Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Walking Dead: Michonne

More
04 Dec 2015 09:51 #172230 by Παντελής Δασκαλέλος

Ανακοινώθηκε το spin-off της δημοφιλούς σειράς της Telltale Games.

Στα πλαίσια των The Game Awards 2015 η Telltale Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του The Walking Dead: Michonne.

Το εν λόγω Adventure ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει ως DLC για το The Walking Dead: Season Two, παρόλα αυτά εν τέλει θα διατεθεί ως ένα “standalone three episode event” με βάση την ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:
Κεντρική ηρωίδα της ιστορίας είναι η Michonne, την οποία την υποδύεται η ηθοποιός Samira Wiley της τηλεοπτικής σειράς Orange is the New Black. To σενάριο βασίζεται στην κόμικ σειρά The Walking Dead και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα μεταξύ των τευχών #126-139.

Το The Walking Dead: Michonne θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2016 για PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Mac, iOS και Android.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2016 19:56 #176769 by Μάνος Γρυπάρης
Έσκασε και το τελικό τρέιλερ διάρκειας 6 λεπτών:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Feb 2016 00:32 #176789 by A
Replied by A on topic The Walking Dead: Michonne
Ελπίζω σε καλύτερα animations, όχι μπαγκακια και ικανοποιητική διάρκεια.
Θα μου πεις τώρα ολα αυτά τα θες απο την telltale;
Για το σενάριο είμαι βέβαιος ότι θα είναι καλό...αν και εκεί περιμένω αλλαγές με βάση τις αποφάσεις που παίρνω κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Μόνο αυτά..... :P

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
16 Feb 2016 08:53 - 16 Feb 2016 08:54 #176796 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχε χάρη που είμαι fan του Walking Dead, γιατί η Telltale με έχει απογοητεύσει με τα παιχνίδια της. Ελπίζω στο συγκεκριμένο να μη βάλουν καμιά τρελή τιμή.
Last edit: 16 Feb 2016 08:54 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
25 Mar 2016 15:20 #178694 by Παντελής Δασκαλέλος
The Walking Dead: Michonne: Episode 1 review

Προσωπικά δηλώνω φίλος των δημιουργιών της Telltale Games, παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ το γεγονός ότι η συνολική ποιότητα των κυκλοφοριών της παρουσιάζει μια πτωτική τάση. Με άλλα λόγια από το The Walking Dead του 2012 έχουμε να δούμε ένα AAA Adventure, κάτι πήγε να γίνει με το Tales from the Borderlands, αλλά δεν είναι και τα πέντε επεισόδια τόσο καλά. Το ίδιο ισχύει και με το Minecraft: Story Mode το οποίο έβγαλε ένα απίστευτο επεισόδιο (το τέταρτο) αλλά τα προηγούμενα ήταν ψιλομούφα. Τι ισχύει όμως στο The Walking Dead: Michonne;

Τα θετικά είναι ότι για μια ακόμη φορά το σύμπαν του comic book του Robert Kirkman αποδίδεται σωστά, όπως εξαιρετικά αποδίδεται και η πολυδιάστατη προσωπικότητα της Michonne. To σενάριο είναι ενδιαφέρον με κάποιους NPC να έχουν προοπτική να εξελιχθούν σε απεχθείς villains αλλά μέχρι εκεί. Ο τεχνικός τομέας είναι και πάλι μαντάρα. Ο φίλος efane είπε παραπάνω "Ελπίζω σε καλύτερα animations, όχι μπαγκακια και ικανοποιητική διάρκεια." και εγώ σε κάτι τέτοιο ήλπιζα αλλά τελικά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Πτώσεις του frame rate, ατσούμπαλα animations σε κάποια σημεία, παγώματα της οθόνης και άλλα ωραία. Με 60 λεπτά διάρκεια δεν πας πουθενά και ούτε πιάνουν τόπο τα 5 ευρώ που θα πρέπει να δώσει κάποιος για να το αγοράσει. Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με μια μέτρια κυκλοφορία που απευθύνεται καθαρά στους fans.

More
04 May 2016 19:11 #180906 by Παντελής Δασκαλέλος
The Walking Dead: Michonne Episode 2 review

To πρώτο επεισόδιο της νέας μίνι σειράς της Telltale Games ομολογώ ότι μου είχε αφήσει ανάμικτες εντυπώσεις και ως εκ τούτου οι προσδοκίες μου για τον διάδοχό του ήταν χαμηλότατες. Παίζοντας το δεύτερο επεισόδιο όμως τολμώ να πω ότι διαψεύστηκα, καθώς το Give no Shelter είναι ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχω παίξει πότε στην σειρά The Walking Dead. To γεγονός αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο δραματικό ύφος του, αλλά και στο γεγονός ότι οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε συνοδεύονται από το ανάλογο ψυχολογικό φορτίο. Κατ' επέκταση ο παίκτης-θεατής είναι αδύνατον να μείνει αμέτοχος στο προσωπικό δράμα των πρωταγωνιστών, αντίθετα ταυτίζεται με αυτούς και αισθάνεται στο πετσί του το πόσο αδυσώπητος και απάνθρωπος μπορεί να γίνει ο κόσμος μας μετά από ένα zombie apocalypse. Εν κατακλείδι έχουμε να κάνουμε με μια πραγματική αξιόλογη κυκλοφορία που μεταφέρει πιστά τον κατάμαυρο κόσμο του Robert Kirkman στις οθόνες μας και προσφέρει μια μοναδική cinematic εμπειρία.

More
14 Feb 2017 00:30 - 14 Feb 2017 01:20 #193789 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το παιχνίδι αποδείχθηκε εξαιρετικό για μένα, αλλά αδικείται από την πολύ μικρή διάρκειά του, μόλις 3,5 ωρών. Μέσα στο ελάχιστο αυτό διάστημα αναδεικνύεται αυτούσια η προσωπικότητα της Michonne, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά και τα comics, σε μια ιστορία πάρα πολύ δυνατή, με πολύ καλό ρυθμό και περισσότερη δράση απ' ό,τι έχουμε δει στη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών της Telltale.

Ομολογώ ότι μου άρεσε περισσότερο από τις δύο πρώτες σεζόν του The Walking Dead και θα ήθελα να έχει δοθεί μεγαλύτερη βάση στις περιπέτειες της πρωταγωνίστριας. Η υπόθεση αφορά το μεσοδιάστημα μεταξύ των τευχών 126-139, στο οποίο η τηλεοπτική σειρά θα φτάσει, κατά τα φαινόμενα, μόλις στην επόμενη σεζόν. Σε προσφορά η τιμή του παιχνιδιού πέφτει κάτω από 4 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή επενδύστε άφοβα. Μετά το The Wolf Among Us για μένα είναι πλέον αυτό.

Πολύ ωραία πραγματάκια για το παιχνίδι και τη Michonne αναφέρει ο ίδιος ο δημιουργός του κόσμου του The Walking Dead, Robert Kirkman, ο οποίος ουσιαστικά έδωσε και την έγκρισή του για μία ακόμη φορά στη δημιουργία της Telltale. Επειδή το βίντεο περιέχει ορισμένες εικόνες-spoilers, παρακολουθήστε υπεύθυνα:

Warning: Spoiler!
Last edit: 14 Feb 2017 01:20 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
14 Feb 2017 15:21 #193799 by A
Replied by A on topic The Walking Dead: Michonne
Έχω τερματίσει και εγώ το παιχνίδι και μπορώ να πως πως αν το βρείτε σε χαμηλή τιμή πάρτε το.
Δεν το θεωρώ καλύτερο απο τις δυο σεζόν, έχει την αγωνία και το αβέβαιο αλλά η περισσότερη διάρκεια είναι προχωράω σφαζω walker's, και τέλος όπως και στο Batman έχω αμέτρητα ερωτήματα.
Αυτό βέβαια ίσως είναι και το παιχνίδι της εταιρείας να σε αφήνει να περιμένεις το επόμενο.
Θα συμφωνήσω όμως ότι παρόλο την τραγική διάρκεια ο παίχτης έχει περισσότερη συμμετοχή και περισσότερη δράση.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.