Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Smurfs Game

More
16 May 2020 14:27 #234361 by Βάσια Κούκια
The Smurfs Game

Η publisher εταιρεία Microids ανακοίνωσε ένα νέο 3D Adventure The Smurfs με ανάπτυξη από την OSome Studio, την εταιρεία ανάπτυξης του Asterix & Obelix.
Ο αντιπρόεδρος της Microids Elliot Grassiano δήλωσε τα εξής: “Χάρη σε αυτήν τη δια-γενεών άδεια και το ταλέντο της OSome Studio, που βρίσκεται σε συνεργασία με τη Microids εδώ και πολλά χρόνια και έχει δουλέψει σε πολλά οικογενειακά games, είμαστε πεποισμένοι στο να φέρουμε όλους τους gamers κοντά στον υπέροχο κόσμο του The Smurfs. Η παγκόσμια επιτυχία που σημείωσε το The Smurfs θα μας επιτρέψει επίσης να επεκτείνουμε το όνομα της εταιρείας και στο εξωτερικό και να μετατρέψουμε τη Microids σε έναν μεγάλο παίκτη διεθνής κλίμακας.”
Δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως η νέα ιστορία θα παραμείνει από ότι φαίνεται “όσο πιο πιστή γίνεται στο αρχικό υλικό” με μία μεγάλη δόση από “χιούμορ, αγωνίa, φιλία, σασπένς και δράση”.
Το Adventure θα κυκλοφορήσει μάλλον και για τις κονσόλες της νέα γενιάς, αλλά όπως και η ημερομηνία έτσι και αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2020 15:45 - 16 May 2020 15:49 #234362 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic The Smurfs Game
Καλά Smurfs πρέπει να έπαιζα στο Sega όταν ήμουν 10-12 χρονών.

Από εκεί και μετά έχω χρόνια να διαβάσω έστω κάποια είδηση σχετική.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 May 2020 15:49 by Blood Prince.

More
16 May 2020 17:08 #234365 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic The Smurfs Game
Στο PS3 ήταν το τελευταίο της Ubisoft που είχα παίξει. Ενδιαφέρον!

More
18 May 2020 15:08 #234426 by Ηλιας
Replied by Ηλιας on topic The Smurfs Game
Μου αρεσει παρα πολυ τα παιχνιδια με στρουμφακια, απλα παντα ειχα την απορια πως αναπαραγονται, αφου υπαρχει μονο μια γυναικα.

Θα ειχε ενδιαφερρον ενα plot twist, ενα prequel ή κατι τετοιο ρε παιδι μου, ωστε να μας λυθουν διαφορες αποριες.

Ειναι ερμαφροδιτα ή κατι τετοιο;