Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Machinarium

More
15 Oct 2010 11:41 #81655 by Νικολής Ασημάκης
Για πες εντυπώσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2010 14:18 #81665 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Machinarium
Αρκετα καλο γενικα.Story αρκετα μετριο.Βεβαια ανακαλυπτεις διαφορες πληροφοριες κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου,αλλα και παλι δεν σε καθηλωνει.Τα περιβαλλοντα ειναι πραγματικα παρα πολυ ωραια,φυσικα σχεδιασμενα στο χερι,και σου δινουν αυτην την αισθηση του διαφορετικου,καθως η συντρυπτικη πλειονοτητα των σημερινων παιχνιδιων χρησιμοποιει γραφικα απο διαφορες μηχανες γραφικων.Ο ηχος ατμοσφαιρικος,και σε βαζει κατευθειαν στο μουντο και μελαγχολικο κλιμα του παιχνιδιου.Κατι ομως που κατα τη γνωμη μου μειωνει την αξια του παιχνιδιου και τη δουλεια που εχει γινει,ειναι οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ολη σου την οθονη.Φτανει μεχρι ενα σημειο περιπου στο 60-70% της οθονης και το υπολοιπον παραμενει μαυρο.Ετσι πολλες φορες αποσπασε απο την ολη ατμοσφαιρα και γενικα σου αφηνει μαι περιεργη αισθηση.Κατα τα αλλα ενα παραδοσιακο 2D Adventure,το οποιο κυμενεται μεταξυ του μετριου και του καλου.

More
15 Oct 2010 18:44 #81685 by rafor
Replied by rafor on topic Machinarium
Εμενα με εντυπωσιασαν προσωπικα τα γραφικα.Ειναι τελειος ..απο αλλο κοσμο!Με την καλη εννοια παντα!Οντως δεν εχει στορυ,απλα ξεκιναει και δειχνει οτι τον εχουν εξορισει (ή πεταξει εξω απο την πολη , δεν θυμαμαι καλα...)και ετσι ξεκινας τις ανακαλυψεις!

More
16 Jul 2012 16:12 #110438 by Άγγελος Φασούλης
Το ESBR έχει βάλει σε λίστα με releases το game για Mac, PC, PlayStation 3 and PS Vita.

www.eurogamer.net/articles/2012-07-16-machinarium-ps-vita-spotted

More
21 Aug 2012 15:09 #111319 by eliminator
Replied by eliminator on topic Machinarium
Machinarium: Τον επόμενο μήνα στο PSN

Μαζί με Double Dragon Neon.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
25 Sep 2012 17:47 #112541 by Χριστιάνα Θάνου
Δοκίμασα και εγώ το Machinarium τις προάλλες και με εξέπληξε θετικά με την πολυπλοκότητα του. Είναι ένα παιχνίδι που δεν περιμένεις να σε δυσκολέψει αλλά έχει ένα υφάκι του στυλ "έλα εύκολο είναι σιγά" και αυτό είναι που σε κάνει να κολλάς. Είναι διαθέσιμο στο PSN από τις 6 του μηνός.

More
25 Sep 2012 22:19 #112553 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic Machinarium
Το αγαπημένο του PSN για την κορη μου.. κολλήσαμε με το robotaki!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
26 Sep 2012 15:12 #112584 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ το πήρα από το PS plus αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Αλλά με αυτά που ακούω θα το αρχίσω σύντομα.

More
18 Jun 2014 12:23 #145854 by Μάρκος Ασκανιάν
Ένα πραγματικό αριστούργημα που ήρθε από το πουθενά!!! Πολύ ωραίο και το γενικότερο design του τίτλου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Adododo!!!