Ο Keisuke Kikuchi, παραγωγός της σειράς Project Zero (γνωστή ως Fatal Frame στην Αμερική), δήλωσε ότι θα επιθυμούσε η σειρά να επιστρέψει, απλά "αυτό είναι στο χέρι της Nintendo".
Ο Kikuchi δήλωσε: "Ακόμα κι αν ήθελα μια νέα έκδοση, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εφικτό. Υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα στα συναισθήματά μου και τις φιλοδοξίες που έχω και την σκοπιμότητα τέτοιων projects. Προφανώς η ταινία Fatal Frame στο Hollywood που είναι σε στάδιο παραγωγής θα έχει μια απήχηση στις δυτικές αγορές. Προφανώς θα ήθελα να φέρουμε στο κοινό μας όχι μόνο μια ταινία, αλλά και games που μπορούν να την συνοδεύσουν".
Η Nintendo και η Koei Tecmo είναι συνιδιοκτήτριες της σειράς. Επίσης, το Fatal Frame: Maiden of Black Water, δεν τα πήγε και τόσο καλά στο Wii U, οπότε ίσως κι αυτό έπαιξε ένα ρόλο. Ο Kikuchi πρόσθεσε ότι "Στα Fatal Frame 2 και 4 η Nintendo έχει τα δικαιώματα του publishing"
Η ταινία Fatal Frame φημολογούνταν από το 2003 αλλά ανακοινώθηκε το 2014. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, πέραν του ότι θα την αναλάβει ο σκηνοθέτης Christopher Gans, όπως και την νέα ταινία Silent Hills.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)