Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Zero Time Dilemma

More
14 Jan 2017 13:25 #192389 by Παντελής Δασκαλέλος

To Zero Time Dilemma αποτελεί το τρίτο κεφάλαιο της Adventure/Visual Novel σειράς Zero Escape του Ιάπωνα developer Kotaro Uchikoshi. H σειρά ξεκίνησε με το 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors στο Nintendo DS και στην πορεία είδαμε το sequel Zero Escape: Virtue's Last Reward. Αμφότερα αποτελούν δύο εξαιρετικές προτάσεις στον συγκεκριμένο χώρο.

Το τρίτο κεφάλαιο της σειράς λειτουργεί ως sequel-prequel του Zero Escape: Virtue's Last Reward και δίνει απαντήσεις στο cliffhanger φινάλε του, εμβαθύνοντας παράλληλα στο lore. Πρόκειται επίσης για το πρώτο κεφάλαιο που διατίθεται στα PC, πέρα από τις φορητές κονσόλες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2017 19:20 #192440 by Καλλινίκη
Zero Time Dilemma Review

Ένα review από τον Παντελή Δασκαλέλο, αναλύοντας το Adventure/Visual Novel των Chime και Aksys Games! Πείτε μας τις απόψεις σας!

More
15 Jan 2017 20:05 #192443 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Θα το τιμήσω σίγουρα γιατί μου αρέσουν πολύ τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα ήθελα να έβγαζαν και τα υπόλοιπα για PC πάντως.

More
20 Jan 2017 01:09 #192811 by Παντελής Δασκαλέλος
Ομολογώ ότι τους τελευταίους μήνες είχα παραμελήσει το PS Vita μου, ελλείψει ποιοτικών τίτλων, παρόλα αυτά το Zero Time Dilemma ήταν ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για να ξαναπιάσω στα χέρια μου την κονσόλα. Γενικώς η σειρά είναι εξαιρετική και θεωρώ ότι δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους μετρημένους στα δάκτυλα λάτρεις των Visual Novels, αλλά σε όσους ψάχνουν για ένα ποιοτικό Adventure με δύσκολους γρίφους και εξαιρετικό story. Προσωπικά πέρασα 20 ώρες ευχάριστα μαζί του, συλλέγοντας όλα τα Trophies και το μοναδικό παράπονο μου αφορά το οπτικό σκέλος. Ως εκ τούτου το προτείνω ανεπιφύλακτα και αναμένω με αγωνία την συλλογή Zero Escape: The Nonary Games για να παίξω το πρώτο κεφάλαιο της σειράς και να αποκτήσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για αυτήν.