Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Year Walk

More
27 Apr 2021 19:31 #250096 by Γιώργος Τσάκωνας

Το Year Walk είναι ένα Adventure Horror της Simogo βασισμένο σε παραδοσιακούς σουηδικούς θρύλους. Ξεκίνησα να παίζω και η πρώτη μου εντύπωση είναι αρκετά θετική, καθώς το Year Walk δημιουργεί από νωρίς ένα τρομακτικό και μυστηριώδες περιβάλλον που σε καλεί να το εξερευνήσεις. Τα γραφικά είναι πολύ όμορφα και οι αναφορές στους σουηδικούς μύθους ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, ενώ η ατμοσφαιρική μουσική συνεισφέρει στην εμπειρία. Περισσότερα στο review μου που θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Apr 2021 01:36 #250098 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Αναμένουμε το review για να δούμε και αν αξίζει ή όχι. Πάντως η αναφορά στους Σουηδικους μύθους είναι αρκετά ενδιαφέρον.

More
30 Apr 2021 18:29 - 30 Apr 2021 18:29 #250198 by Γιώργος Τσάκωνας
Διαβάστε το Review του Year Walk  

Ολοκλήρωσα τον δικό μου "περίπατο της χρονιάς" τερματίζοντας το παιχνίδι πριν από λίγες μέρες και ήταν σίγουρα μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη. Το Year Walk έχει ένα πολύ καλογραμμένη σενάριο, το οποίο αποκτά μία ολοένα και πιο τρομακτική τροπή όσο περνάει η ώρα και θα σας καθηλώσει. Η Simogo έκανε εξαιρετική δουλειά στον τομέα της έρευνας για τους Σουηδικούς θρύλους και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα.

Τα γραφικά ήταν επίσης πολύ όμορφα και "σκοτεινά", συνεισφέροντας πολύ στην Horror εμπειρία. Η μουσική υπόκρουση ήταν και αυτή υποβλητική. Το μεγαλύτερο αρνητικό του Year Walk είναι η διάρκειά του, η οποία ανέρχεται με το ζόρι στις δύο ώρες. Πάντως είναι αρκετά φτηνό και η εμπειρία εξαιρετική οπότε θεωρώ πως αξίζει τα λεφτά του. Περισσότερα στο review.
Last edit: 30 Apr 2021 18:29 by Γιώργος Τσάκωνας.