Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Amnesia: The Dark Descent

More
10 Jan 2011 13:31 #87556 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Όπως αναφέρουν οι developers της Frictional στο blog τους, η εταιρία τους έφτασε τα τέσσερα χρόνια ζωής. Ταυτόχρονα το τέταρτο παιχνίδι τους, το Amnesia, μόλις στον τέταρτο μήνα μετά την κυκλοφορία του, έφτασε σε πωλήσεις τα 200.000 κομμάτια.

"When the stars are aligned...."

Καθόλου μικρή ποσότητα, αν αναλογιστεί κανείς το budget της παραγωγής. Οι πωλήσεις οφείλονται, σύμφωνα με τη Frictional, στο digital distribution και στην έλλειψη οποιουδήποτε μεσολαβητή (βλ. publisher).

Περισσότερα στο blog της Frictional Games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2011 13:02 #90686 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Τρία βραβεία κατάφερε να κερδίσει το Amnesia, στα πρόσφατα IGF Awards (Independent Games Festival).

Τα δυο πρώτα ήταν τεχνικά και αφορούσαν το Excellence in Audio και Technical Excellence (αρτιότητα στον ήχο και τεχνική υπεροχή, αντίστοιχα), ενώ το τρίτο ήταν το ειδικό βραβείο του χορηγού Direct2Drive, προφανώς λόγω της αυξημένης ζήτησης του παιχνιδιού από το γνωστό downloading site. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Frictional, και αναμένουμε την επόμενη παραγωγή τους με ανυπομονησία.

More
06 May 2011 12:17 #92873 by konstantinos77
Εμένα που δοκίμασα το demo δεν μου πολύ γέμισε το μάτι....
Αλλά τι να πω, αν είναι θα το ξαναδοκιμάσω.... ;-)

More
12 Jul 2012 22:59 #110326 by Νικολής Ασημάκης
Το ξεκίνησα σήμερα. Είναι αρκετά τρομακτικό από την αρχή κιόλας. Δεν έχει κάτι το φοβερό μεν, αλλά η ατμόσφαιρα είναι τρομερή και σε βάζει από την αρχή στα βαθιά. Ειδικά με τις κρίσεις που παθαίνει ο χαρακτήρας να είστε έτοιμοι για αρκετά καρδιακά.

More
12 Jul 2012 23:34 #110329 by Άγγελος Φασούλης
Καλά που μου το θύμησες! Το έχω τόσο καιρό και κάθεται γιατί δεν το παίζει στο pc! Πρέπει να το περάσω στο laptop.

More
12 Jul 2012 23:44 #110330 by Παντελής Δασκαλέλος
Θέλω να το παίξω και εγώ κάποια στιγμή το game αλλά δεν το έχω δυστυχώς.

More
13 Aug 2013 22:55 #130460 by Δημήτρης Κάτσης
Απενεργοποιώ το insanity και η κάμερα δεν μου γυρνάει ανάποδα, όμως κάθε φόρα που αντικρίζω ένα zombie η κάτι τρομαχτικό η κάμερα γυρνάει ανάποδα! Πως μπορώ να το φτιάξω?

EDIT: Εν τέλει το έλυσα κατεβάζοντας το τελευταίο update του Amnesia!

More
01 Dec 2016 13:11 #189919 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έπαιξα το Amnesia: Collection για το PS4. H συλλογή περιλάμβανε τα Amnesia: The Dark Descent, Amnesia: Justine DLC και Amnesia: A Machine for Pigs χωρίς όπως τα γέννησε η μαμά τους. Χωρίς αναβάθμιση δηλαδή στα γραφικά.

Τα παιχνίδια -ειδικά το πρώτο- παραμένουν εξαιρετικά και είναι ένα must-play Horror game για τους κάτοχους PS4 ειδικά αν αναλογιστούμε ότι δεν υπάρχουν πολλά games σε αυτό το genre. Η συλλογή κυκλοφορεί δυστυχώς μόνο ψηφιακά. Η αναλυτική μου άποψη θα ανέβει σε λίγο μαζί με το review.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
06 Mar 2020 16:03 #232138 by Θωμάς Μπισμπίκης
Amnesia: Rebirth...Το sequel του Amnesia: The Dark Descent έρχεται φθινόπωρο 2020!!!!!

More
06 Mar 2020 16:39 #232141 by Blood Prince
Το έχω το Amnesia The Dark Descent στο ράφι εδώ και καιρό...θα το βάλω στο Laptop να το παίξω κάποια στιγμή καθώς δεν το είχα τερματίσει τότε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish