Για να είμαι ειλικρινής το The Bunker μου είχε κινήσει την περιέργεια από το φθινόπωρο, αφού όπως και να το κάνουμε οι κυκλοφορίες αυτού του είδους σπανίζουν στις μέρες μας. Με δεδομένο ότι μεσολάβησαν όμως αρκετά triple A games δεν είχαν την ευκαιρία να ασχοληθώ μαζί του. Πριν από μερικές μέρες λοιπόν και ενώ είχα βάλει το The Dwarves να κατεβαίνει σκέφτομαι "ποιο game είναι μικρό σε διάρκεια για να προλάβω να το τελειώσω όσο κατεβαίνει το The Dwarves;".
Κάπως έτσι μπήκα στη λογική να ασχοληθώ με το The Bunker και όπως γίνεται αντιληπτό ήδη έχω αναφέρει το σημαντικότερο μειονέκτημά του, το οποίο δεν είναι άλλο από την εξαιρετικά σύντομη διάρκειά του. Καλώς ή κακώς η συγκεκριμένη δημιουργία μόνο ως ταινία μπορεί να αντιμετωπιστεί, αφού o βαθμός αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον είναι ελάχιστος. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση όμως υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που εμποδίζουν το The Bunker να διακριθεί και συγκεκριμένα αναφέρομαι στις ερμηνείες των ηθοποιών, οι οποίες είναι ή του ύψους ή του βάθους. Για παράδειγμα στην αρχή της ιστορίας, ο τελείως ψεύτικος τρόπος με τον οποίο η Sarah Greene έκανε την ετοιμοθάνατη μου προκάλεσε γέλιο. Από την άλλη ο Adam Brown, τον οποίο γνωρίσαμε από το The Hobbit καταφέρνει να μας χαρίσει μια συγκλονιστική ερμηνεία.
Ένα άλλο θέμα που θέλω να θίξω είναι η τιμή του The Bunker. Αν κόστιζε 5-10 ευρώ θα μπορούσα ενδεχομένως να δικαιολογήσω την ελάχιστη διάρκειά του, αλλά όταν κοστίζει 15-20 ευρώ (ανάλογα το format) σαφώς και μπορείς να πάρεις 2-3 games με αυτά τα χρήματα ή να δεις τρεις ταινίες στο cinema.