Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sherlock Holmes Series

More
19 May 2008 01:00 #42466 by Μάνος Γρυπάρης
Η σειρά Sherlock Holmes από την Frogwares απευθύνεται στους φίλους των Adventures και προσφέρει αρκετά καλούς γρίφους και (στις τελευταίες εκδόσεις) όμορφα γραφικά.

H 3η έκδοση (The Awakened) ξεχώρισε από όλη την σειρά ενώ η πρόσφατη έκδοση (Nemesis) παρά τις γερές βάσεις της προηγούμενης δεν προσέφερε κάτι το τρομερό.

Διαβάστε τα Reviews:
Sherlock Holmes: The Awakened Review

Sherlock Holmes vs Arsene Lupin Review

(του Nemesis σε λίγες ώρες.)

Κατεβάστε τα Demos:
Sherlock Holmes: The Awakened Demo

Sherlock Holmes vs Arsene Lupin Demo

Sherlock Holmes vs Jack the Ripper Demo

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2009 22:58 #55597 by Sofia Soldatou
Το review ειναι ετοιμο και μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ

More
02 Jul 2009 23:09 #55598 by Ρωμανός Βογιατζής
Δεν τα μπορώ αυτά με τα μυστριά με εκνευρίζουν..... πάντα κάπου κολλάω και ποτε δεν τα τερματίζω !!!!!!

More
05 Jul 2009 12:26 #55761 by μάκης
Replied by μάκης on topic Sherlock Holmes Series
παιδία αυτά τα παιχνίδια δεν τερματίζονται χωρίς walk. είναι πολύ δύσκολα, γενικά όλα τα παιχνίδια της σειράς adventure game έιναι παααρα πολύ δύκολα. τα καλύτερα όμως είναι της agatha cristie.

More
06 Aug 2009 22:50 #58005 by Γιώργος Σουβατζίδης
Το να παίζεις adventure games είναι και μια άσκηση υπομονής. Επίσης, το adventure το παίζεις χαλαρά. Αν κολλήσεις (όλοι κολλάνε) το αφήνεις για μια άλλη μέρα που θα έχεις πιο καθαρό μυαλό. Συνήθως ότι δεν μπορείς να βρεις τη μια μέρα το βρίσκεις την άλλη. Το προχωράς σιγά σιγά σαν τον καφέ. Αν είναι δύσκολο μπορεί να σου πάρει και μήνες αλλά η ευχαρίστηση ότι το κατάφερες μόνος σου σε αποζημειώνει. Δεν είναι action όπου πρέπει να είσαι στην τσίτα. Διαβάζεις τα αρχεία που βρίσκεις μέσα, πίνεις τον καφέ σου. Σε συνεπαίρνει η υπόθεση και τα όμορφα γραφικά. Για να παίξεις adventure πρέπει να μπεις σε άλλη λογική και να μην εκνευρίζεσαι όταν κολλάς. Αλλά άμα δεν έχει καλό σενάριο είναι σκέτο σπάσιμο νεύρων κατά τη γνώμη μου. Είναι άλλος κόσμος ρε παιδί μου πιο κουλτουριάρικος δεν είναι μπαμ μπουμ. Για μένα είναι η κορυφαία εμπειρία gaming, το καλό adventure σε μαγεύει όσο τίποτα άλλο

Syberia και ξερό ψωμί!

More
27 Oct 2012 12:28 #113745 by eliminator
Replied by eliminator on topic Sherlock Holmes Series
Sherlock Holmes: The Awakened

Έρχεται μέχρι το τέλος του 2012.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
15 Jan 2013 02:38 #118908 by Γιώργος Κυρενές
Παλαιότερα είχα παίξει το Sherlock Holmes vs Arsene Lupin και μου άρεσε πολύ. Γενικά πιστεύω ότι τα adventures είναι για να τα παίζεις με παρέα. Βοηθάει ο ένας τον άλλο στους γρίφους με χαλαρή ατμόσφαιρα πίνοντας καφέ. Δοκίμασα να παίξω το Sherlock Holmes vs Jack the Ripper και τα παράτησα. Δεν μου έκανε τόσο αίσθηση επειδή το έπαιζα μόνος μου και κολλούσα στους γρίφους!