Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident evil και Silent Hill

More
25 May 2010 10:08 #72686 by el02154
Γεια σας παιδιά. Έχω λιώσει από μικρός στα Resident Evil και Silent Hill. Και από τα δύο έχω παίξει τα πρώτα 4 παιχνίδια. Πρόσφατα ξεσκόνισα το PS2 και αποφάσισα να βρω όποιους τίτλους από τα δύο παιχνίδια που έχουν βγει για PS2 και PC και δεν τα έχω παίξει. Επειδή έχω χαθεί με τις διάφορες εκδόσεις μπορεί κάποιος να βοηθησει;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2010 17:51 #72709 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Για το PC μπορεις να παιξεις το Resident Evil 5 και το Silent Hill: Shattered Memories.

More
25 May 2010 19:49 #72715 by ixor24
Main Series

Ελπίζω να σε κάλυψα :wink:

More
25 May 2010 21:53 #72722 by el02154
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τα survivor και τα outbreak είναι και αυτά τρίτου προσώπου και στο ίδιο στυλ με τα πρώτα 4; Τα έχει πάιξει κανείς;Αξίζουν;

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

More
25 May 2010 23:16 #72728 by Μπάμπης Χαραλάμπους

el02154 wrote: ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τα survivor και τα outbreak είναι και αυτά τρίτου προσώπου και στο ίδιο στυλ με τα πρώτα 4; Τα έχει πάιξει κανείς;Αξίζουν;

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Απο αυτα που ειπες εχω παιξει το survivor στο psx. Ειναι 1ου προσώπου σε στυλ Time Crisis και αν θυμαμαι καλα ΔΕΝ εχει save και σε αναγκαζει να το τερματισεις με την μια (εχει γυρω στα 20 continues ομως)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Jan 2011 18:34 #88107 by χαραλαμπος τζιαβδαρας
υπαρχει και το resident evil dead aim αν θυμαμαι καλα.διαδραματιζεται σε ενα πλοιο,αρκετα ωραιο μπορω να πω.απλα εχεις κινηση 3 προσωπου και στην στοχευση εχει 1 προσωπου.μονο που ειναι λιγο μικρο σε διαρκεια.

More
12 Jul 2011 23:48 #95716 by Αλέξανδρος Κωστάκης
περιμένω σαν τρελός το silent hill collection για το ps3 αλλά δεν ξέρω μήπως χωρίς το πρώτο μέρος της σειράς νιώθω μισός ή ακάλυπτος τέλος πάντων εσείς τι λέτε θα καταλάβω (το story) τι μου γίνετε χωρίς να έχω παίξει το πρώτο.
Υ.Σ. έχω δει και την ταινία

More
13 Jul 2011 00:00 #95721 by Άγγελος Φασούλης
Μην ανησυχείς δεν θα έχεις πρόβλημα με την ιστορία. Αλλά άμα θες να είσαι πιο πλήρης κοίτα την ιστορία των προηγούμενων, είτε δες walkthrough στο youtube ή απλά διάβασε την.

More
13 Jul 2011 00:49 #95741 by Αλέξανδρος Κωστάκης
μα το θεό στο μυαλό μου είσαι έψαξα να βρω κάπου να διαβάσω το story αλλά δεν το βρήκα πουθενά αν ξέρει κάποιος που να βρω το full story του πρώτου sillent hill σε e-book pdf plz ας μου πει

More
13 Jul 2011 12:38 #95753 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Νομίζω ότι μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες όπως plot εδώ πέρα en.wikipedia.org/wiki/Silent_Hill_(video_game) . Εγώ στο wikipedia ψάχνω αν θέλω να βρω την ιστορία κάποιου παλιού παιχνιδιού.