Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steins;Gate 0

More
30 May 2016 19:03 - 30 May 2016 19:16 #182014 by Γιώργος Λόλας

Steins;Gate 0

Η PQube που έχει αναλάβει καθήκοντα εκδότη για το Steins;Gate 0, ανακοίνωσε ότι το sequel θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Το Steins;Gate 0 είναι ένα visual novel που αναπτύχθηκε από τις 5pb. και Nitroplus. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς καταπιανόταν με τα ταξίδια στο χρόνο. Στο sequel επιστρέφει ο Okabe και τα μέλη του Future Gadget Lab και η πλοκή περιστρέφεται γύρω από το Amadeus που δίνει την δυνατότητα να δημιουργηθούν avatars-αντίγραφα ανθρώπων, χρησιμοποιώντας τις αποθηκευμένες αναμνήσεις τους.

Το Steins;Gate 0 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για PS4 και PS Vita μέσα στο 2016.
Attachments:
Last edit: 30 May 2016 19:16 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2017 19:48 #195755 by Γιάννης Μοσχονάς

Τo Steins; Gate 0 πήρε την αφηγηματική σκυτάλη από τον προκάτοχο του και την μετακίνησε χιλιόμετρα παραπέρα, συνεχίζοντας την ιστορία μιας χούφτας αγαπημένων ηρώων που θεωρούσαμε ότι είχε τελειώσει. Η εικονογράφηση του συναρπαστικού σεναρίου έγινε με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια ώστε οι κάτοχοι του PS4 να θαυμάσουν μια γκαλερί υψηλής ανάλυσης από φανταστικά σκίτσα.

Η μουσική επένδυση είναι αξιόλογη και το voice acting αντάξιο του πρωτότυπου. Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο του παιχνιδιού είναι άκρως ανεπαρκής και αποτελεί το μοναδικό μελανό σημείο της εμπειρίας. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο:

More
28 Mar 2017 00:12 #196106 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic Steins;Gate 0
Steins; Gate 0 Review

Διαβάστε το review του Γιάννη Μοσχονά για το Visual novel game των 5pb και Nitroplus. Περιμένουμε τις απόψεις σας!!

More
28 Mar 2017 11:07 #196117 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Γενικά μου αρέσουν τα visual novel αλλά δεν ξέρω αν θα παίξω το συγκεκριμένο παρότι λάτρεψα το anime(το οποίο βασίστηκε στο πρώτο παιχνίδι) Μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και δεν θέλω να δω μια αλλαγμένη ή alternate ιστορία. Κάποια στιγμή λογικά θα το "ρισκάρω" Σίγουρα πάντως για τους fans των visual novels αλλά και της σειράς είναι must have.