Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Virginia

More
07 Oct 2016 16:15 #188502 by Marios Ntallaris
Virginia was created by Marios Ntallaris

Πρόκειται για ένα καινούριο adventure παιχνίδι από την Variable State. Η εταιρεία είναι καινούρια στο χώρο και το εν λόγο παιχνίδι αποτελεί το πρώτο εγχείρημά της. Το Virginia έχει αρκετά απλοϊκό gameplay και μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο ως μια interactive ταινία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Oct 2016 16:25 #188503 by Παντελής Δασκαλέλος
Virginia review

Προσωπικά δεν έχω τίποτα ούτε με τα walking simulators, αλλά ούτε και με τα "ψαγμένα" games που προσφέρουν τροφή για σκέψη. Μου άρεσε το Gone Home και το The Park και γενικώς κρίνω πάντα με την συνολική αίσθηση που μου άφησε το εκάστοτε game ανεξάρτητα αν αυτό τελειώνει σε μία, δύο ή 100 ώρες. Το πρόβλημα μου με το Virginia δεν είναι ότι διαρκεί λίγο, αφού σέβομαι την καλλιτεχνική άποψη των δημιουργών του, οι όποιοι στόχευαν στο να μας παρουσιάσουν μια cinematic εμπερία. Το γεγονός αυτό φαίνεται από τα opening και τα ending credits, από την σινεμασκόπ απεικόνιση με τα μαύρα πλαίσια στην πάνω και την κάτω πλευρά της οθόνης. Αυτό που με δυσαρεστεί είναι ότι ενώ υπάρχει ένα ενδιαφέρον σεναριακό υπόβαθρο, φανερά επηρρεάσμενο από την τηλεοπτική σειρά Twin Peaks, το storytelling πελαγοδρομεί. H αφήγηση χωρίς ίχνος υπερβολής δεν έχει αρχή, μέσο και τέλος, ακόμη και ως ταινία να έκρινα το Virginia, θα ήταν μια βουβή ταινία διάρκειας δύο ωρών η οποία δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα και το μόνο που κάνει είναι σε αφήνει με μια απορία. Εκεί που περίμενα να περάσω ένα ευχάριστο απόγευμα κατέληξα να σπαζοκεφαλιάζω, αν δεν έπρεπε να το ολοκληρώσω για να γράψω το review το πιο πιθανό είναι ότι θα παρατούσα στο πρώτο μισάωρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.