Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Black Mirror

More
16 Aug 2017 16:05 - 16 Aug 2017 20:20 #203943 by Μάνος Γρυπάρης

H THQ Nordic ανακοίνωσε το Adventure Black Mirror, το οποίο αναπτύσσεται από την Γερμανική εταιρεία ανάπτυξης KING Art Games, γνωστή από το The Book of Unwritten Tales. Αποτελεί reboot της ομώνυμης σειράς.

Δείτε το αρχικό τρέιλερ, το οποίο συνοδεύεται από μια ατμοσφαιρική μουσική.

Βάσει ιστορίας, στο Black Mirror πρωταγωνιστής είναι ο David Gordon, ο οποίος δεν γνώριζε καλά τον πατέρα του και ο οποίος ξαφνικά εμφανίζεται στο πατρικό σπίτι της οικογένειάς του στη Σκωτία, εκεί όπου βλέπει ότι ο πατέρας του μόλις αυτοκτόνησε. Ο David θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα για το κάστρο όπου μεγάλωσε ο πατέρας του, να γνωρίσει την οικογένεια που ποτέ δεν ήξερε και να δώσει φως στη μυστηριώδη υπόθεση αυτοκτονίας του πατέρα του. Το gameplay θα είναι Point and click και βασίζεται στην έρευνα και την αλληλεπίδραση με οράματα που στοιχειώνουν τον Gordon.

Το νέο Black Mirror θα εκσυγχρονιστεί εξού και ο τίτλος του που δεν είναι Black Mirror 4. Αποτελεί δηλαδή περισσότερο reboot που δεν απαιτεί να έχετε παίξει τα προηγούμενα games.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 16 Aug 2017 20:20 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2017 16:14 #203945 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Νέο Black Mirror
Ενδιαφέρουσα η είδηση.

Εγώ έχω τερματίσει το Black Mirror 2.Με το Black Mirror 3 έχω ασχοληθεί αρκετές ώρες πριν καιρό και το έχω προχωρήσει αρκετά αλλά το βρήκα δύσκολο σε κάποιο σημείο και το παράτησα....μετά χάλασε και το CD που το είχα αγοράσει απο εξωτερικό μέσω ebay και δεν ξαναασχολήθηκα.

Πάντως είχα πωρωθεί εκείνο το διάστημα.

Τώρα βέβαια έχει περάσει αρκετός καιρός απο την τελευταία φορά που ασχολήθηκα και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα κάποια νέα κυκλοφορία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 Nov 2017 16:42 #208659 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Gameplay trailer

Η THQ Nordic έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ από την σύγχρονη έκδοση του Adventure Black Mirror.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο voice acting από την King Art Games.

More
28 Dec 2017 18:28 #210744 by Γιάννης Μοσχονάς

Η μαεστρία των game designers της King Art Games, και η τεχνολογική ανάπτυξη της τελευταίας εξαετίας, οδήγησαν το Black Mirror σε σημαντικό τεχνολογικό προβάδισμα συγκρινόμενο με την τριλογία. Τα ανώτερα production values δεν εξάλειψαν τα κακοσχεδιασμένα πρόσωπα και το lip synch όμως. To σενάριο είναι αρκετά συναρπαστικό αλλά σύντομο όπως και η συνολική διάρκεια του game, σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους. Το action στοιχείο δείχνει να έχει προστεθεί βεβιασμένα.

Η σταθερή κάμερα του Black Mirror μας ξύπνησε ευχάριστες αναμνήσεις από τα Resident Evil, όμως δεν συνδυάστηκε καλά με τον κέρσορα που διευρύνει το οπτικό πεδίο, προτιμούσαμε να την ελέγχουμε εμείς τελικά. Τα παλιά Black Mirror φημίζονται για τους γρίφους τους αλλά το remake τους έχει περιορίσει στο ελάχιστο. Πάρτε μια γεύση από το τρομαχτικό του περιβάλλον στο παρακάτω βίντεο: