Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Agony

More
04 Jan 2018 19:39 #211052 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φαίνεται πολύ brutal σαν παιχνίδι, μένει να δούμε και στην πράξη. Πάντως μόνος μου δεν υπάρχει η περίπτωση να το παίξω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2018 03:43 #215028 by Τάσος Κωνσταντινίδης
Για το είδος του horror γενικότερα έχω χάσει την πίστη μου στον κινηματογράφο κι έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο gaming, αν και εξαιρουμένων τεράστιων franchises όπως Resident Evil, έχω την εντύπωση ότι ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να τα στηρίξει. Για πολλούς λόγους, που σίγουρα σηκώνουν συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση, εγώ το Agony το περιμένω πως και πως. Ίσως δώσει κάτι διαφορετικό και βοηθήσει το είδος να διευρύνει το κοινό του. Απλώς ευελπιστώ να είναι πάνω απ' όλα horror και μετά splatter.

More
17 May 2018 10:59 #215086 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Από ότι έχω διαβάσει έχει φάει πολύ censored το παιχνίδι οπότε αυτό μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Από όσα έχω δει σίγουρα θα θέλει γερά στομάχια και όπως είχα γράψει παραπάνω σίγουρα δεν θα το παίξω μόνος.

More
17 Jun 2018 17:54 - 17 Jun 2018 17:54 #215493 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Agony
Δυστυχώς το censorship, ειδικά στο YouTube λόγω΄...γυμνόστηθων κακών πνευμάτων, πάει πολύ.
Έχουν κλείσει ακόμα και κανάλια.
Δεν το γνωρίζαμε κι έτσι ξεκινήσαμε το live, μας το είπατε στο chat και δεν θελήσαμε να διακινδυνεύσουμε.

Δείτε μόλις 10 λεπτά παιχνιδιού με τα σχόλιά μας. Τα βίντεο είναι επίτηδες κρυφά.

Διαβάστε και το review της Χριστιάνας

Επειδή το έπαιξα και εγώ, σπάει τα νεύρα σε πολλά σημεία με τις αναζητήσεις του, διαρκεί λίγο και τρομάζει λιγότερο απ' ότι περιμένατε. Ειδικά στις αναζητήσεις, αν σας κυνηγήσουν και σας πιάσουν τότε πεθαίνετε, γυρνάτε σε checkpoint (εκτός κι αν βρείτε μια ψυχή και μπείτε πράγμα αδύνατο με βάσει το πως κινείται ο χαρακτήρας σας) και γυρνώντας στο checkpoint έχετε χάσει όλη την πρόοδο. Προσωπικά θα απέφευγα την αγορά του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 17 Jun 2018 17:54 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 Jun 2018 22:15 #215505 by A
Replied by A on topic Agony
και εγώ απογοητεύτηκα πολύ απο το Agony. Μακριά

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
09 Jul 2018 13:25 #215726 by Μάρκος Ασκανιάν
Replied by Μάρκος Ασκανιάν on topic Agony
Ενώ η ανακοίνωσή του και τα trailer που είχα δει με εντυπωσίασαν το βρήκα πολύ βαρετό και ανούσιο. Κρίμα και πάλι κρίμα...

Adododo!!!

More
01 Mar 2022 00:06 #261711 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Agony
Το Agony αφαιρέθηκε από το Steam και τα libraries των παικτών

Η εταιρεία ανάπτυξης Madmind Studio προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα.

Το Agony αφαιρέθηκε από το Steam και τα libraries των παικτών και η εταιρεία ανάπτυξης Madmind Studio προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα.

Το Agony κυκλοφόρησε το 2018 ενώ λίγο καιρό αργότερα ήρθε το Agony Unrated μία έκδοση αποκλειστικά για ενηλίκους, δωρεάν για όσους είχαν αγοράσει το αρχικό παιχνίδι. Η Madmind Studio δήλωσε : "Όπως ξέρετε, μέχρι τώρα, αν αγοράζατε το Agony, λαμβάνατε και το Agony Unrated στο library σας. Αυτός ήταν ο τρόπος που θέλαμε να γίνεται και αυτό δεν άλλαξε. Όπως όμως γνωρίζετε επίσης κάποια games με παρόμοια θέματα με το δικό μας αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες σε αυτή την πλατφόρμα. Δυστυχώς δεν έχουμε πλήρη γνώση των λόγων που κατεβήκαμε και δεν μπορούμε να επαναφέρουμε τα games με τα δικά μας tools. Πλέον βρισκόμαστε σε επαφές την υποστήριξη του Steam ώστε να βρεθεί κάποια λύση που θα μας ικανοποιήσει όλους".