Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Broken Sword 2.5

More
11 Oct 2005 17:59 #3861 by Nick
Broken Sword 2.5 was created by Nick
Kai poios den xerei tin korufaia trilogia BROKEN SWORD! :twisted: E,loipon isos na exete akousei gia ena fan game pou etoimazetai edo kai merika xronia to Broken Sword 2.5.To game deixnei katapliktiko kai tha einai etoimo to 2006.Perisoteres plirofories edo:www.brokensword25.com Milisa me kapoion dimiourgo kai mou eipe oti to game tha ftiaxtei kai sta ellinika!!Se para polles glosses mou eipe episis oti tha bgei.

F2bnp to rule them all

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2005 00:24 #3895 by John Dimitriou
Replied by John Dimitriou on topic Broken Sword 2.5
’λλος ένας fan της τριλογίας εδώ και γενικά των point 'n click adventures!
Ενδιαφέρον φαίνεται, να δούμε όμως άν θα κυκλοφορήσει...

Αν τα video-games όπως το Pacman επηρέαζαν τα παιδιά, τότε όλοι σήμερα θα τρώγανε μαγικά χαπάκια μέσα σε σκοτεινές αίθουσες ακούγοντας επαναλαμβανόμενη μουσική!!!

More
12 Oct 2005 15:01 #3915 by Nick
Replied by Nick on topic Broken Sword 2.5
File Dimi,einai sigouro pia oti tha kukloforisei. :D Exoun kanei to senario,ta grafika kai arketes perioxes,giati na ta paratisoun tora? :roll:

F2bnp to rule them all

More
19 May 2010 20:50 #72355 by Γιώργος Σουβατζίδης
Μόλις το τελείωσα πριν από 2 μήνες περίπου. Ήταν αρκετά καλή προσπάθεια. Δεν μου άρεσε καθόλου το τέλος και το πρόβλημα που είχα είναι ότι δεν καταλάβαινα την υπόθεση αφού είχα παίξει μόνο το δεύτερο μέρος της σειράς. Οι περισσότερες αναφορές αφορούσαν το πρώτο Broken Sword. Έχει εξαιρετικά γραφικά για free game. Από τα πιο εύκολα adventures που έχω παίξει. Πάντως γενικά σίγουρα δεν θα μου μείνει και πολύ στη μνήμη. Ήδη έχω αρχίσει να το ξεχνάω. Πάντως είναι καλή προπόνηση για τα κανονικά adventures. Κρατάει το μυαλό σε εγρήγορση. Γενικά δεν ξετρελάθηκα ποτέ με τη σειρά Broken Sword. Θεωρώ ανώτερο όλων των Broken Sword, το Secret files: Tunguska.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
23 Sep 2010 12:11 #79285 by knut
Replied by knut on topic Broken Sword 2.5
Φίλε geosouv οι μηχανισμοί των 2 πρώτων Broken Sword πλέον είναι άκρως απλοϊκοί ακόμη και στους διαλόγους. Δε συγκρίνεται με σύγχρονα παιχνίδια όπως τα Secret Files τεχνικά. Από πλευράς υπόθεσης και χαρακτηρων όμως, προσωπικά είναι από τα πιο αγαπητά. Η ίντριγκα και το χιούμορ συνδεδεμένα φοβερά. με σχεδιασμό που ακόμη και τώρα στέκεται στο χώρο. Όσο για τους Γερμανούς, το παιχνίδι το τέλειωσα πριν κανα χρόνο+ .Αξιόλογη προσπάθεια και πάνω απ' όλα προσπάθησαν να είναι τίμιοι απέναντι στους fans. Τα Γερμανικά ήταν αρχικά... νιεχ αλλά νομίζω πλέον έχει βγει patch. Όντως αρκετά εύκολο και απλοϊκό αλλά είναι αυτό που λέμε, θυμίζει κάτι απ' τα παλιά (broken sword...). Βασικά θα το πρότεινα μόνο σε όσους έχουν αγαπήσει τη σειρά.

More
23 Sep 2010 16:09 #79330 by Γιώργος Σουβατζίδης
Φίλε Knut. Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι είσαι παλιός και έμπειρος adventuras. Ασχολείσαι πολύ με τα adventure? Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Syberia και ξερό ψωμί!