Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Life is Strange: Before the Storm

More
28 Oct 2017 14:37 - 31 Oct 2017 14:50 #207621 by Πιέρρος Φουστέρης
Life is Strange: Before the Storm, Episode 2 review

Το 2ο επεισόδιο κατέφτασε και δείχνει αρκετά... ζουμερό! Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 31 Oct 2017 14:50 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2017 00:00 - 30 Oct 2017 00:04 #207727 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα σήμερα και το 2ο επεισόδιο. Μου άρεσε αρκετά το πως πήγε η ιστορία, είχε αρκετό συναίσθημα, αγωνία, γέλιο και έκανες κάποια ωραία πράγματα. Είχε και μερικές δυνατές επιλογές αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσουν τη συνέχεια. Η μουσική όπως πάντα εξαιρετική! Μου άρεσαν πολύ και οι διάλογοι με αρκετούς χαρακτήρες. Προβλήματα στα γραφικά, τις κινήσεις των χαρακτήρων και το voice acting, τα βρήκα όλα μέτρια. Σαν να έγιναν βιαστικά ένα πράγμα. Την Chloe τελικά δεν ξέρω αν τη μισώ ή όχι. Τουλάχιστον την Chloe που βλέπω στο Before the Storm. Ίσως τη συμπαθώ τελικά επειδή βλέπω κάποια στοιχεία στο χαρακτήρα της που έχω και εγώ. Επίσης είδα κάτι easter eggs και από τα 2 επεισόδια που με έκαναν να νιώσω πολύ άσχημα. Αφορούσαν την Max.
Warning: Spoiler!

Δε φοβάμαι όμως, τα καταθλιπτικά της Chloe είναι, η Max είναι too strong!

Περιμένω τη συνέχεια να δω τι θα γίνει στη σχέση Chloe & Rachel και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Φυσικά ανυπομονώ και να ξανά δω τη λατρεία Max στο special episode!
Last edit: 30 Oct 2017 00:04 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
30 Oct 2017 01:12 #207730 by Μάνος Γρυπάρης
Το καλύτερο επεισόδιο μέχρι τώρα ήταν το 2ο. Από τα καλύτερα γενικά στη σειρά Life is Strange. Μάλλον οι σεναριογράφοι έβαλαν μπόλικες δόσεις συγκίνησης και οικογενειακού δράματος μέσα. Φοβερές εναλλαγές συναισθημάτων και αρκετές εναλλακτικές. Δυστυχώς το ίδιο φινάλε. Αλλά σαν εμπειρία το λάτρεψα. Καμία σχέση με το πρώτο επεισόδιο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
03 Dec 2017 16:00 #208968 by Angel
Η Ashly Burch ως Chloe στο Farewell Episode

Η Ashly Burch θα είναι η voie actor της Chloe για το Farewell Episode του Life is Strange: Before the Storm.

Στα μέχρι στιγμής επεισόδια του Life is Strange: Before the Storm είχε επιλεχθεί η Rhianna DeVries ως voice actor της Chloe σε αντίθεση με το πρώτο Life Is Strange που την φωνή της κάλυπτε η Ashly Burch. Αυτό θα αλλάξει τελικά, αφού έπειτα από ανακοίνωση της Square Enix η υποψήφια για πολλά βραβεία καλύτερου ρόλου, καθότι κάλυπτε την φωνή της Aloy του Horizon Zero Dawn, αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο της Chloe για το Farewell Episode του Life is Strange: Before the Storm.

Η ανακοίνωση στη σελίδα του παιχνιδιού αναφέρει: “Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως το bonus episode του Before the Storm με τίτλο Farewell θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 και έχουμε και ακόμα καλύτερα νέα: Η Hanna Telle και η Ashly Burch επιστρέφουν για να παίξουν τις Max και Chloe! Όπως σίγουρα θα έχετε ενημερωθεί η Ashly εργάζεται με την ομάδα της Deck Nine και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφει για τον ρόλο της νεαρής Chloe”.

Το Farewell bonus episode εμπεριέχεται στη Deluxe Edition του παιχνιδιού και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να παίξουν μια τελευταία φορά ως η νεαρή Max Caulfield. Η εταιρεία προειδοποιεί πως αυτή είναι ίσως η τελευταία φορά που το κοινό θα δει την Max και την Chloe μαζί. Στην συνέχεια η Square Enix ευχαρίστησε με την παρακάτω δήλωση την Rhianna DeVries: “ Η Rhianna DeVries έκανε εξαιρετική δουλειά για την φωνή και το motion capture της 16χρονης Chloe μέχρι στιγμής, δίνοντας λίγο από τον εαυτό της στον ρόλο, ακριβώς όπως είχε κάνει και η Ashly στο προηγούμενο game. Είμαστε αιώνια ευγνώμονες προς την Rhianna για την συνεισφορά της στο Before the Storm και θα συνεχίσει να εργάζεται για εμάς στο motion capturing της Chloe στο Farewell.

Το Life is Strange: Before the Storm – Farewell αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018. Η κυκλοφορία του τρίτου και τελευταίου μέρους της σειράς Life is Strange παραμένει προς το παρόν άγνωστη

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
04 Dec 2017 09:58 #208982 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανυπομονώ να παίξω με την Max! Μακάρι να μην είναι η τελευταία φορά που θα την δούμε αν και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να εξελιχθεί η σειρά στο μέλλον, με κάποιο sequel δηλαδή.

More
06 Dec 2017 18:19 #209060 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφορία και τρέιλερ τρίτου επεισοδίου

Μόλις ανακοινώθηκε ότι το Life is Strange: Before the Storm - Episode 3 θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Η Deluxe Edition του Before the Storm θα έχει ένα ειδικό bonus επεισόδιο με τίτλο Farewell, όπου θα δούμε την Ashly Burch και την Hannnah Telle, στις Chloe και Max αντίστοιχα.

More
21 Dec 2017 13:17 #210296 by Angel
Η πλήρης σεζόν σε κυκλοφορία

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του Life is Strange: Before the Storm - Complete Season.

Το τρίτο επεισόδιο του Before the Storm κυκλοφορεί από σήμερα και είναι το τελευταίο. Συνεπώς μπορείτε πλέον να αποκτήσετε και τα τρία επεισόδια του παιχνιδιού στην τιμή των 17 ευρώ. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

The following user(s) said Thank You: A

More
21 Dec 2017 17:14 #210317 by A
Replied by A on topic Life is Strange: Before the Storm
Αν και δεν είναι σαν το πρώτο θέλω να το παίξω κάποια στιγμή.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
22 Dec 2017 11:16 #210366 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

efane wrote: Αν και δεν είναι σαν το πρώτο θέλω να το παίξω κάποια στιγμή.

Έχει αρκετές διαφορές με το πρώτο αλλά αξίζει, ειδικά αν σου άρεσε το προηγούμενο. Εξελίσσονται κάπως γρήγορα τα γεγονότα, αλλά έχει δυνατές στιγμές. Θα παίξω και το 3ο επεισόδιο για να δω πως θα ολοκληρωθούν τα πράγματα.

More
18 Jan 2018 23:07 - 27 Jan 2018 15:58 #211571 by Angel
Ημερομηνία κυκλοφορίας του επεισοδίου Farewell

Το Life is Strange: Before the Storm - Farewell θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One, σε ψηφιακή και retail έκδοση.

Κυκλοφορεί ως stand-alone επεισόδιο ή δωρεάν για όσους έχουν την Deluxe Edition. Σε αυτό οι Max και Chloe επιστρέφουν, με την διαφορά ότι πλέον θα ελέγχετε την Max. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσουν και δύο limited edition retail αντίτυπα. ΤΟ πρώτο ονομάζεται Limited Edition και θα έχει το art του παιχνιδιού και το soundtrack σε CD. Το δεύτερο θα ονομάζεται Vinyl Edition και θα έχει το soundtrack σε βινύλιο.

Οι τρεις boxed εκδόσεις περιλαμβάνουν τα τρία επεισόδια του Life is Strange: Before the Storm και το Episode 1 του αρχικού Life is Strange, μαζί φυσικά με το Farewell episode. Το κόστος της retail έκδοσης Limited Edition θα ανέρχεται στα 40 ευρώ και της Vinyl Edition στα 70 ευρώ.

Last edit: 27 Jan 2018 15:58 by Angel.