Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Syberia 3

More
21 May 2010 14:39 #72494 by Μάριος Φραγκόπουλος
To νέο Syberia είναι επιτέλους γεγονός! Πιστεύω πως δεν υπάρχει fun των adventure που να μην κατατάσσει τη σειρά στα best of του είδους.

Πατήστε εδώ για το preview

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2010 17:39 #72507 by Βαλάντης
Replied by Βαλάντης on topic Syberia 3
Έχεις δίκιο φίλε, πρόκειται για ένα απ' τα κορυφαία adventure όλων των εποχών..Το καλό είναι πως έχει κρατήσει τον χαρακτήρα του 1 και το 2, ελπίζω να γίνει το ίδιο και στο 3..Κι όχι όπως σε κάτι άλλα όπως π.χ το Broken Sword και το Still Life που το 3 και το 2 αντίστοιχα γίνανε action από ένα σημείο και μετά..Να δούμε, θα το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία..

More
21 May 2010 19:03 #72515 by Μάριος Φραγκόπουλος
Φαντάζομαι ότι η ποιότητα και η ατμόσφαιρα θα παραμείνει ίδια. Η πίκρα θα είναι άμα όντως κυκλοφορήσει σε PS3. Απ' ότι τσέκαρα το site της Microids, προτρέπει τους fans να στείλουν e-mail στη Sony, ώστε να το κυκλοφορήσει. Έλεος...

More
21 May 2010 21:00 #72528 by Ανδρέας Μπακάλης
οι κονσολάδες έχουν τα fighting games και τα guitar heroes , να αφήσουν το syberia εκεί που κάθεται :)
Εξάλλου δεν είναι λίγο χαζό να βγεί για κοσνόλα ένα παιχνίδι που βασίζει την επιτυχία του στο σενάριο, ενώ τα prequel του δεν θα μπορεί ο κόσμος που δεν έχει PC να τα παίξει;

More
23 Sep 2010 12:05 #79281 by knut
Replied by knut on topic Syberia 3
Προσωπικά μάλλον είμαι από τους λίγους που δε με συγκίνησε ιδιαίτερα η σειρά.. Παρ' όλα αυτά, μετά το τέλος του 2, έχει ενδιαφέρον να δω που θα το πάνε, απλά ελπίζω να μην το ξεζουμίσουν γιατί μέχρι εκεί έκλεισε όπως έπρεπε. Αυτό και το Gray Matter μάλλον είναι οι μεγαλύτερες (εμπορικά) κυκλοφορίες adventure.

More
24 Oct 2010 17:28 #82456 by VEGA
Replied by VEGA on topic Syberia 3
Απο τα λιγα games που περιμενω πως και πως.και γω αυτο φοβαμαι,μηπως το ξεζουμισουν και δεν αξιζει και πολυ τελικα..

More
24 Oct 2010 18:02 #82470 by Γεωργιος Κωνσταντακελης
Είναι από τα αγαπημένα μου adventures.. Είχα κολλήσει με την ατμόσφαιρα, σχετικά εύκολους γρίφους που δεν σου έσπαγαν τα νεύρα.. πλοκή.. κτλ.

Ανυπομονώ να μου το κάνετε δώρο να το παίξω.. χαχαχα.. Ειδάλλως θα το έχω στην feature list.
\:D/

More
27 Nov 2010 08:11 #84955 by paulito955
Replied by paulito955 on topic Syberia 3
το περιμενουμε ολοι πως και πως ...να δουμε αν ειναι ανταξειο των προσδοκιων μας τελικα..ευχομαι να εχουμε θετικα σχολια αργοτερα για να μοιραστουμε :) :)

More
06 May 2011 12:18 #92874 by konstantinos77
Replied by konstantinos77 on topic Syberia 3
Σαν λάτρης του Syberia 2 το περιμένω πως και πως.....
Αλλά το περιμένω πολύ καιρό.....
Και δεν το βλέπω να βγαίνει κάποια στιγμή...... :-(

More
18 Aug 2011 11:54 #97482 by Πρόδρομος Γιαγκόπουλος
Λίγο υπομονή ακόμα... λίιιγο... απ' ότι διαβάζω ο Sokal ασχολείται μόνο με αυτό και μετά την ακύρωση του Aquarica, δε νομίζω πως τον παίρνει για καινούργιο φιάσκο...
Παρά τους χαλεπούς καιρούς στο gaming και ιδιαίτερα στα adventures, ο τίτλος του Syberia πουλάει ακόμα...
Αναμένω με αγωνία...