Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lost: Via Domus

More
20 Jul 2009 22:12 #56978 by kostis7
Replied by kostis7 on topic Lost: Via Domus
wraio einai, exei plaka vevai opois dn exei dei th seira dn tha polukatalabei ti ginaite alla se genikes grames einai kalo, me mikrh deiarkeia(se mia mera to termatisa) mono 7 episodeia

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2009 21:13 #57999 by Frank
Replied by Frank on topic Lost: Via Domus
Επαιξα το παιχνιδι, λογω της σειρας περισσοτερο (που λιωνω αυτον τον καιρο)

Μολις τελειωσα το πρωτο επεισοδιο του παιχνιδιου, αλλα τα συναισθηματα ειναι ανάμικτα ...

Κατ αρχην ο ηρωας που χειριζομαι δεν υπαρχει καν στη σειρα, οπως επίσης και καποια απ τα αλλα ατομα που συνανταω στο νησι ... και αυτο κατα την γνωμη μου ειναι σπαστικο αφου χαλαει τη μαγεια ...

Τελος, διαπιστωνω μεγαλο προβλημα στον χειρισμο και στην καμερα, σε σημειο που κοκκίνισαν τα ματια μου :roll:

edit:

angelo wrote: Ήδη από τα 5 πρώτα λεπτά παιχνιδιού (3, αν βγάλουμε τα loading times), οι προσδοκίες μου για μια φανταστική εμπειρία LOST γκρεμίστηκαν σαν χάρτινοι πύργοι. Προβληματικός χειρισμός, ξύλινοι χαρακτήρες (όλοι κάθονται κάπου και περιμένουν να πας να τους μιλίσεις), απαίσιο voice acting (οι μοναδικοί πραγματικοί ηθοποιοί της σειράς είναι 4-5) και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις (το μινιgame με το ηλεκτρικό κύκλωμα, η περιήγηση στη ζούγκλα και στις σπηλιές όλα επαναλαμβάνονται με μικρές παραλλαγές κάθε φορά). Επίσης το σενάριο μπορεί να δένει παράλληλα με το σενάριο του LOST, αλλά το δεύτερο έχει κατακρημνηθεί σε τέτοιο βαθμό που κάποιος που δεν έχει δει ποτέ LOST δεν θα καταλαβαίνει τι του γίνεται. Τέλος σύμφωνα με αναφορές η διάρκεια του είναι υπερβολικά μικρή και χωρίς replayability.

Νοικιάστε το!

συμφωνω σε ολα ... :?

More
29 Sep 2010 22:24 #79923 by Αντώνης Μπιθούλκας
Εγώ μόλις το αγόρασα! Άκουσα καλά και κακά λόγια! Θα το τσεκάρω!