και να φας τα ζομπι(οτι τελοσπαντων ειναι αυτες οι πα@@@@@@).Δεν λεει και τιποτα.Ειναι πραγματικο σκοτωμα χρονου!

More
22 Nov 2010 01:19 #84682 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Ύστερα από μια μικρή επαφή φαίνεται πως τα γραφικά είναι αρκετά "δεμένα", προφανώς λόγω Unreal Engine.

Το gameplay συγκροτείται γύρω από την επίλυση γρίφων περισσότερο και λιγότερο στην αντιμετώπιση εχθρών. Θυμίζει αρκετά το Amnesia στις ισορροπίες του σε αυτόν τον τομέα και στο είδος που στοχεύει να πλησιάσει. Τα puzzles έχουν να κάνουν περισσότερο με απόδραση στο επόμενο δωμάτιο του μεγάλου υπόγειου οικοδομήματος, παραπέμποντας σε maze solving.

Διαφορετικό (action) Adventure από τα συνηθισμένα. Το art design του είναι αρκετά ατμοσφαιτρικό και ταιριάζει στο στυλ που προσεγγίζει.

More
24 Nov 2010 13:09 #84799 by Τάκης Σπύρου
Replied by Τάκης Σπύρου on topic The Ball
Παρά τις μέτριες κριτικές ,εμένα μου άρεσε πολύ.Μου θύμισε κάτι από Portal.

More
25 Jan 2011 11:17 #88636 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Μπορείτε να διαβάσετε το review του παιχνιδιού εδώ