Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Negligee: Love Stories

More
11 Sep 2018 13:43 - 11 Sep 2018 13:45 #218827 by Γιώργος Λόλας

Negligee: Love Stories
Η Valve ενέκρινε το πρώτο πορνογραφικό game στο Steam

Η Valve κάνει πράξη τις υποσχέσεις της και έτσι έχουμε την έγκριση του πρώτου καθαρά πορνογραφικού game στο Steam .

Πρόκειται για το Negligee: Love Stories το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές ιστορίες για τους χαρακτήρες Karen, Jasmin, Charlotte και Sophie. Οι ιστορίες περιέχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ γυναικών και αντρών, μεταξύ γυναικών ή και διάφορα σενάρια όπως νυμφομανία, σκλάβους του σεξ, μοιχεία, καταχρηστικούς γάμους και σεξουαλικές σχέσεις υπό πίεση.

Για πρώτη φορά, θα δούμε στο Steam εντελώς γυμνό περιεχόμενο χωρίς καμία λογοκρισία, καθώς και… διείσδυση, ενώ οι αποφάσεις σας θα έχουν αντίκτυπο στο πώς… τελειώνουν οι ιστορίες. Ταυτόχρονα, συναντάμε σεξ σε εξωτερικούς χώρους, όργια και πόζες από τους χαρακτήρες.

Δείτε το προφίλ του παιχνιδιού στο Steam . Για να σας εμφανιστεί, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το Mature Content από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Το Negligee: Love Stories θα κυκλοφορήσει για PC μέσω του Steam στις 15 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει περίπου 14 ευρώ.
Last edit: 11 Sep 2018 13:45 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2018 16:02 #218914 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Negligee: Love Stories
Πραγματικά πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να αποκλειστεί ειδικά εφόσον έχει την ένδειξη 18 +

Πάντως καθώς παρακολουθώ απο περιέργεια το παρακάτω βίντεο στο youtube,έχω δεί 30 λεπτά και δεν βρήκα τίποτα μεμπτό και μάλιστα το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον σε σημείο που απόρησα για το αν αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Sep 2018 20:26 #218951 by Μαρίνος Τζώτζης

Blood Prince wrote: Πραγματικά πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να αποκλειστεί ειδικά εφόσον έχει την ένδειξη 18 +

Πάντως καθώς παρακολουθώ απο περιέργεια το παρακάτω βίντεο στο youtube,έχω δεί 30 λεπτά και δεν βρήκα τίποτα μεμπτό και μάλιστα το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον σε σημείο που απόρησα για το αν αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι σε μορφή visual novel. Αυτά πάντα αργά πάνε. Δεν έχω παίξει τα πιο αποκαλυπτικά αλλά τα πιο νορμάλ έτσι είναι. Στις 2-3 ώρες είμαι σίγουρος πως το πάει για full επίθεση.